Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το κατεβασες απο την ms, εχεις το τελευταιο build που δινιε η ιδια στα iso της, δηλαδη το .382 αν κατεβασες την 22h2, που ειναι η εκδοση που ειχε η 22h2 οταν βγηκε περυσι το Σεπτεμβριο.

(50)

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jim_p είπε

Αν το κατεβασες απο την ms, εχεις το τελευταιο build που δινιε η ιδια στα iso της, δηλαδη το .382 αν κατεβασες την 22h2, που ειναι η εκδοση που ειχε η 22h2 οταν βγηκε περυσι το Σεπτεμβριο.

(50)

το εκανα μεσω media creation tool

Δημοσ.

Νεος στα windows 11 ειναι καπως λαθος με την επιφανεια εργασιας τα εικονιδια δεν καθονται σωστα το ενα με το αλλο. Αν τα εχω κοντα καλυπτει το ενα το αλλο με τα γραματα τους

Δημοσ.
1 hour ago, micos000 said:

Μήπως ξετσεκάρισες την στοίχιση εικονιδίων στο πλέγμα; (δεξί κλικ στην επιφάνεια->Προβολή είναι στα 10).

εχεις καποια φωτο να καταλαβω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, lak10 είπε

το εκανα μεσω media creation tool

Το ιδιο λεμε. Κατεβασες το iso μεσα απο το εργαλειο της ms, που το κατεβαζει απο την ms.

Στα οσα ειπα παραπανω εχω κανει ενα μικρο λαθος. Το build της 22h2 που δινιε η ms απο τη σελιδα της ειναι το .525, που βγηκε ~10 μερες μετα το .382, που ηταν το αρχικο build της 22h2. Για να φτασεις στο σημερινο build (.1555) το αφηνεις να κανει οτι ενημερωσεις εχει.

(49)

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Επίσης μου έβγαλε πρόβλημα με εκτυπωτή με drivers hp photosmart c4340 , κατεβάζω driver αλλά πάλι τίποτα το σύνδεσα σε ένα mini pc της bmax

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι υπαρχουν τοσα προβληματα ασυμβατοτητας με τα win 11,δλδ οκ,καπου κουραζει αυτο,ειχες μια συσκευη που δουλευε ρολοι και με τα 11αρια απλα δεν την βλεπει,δεν υπαρχουν drivers η δεν ξερω τι αλλο.😒 Eυτυχως ακομη δεν τα εχω δοκιμασει.

Επεξ/σία από Slither
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Slither είπε

Γιατι υπαρχουν τοσα προβληματα ασυμβατοτητας με τα win 11,δλδ οκ,καπου κουραζει αυτο,ειχες μια συσκευη που δουλευε ρολοι και με τα 11αρια απλα δεν την βλεπει,δεν υπαρχουν drivers η δεν ξερω τι αλλο.😒 Eυτυχως ακομη δεν τα εχω δοκιμασει.

Ναι και μένα πολύ με ταλαιπώρησε η Σκάρλετ Γιοχάνσον. Ακατάστατη, δεν ήξερε να μαγειρεύει και μύριζαν τα πόδια της. Ευτυχώς δεν μου έκατσε ποτέ και γλίτωσα.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, πριν λίγες μέρες μου έβγαλε το Windows Security ένδειξη να ενεργοποιηθεί μέσα από το μενού του το  kernel mode hardware enforced stack  Το ενεργοποιω λοιπόν κάνω επανεκκίνηση που ζητήθηκε και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Η οθόνη έκανε κάτι περίεργα πιξελς λες και η κάρτα γραφικών είναι στα τελευταία της, και επίσης όταν πάω να ανοιξω κάποιο παιχνίδι άμεσα βγάζει bsod και crash .

Όταν το απενεργοποίω από το defender όλα δουλεύουν άψογα.

Specs. 13500, rtx3080, msi b660m mortar wifi, intel ssd , 32gram.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Ναι και μένα πολύ με ταλαιπώρησε η Σκάρλετ Γιοχάνσον. Ακατάστατη, δεν ήξερε να μαγειρεύει και μύριζαν τα πόδια της. Ευτυχώς δεν μου έκατσε ποτέ και γλίτωσα.

Πολυ αστοχο το σχολιο σου και κρυο το αστειακι,σορρυ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Slither είπε

Πολυ αστοχο το σχολιο σου και κρυο το αστειακι,σορρυ.

Για κρύο, είναι υποκειμενικό. Άστοχο πάντως δεν το λες, ακριβώς το ίδιο είπες απλά με windows εκδοχή.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Agony είπε

Καλησπέρα σε όλους, πριν λίγες μέρες μου έβγαλε το Windows Security ένδειξη να ενεργοποιηθεί μέσα από το μενού του το  kernel mode hardware enforced stack  Το ενεργοποιω λοιπόν κάνω επανεκκίνηση που ζητήθηκε και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Η οθόνη έκανε κάτι περίεργα πιξελς λες και η κάρτα γραφικών είναι στα τελευταία της, και επίσης όταν πάω να ανοιξω κάποιο παιχνίδι άμεσα βγάζει bsod και crash .

Όταν το απενεργοποίω από το defender όλα δουλεύουν άψογα.

Specs. 13500, rtx3080, msi b660m mortar wifi, intel ssd , 32gram.

Μου εμφανίζει και εμένα αυτή την ένδειξη,ερώτηση πως το ενεργοποίησες;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gaspari είπε

Μου εμφανίζει και εμένα αυτή την ένδειξη,ερώτηση πως το ενεργοποίησες;

Απο οτι καταλαβα σε εσας ειναι grayout , σε εμενα το πατας και ενεργοποιητε κανονικα . Αν και τελικα το εκλεισα γιατι τα Windows κανουν Crash ασταματητα. Για του λογου το αληθες ειχα εναν δευτερο σκληρο στην ακρη περασα Windows Fresh install το ενεργοποιησα ξανα και  το ιδιο πραγμα BSOD και πιξελς... Αρα ειναι κλασικα προβλημα των Windows . 

Θα το αφησω ετσι και βλεπουμε μετα απο 4-5 μηνες αν το φτιαξουν βλεπουμε . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...