Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/4/2023 στις 11:57 ΜΜ, speedman_26 είπε

Νεος στα windows 11 ειναι καπως λαθος με την επιφανεια εργασιας τα εικονιδια δεν καθονται σωστα το ενα με το αλλο. Αν τα εχω κοντα καλυπτει το ενα το αλλο με τα γραματα τους

αγγλικα εχω αλλα εκει ειναι και το ελληνικο

image.jpeg

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ultraex2003 said:

αγγλικα εχω αλλα εκει ειναι και το ελληνικο

image.jpeg

Το έχω αυτό πάλι κάπως δεν ειναι σωστά ίσως φταίει η ανάλυση η το scale γιατί η αρχική ανάλυση θα βγάλω τα μάτια μου 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Το έχω αυτό πάλι κάπως δεν ειναι σωστά ίσως φταίει η ανάλυση η το scale γιατί η αρχική ανάλυση θα βγάλω τα μάτια μου 

ε τοτε μαλλον το scale σου φταει η και αναλυση  σου οπως λες  ρυθμισε τα με 100% scale και στην αναλυση της οθονης και ξαναδοκιμασε  αν  ειναι οκ

Δημοσ.
58 minutes ago, ultraex2003 said:

ε τοτε μαλλον το scale σου φταει η και αναλυση  σου οπως λες  ρυθμισε τα με 100% scale και στην αναλυση της οθονης και ξαναδοκιμασε  αν  ειναι οκ

Στα δέκα δεν το έκανε αυτό σε λάπτοπ με hdmi συνδεμένο σε 27 άρα οθόνη 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Στα δέκα δεν το έκανε αυτό σε λάπτοπ με hdmi συνδεμένο σε 27 άρα οθόνη 

Κάτι με την ανάλυση σου συμβαίνει διότι ειναι  λαπτοπ δοκίμασε τις  επιλογες που σου δινει εάν δίνεις ταυτόχρονα εικόνα και στις 2 οθόνες να δώσεις μόνο στην 27αρα και δες μετα την αναλυση και τα hz  που κλειδωνει 

Δημοσ.

Μπραβο σε οποιον dev της ms χρησιμοποιησε αυτοματη μεταφραση για τα μενου εγκαταστασης των 11. Σε ολοκαινουριο λαπτοπ με τα 11 προεγκατεστημενα, επεσα πριν λιγο πανω σε διαφορα μηνυματα του σαν αυτο "σχεδον εκει. ενα βημα μπλαμπλα".

Σχεδον μια χαρα λειτουργικο :D

(46)

Δημοσ.
On 24/04/2023 at 17:39, ultraex2003 said:

Κάτι με την ανάλυση σου συμβαίνει διότι ειναι  λαπτοπ δοκίμασε τις  επιλογες που σου δινει εάν δίνεις ταυτόχρονα εικόνα και στις 2 οθόνες να δώσεις μόνο στην 27αρα και δες μετα την αναλυση και τα hz  που κλειδωνει 

Στο mini pc το κάνει που είναι καινουργιο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefstef είπε

Εγώ θέλω να μην τους αρέσουν τα 12 και να τρέχουν όλοι στα 11 και να λένε τι καλά που είναι😆

είναι σίγουρο γιατί σταδιακα η ms σταματάει το backward compatibility και αφαιρεί πολύ κώδικα από τον kernel αρα σίγουρα θα υπάρχουν θέματα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω φιλε μου.Οι εφαρμογες ανανεωνόσουν τις εκδώσεις τούς και δεν εχουν backward compatibility.Καπου τα μπλεκεις.Τιποτα δεν αφαιρεί.

Επεξ/σία από filipprin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...