Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω έναν φάκελο και μέσα βάζω διάφορους υποφακέλους, και σε μερικούς από αυτούς βάζω μερικούς ακόμα υπο-υποφακέλους.

Ενώ βρίσκομαι σε έναν φάκελο πατάω να γίνει η προβολή σε εικονίδια αντί για λίστα. Μπαίνοντας όμως μέσα στον υποφάκελο, η απεικόνιση είναι πάλι σε λίστα και πρέπει να το αλλάξω πάλι. Επίσης άμα φτιάξω έναν νέο φάκελο, πάλι σε λίστα θα είναι.

Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα είναι αυτό με την απεικόνιση λίστας. Μπορώ να το ρυθμίσω από κάπου ώστε όταν το αλλάζω σε έναν φάκελο να αλλάζει κατευθείαν και όλους τους υποφακέλους και τα αρχεία που έχει, αλλά και όποιο επόμενο φάκελο προστεθεί? Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι έτσι από default

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πως μπορώ να μεγαλώσω τα εικονίδια στην μπάρα εργασιών σε windows 11;

Σε windows 10 υπήρχε αυτή η ρύθμιση. Στα windows 11 δεν την βρίσκω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Φτιάχνω έναν φάκελο και μέσα βάζω διάφορους υποφακέλους, και σε μερικούς από αυτούς βάζω μερικούς ακόμα υπο-υποφακέλους.

Ενώ βρίσκομαι σε έναν φάκελο πατάω να γίνει η προβολή σε εικονίδια αντί για λίστα. Μπαίνοντας όμως μέσα στον υποφάκελο, η απεικόνιση είναι πάλι σε λίστα και πρέπει να το αλλάξω πάλι. Επίσης άμα φτιάξω έναν νέο φάκελο, πάλι σε λίστα θα είναι.

Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα είναι αυτό με την απεικόνιση λίστας. Μπορώ να το ρυθμίσω από κάπου ώστε όταν το αλλάζω σε έναν φάκελο να αλλάζει κατευθείαν και όλους τους υποφακέλους και τα αρχεία που έχει, αλλά και όποιο επόμενο φάκελο προστεθεί? Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είναι έτσι από default

Στα folder options αν πας στο tab "View" εχει επιλογη "Apply to folders".

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν θέλω να σηκωθώ από τον υπολογιστή για λίγο, πατάω το κουμπί sleep στο πληκτρολόγιο και μπαίνει σε αναμονή.

Όταν επανέρχομαι, πατάω ένα κουμπί ώστε να ξυπνήσει και μου πετάει αυτή την οθόνη:

Spoiler

350355441_1347563345791503_4210825343863784429_n.jpg.e6dc3fa39834b80ff28cebf79503aa08.jpg

Πατάω ακόμα ένα κουμπί και μετά μου πετάει αυτή την οθόνη:

Spoiler

349769772_932896404593285_188118295349897056_n.jpg.fef2b53a37e7cdb82a63e17f71b9af8a.jpg

Αυτά τα στάδια μου φαίνονται πολύ περιττά.

Υπάρχει τρόπος να πατάω μία μόνο φορά πλήκτρο και το pc να ξυπνάει απευθείας στον browser?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Χμμ αυτό είναι για τα 10.

Πήγα στην καρτέλα Λογαριασμοί, και στις επιλογές εισόδου αλλά μέχρι τώρα δεν βλέπω κάτι σχετικό

Στα 11 ειναι "Accounts > Sign-in options", στην κατηγορια "Additional settings", 1η επιλογη

Δημοσ.

Το Additional Settings υποθέτω στα ελληνικά είναι το Πρόσθετες ρυθμίσεις:

Spoiler

1470342522_.jpg.9cc68847d419bde42efd22e33c03f3b9.jpg

Αυτές τις επιλογές μου βγάζει

Η πρώτη επιλογή δεν είναι προσβάσιμη (και δεν φαίνεται και σχετική) ενώ το Δυναμικό κλείδωμα δεν είναι ενεργοποιημένο

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το Additional Settings υποθέτω στα ελληνικά είναι το Πρόσθετες ρυθμίσεις:

Απόκρυψη περιεχομένων

1470342522_.jpg.9cc68847d419bde42efd22e33c03f3b9.jpg

Αυτές τις επιλογές μου βγάζει

Η πρώτη επιλογή δεν είναι προσβάσιμη (και δεν φαίνεται και σχετική) ενώ το Δυναμικό κλείδωμα δεν είναι ενεργοποιημένο

Χμμ ναι σε εμενα ειναι διαφορετικα τα settings. Μηπως ειναι home τα δικα σου ή δεν εχεις κανει update σε τελευταια εκδοση;
image.png.f59cec6d5da2cbab6e732d139c23171c.png

Δημοσ.

Νομίζω είναι home η έκδοση, τις ενημερώσεις τις έχω ανοιχτές και δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό.

Αυτή την ερώτηση δεν την βλέπω κάπου σαν επιλογή εκτός αν είναι πιο κρυμμένη. Ελπίζω να είναι δηλαδή :blink:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Νομίζω είναι home η έκδοση, τις ενημερώσεις τις έχω ανοιχτές και δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό.

Αυτή την ερώτηση δεν την βλέπω κάπου σαν επιλογή εκτός αν είναι πιο κρυμμένη. Ελπίζω να είναι δηλαδή :blink:

WIN+R -> netplwiz μηπως;

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Λογικα καποιο αλλο setting που εχεις ενεργοποιημενο σου "κρυβει" αυτη την επιλογη. Ισως κατι απ'το Windows Hello? Δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Titos301 είπε

WIN+R -> netplwiz μηπως;

Το πάτησα και έβγαλε αυτό:

Spoiler

sdgvdsvbdsvbds.jpg.484355b2c98b2cbd2dcaf5d7dd5462e8.jpg

31 λεπτά πριν, immortalx είπε

Λογικα καποιο αλλο setting που εχεις ενεργοποιημενο σου "κρυβει" αυτη την επιλογη. Ισως κατι απ'το Windows Hello? Δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης.

Δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται έστω αχνή και unclickable από το να μην φαίνεται καθόλου? Δεν ξέρω, και γω υποθέσεις κάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...