LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Έχω ένα κουφό πρόβλημα σε παλιό υπολογιστή με τα 11 παγώνει το desktop δηλαδή το ποντίκι δουλεύει κανονικά αλλά δεν κάνει κλικ πουθενά σε κανένα εικονίδιο. 1
elpenor Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Εγώ έχω ένα άλλο κουφό πρόβλημα με τα Windows 11, αποφάσισα να κανω login με microsoft account και να χρησιμοποιήσω PIN στα δύο μου PC και από τότε δεν μπορώ να κάνω network file sharing. Κάποια ιδέα πέρα από το να ξηλώσω το PIN? Δεν θέλω να γράφω 30 chars password για να κάνω login ούτε να έχω passwordless login.
_Theo_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Έχω ένα κουφό πρόβλημα σε παλιό υπολογιστή με τα 11 παγώνει το desktop δηλαδή το ποντίκι δουλεύει κανονικά αλλά δεν κάνει κλικ πουθενά σε κανένα εικονίδιο. Συμβαίνει και σε εμένα με σχετικά σύγχρονο υπολογιστή. Φτιάχνει ξανά μετά από το πολύ 1 λεπτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μάλλον η MS μα^&^&^*ται, αυτό φταίει... 1
le0B Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας, Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα με τα Widgets? Έχω Win 11 ver. 22H2, και είναι η δεύτερη φορά που χαλάνε τα widgets και δεν αλληλεπιδρούν...
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, _Theo_ είπε Συμβαίνει και σε εμένα με σχετικά σύγχρονο υπολογιστή. Φτιάχνει ξανά μετά από το πολύ 1 λεπτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μάλλον η MS μα^&^&^*ται, αυτό φταίει... Επειδη ηταν μια σαβουρα core 2 duo που θα παει στο εξοχικο για κανα Mame για τα παιδια του εβαλα τα 7 γιατι δεν υπηρχαν και drivers για την καρτα γραφικων και δεν ειχα σωστη αναλυση με τα 11αρια. 2
ultraex2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 νεο update για insiders preview build 25336 https://blogs.windows.com/windows-insider/2023/04/07/announcing-windows-11-insider-preview-build-25336/
_Theo_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 15 ώρες πριν, ultraex2003 είπε νεο update για insiders preview build 25336 https://blogs.windows.com/windows-insider/2023/04/07/announcing-windows-11-insider-preview-build-25336/ Ξέρουμε πότε θα έρθει το update με το ενσωματωμένο πρόγραμμα για τον έλεγχο συσκευών με RGB φωτισμό;
ultraex2003 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ξέρουμε πότε θα έρθει το update με το ενσωματωμένο πρόγραμμα για τον έλεγχο συσκευών με RGB φωτισμό; για δες εδω τι παιζει με hidden rgb feature for win 11 https://www.xda-developers.com/vivetool-gui-enable-hidden-windows-11-features/ 1
sotiris123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση να δούμε στα windows 11 να μη γίνετε συνδυασμός κουμπιών στη γραμμή εργασιών? είχα δοκιμάσει παλιότερα εφαρμογές τρίτων αλλά 1ον) δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές (και με το προτελευταίο update μου είχε δημιουργηθεί πρόβλημα) και δεύτερον δεν είχα βρει ρύθμιση ώστε τα κουμπιά(windows, καρφιτσωμένα) να είναι στο κέντρο και όχι στα αριστερά.
Aris_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 3:05 ΜΜ, _Theo_ είπε Συμβαίνει και σε εμένα με σχετικά σύγχρονο υπολογιστή. Φτιάχνει ξανά μετά από το πολύ 1 λεπτό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μάλλον η MS μα^&^&^*ται, αυτό φταίει... Στις 5/4/2023 στις 8:02 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Έχω ένα κουφό πρόβλημα σε παλιό υπολογιστή με τα 11 παγώνει το desktop δηλαδή το ποντίκι δουλεύει κανονικά αλλά δεν κάνει κλικ πουθενά σε κανένα εικονίδιο. μάλλον είναι εσωτ. ελεγχοι που κάνει το λειτουργικό, στο αργο μχν ειναι φυσιολογικό εως ένα βαθμό στο γρήγορο μχν όμως δες τα services που σηκώνεις και ισως έχεις θεμα με κάποιο driver συσκευής 1
gotthard Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πήρα την μικρή μου πριν ένα μήνα λαπτοπ asus. Η γυναίκα μου είχε την φαεινή ιδέα να της το δώσουμε σήμερα. Ξέχασα τον κωδικό όμως που είχα βάλει και από τις 11 απλά το βλέπουμε και βάζω άκυρους κωδικούς. Στις ερωτήσεις ασφαλείας ναι μεν νομίζω πως θυμάμαι τι είχα βάλει, αλλά πάλι δεν τα κατάφερα. Πριν πάω να πληρώσω κάπου, μπορώ να απενεργοποιήσω τον κωδικό, να μου στείλει στο μαιλ που υπάρχει ήδη νέο ή να κάνω format κάπως;. Έχει τα win 11.
p4n0s86 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, gotthard είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πήρα την μικρή μου πριν ένα μήνα λαπτοπ asus. Η γυναίκα μου είχε την φαεινή ιδέα να της το δώσουμε σήμερα. Ξέχασα τον κωδικό όμως που είχα βάλει και από τις 11 απλά το βλέπουμε και βάζω άκυρους κωδικούς. Στις ερωτήσεις ασφαλείας ναι μεν νομίζω πως θυμάμαι τι είχα βάλει, αλλά πάλι δεν τα κατάφερα. Πριν πάω να πληρώσω κάπου, μπορώ να απενεργοποιήσω τον κωδικό, να μου στείλει στο μαιλ που υπάρχει ήδη νέο ή να κάνω format κάπως;. Έχει τα win 11. Μιλάμε για microsoft λογαριασμό ή τοπικό; Αν είναι microsoft τότε είναι ο κωδικός του email, πας σε μια άλλη συσκευή σε αυτό το link να συνδεθείς και βάζεις ότι ξέχασες τον κωδικό. Αν είχες δώσει κινητό θα σου στείλει ένα προσωρινό για να αλλάξεις το password. Αν είναι τοπικός λογαριασμός, υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αλλά πιο εύκολο είναι να κάνεις ένα φορμάτ και να τελειώνει το θέμα, απ' τη στιγμή που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου και δεν σε νοιάζει να χαθούν προσωπικά αρχεία. 1
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Συνήθως Microsoft account κάνουν όλοι. Έβαλες κανένα κινητό ή δεύτερο mail για επαναφορά ξωδικου; Αν δεν έκανες τίποτα τέτοιο τότε να προσπαθήσεις να μπεις σε recovery mode. Στην οθόνη που σου ζητάει τον κωδικό, κράτα πατημένο το shift και κάνε επανεκκίνηση. Θα σε πάει στο recovery και από εκεί κάνε επαναφορά τα Windows στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μην κρατήσεις τίποτα. Αν έχεις αρχεία που θέλεις να κρατήσεις επέλεξε να διατηρηθούν τα αρχεία του χρήστη. Οταν σε βγάλει να συνδεθείς στο ίντερνετ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Επέλεξε ότι δεν έχεις ίντερνετ και όσο και αν σε προκαλεί να συνδεθείς με λογαριασμό Microsoft εσύ θα επιλέγεις να συνεχίσεις με περιορισμένες δυνατότητες. Έτσι θα κάνεις έναν τοπικό λογαριασμό χωρίς κωδικούς και αηδίες. 1
gotthard Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Μιλάμε για microsoft λογαριασμό ή τοπικό; Αν είναι microsoft τότε είναι ο κωδικός του email, πας σε μια άλλη συσκευή σε αυτό το link να συνδεθείς και βάζεις ότι ξέχασες τον κωδικό. Αν είχες δώσει κινητό θα σου στείλει ένα προσωρινό για να αλλάξεις το password. Αν είναι τοπικός λογαριασμός, υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αλλά πιο εύκολο είναι να κάνεις ένα φορμάτ και να τελειώνει το θέμα, απ' τη στιγμή που δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου και δεν σε νοιάζει να χαθούν προσωπικά αρχεία. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Συνήθως Microsoft account κάνουν όλοι. Έβαλες κανένα κινητό ή δεύτερο mail για επαναφορά ξωδικου; Αν δεν έκανες τίποτα τέτοιο τότε να προσπαθήσεις να μπεις σε recovery mode. Στην οθόνη που σου ζητάει τον κωδικό, κράτα πατημένο το shift και κάνε επανεκκίνηση. Θα σε πάει στο recovery και από εκεί κάνε επαναφορά τα Windows στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μην κρατήσεις τίποτα. Αν έχεις αρχεία που θέλεις να κρατήσεις επέλεξε να διατηρηθούν τα αρχεία του χρήστη. Οταν σε βγάλει να συνδεθείς στο ίντερνετ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Επέλεξε ότι δεν έχεις ίντερνετ και όσο και αν σε προκαλεί να συνδεθείς με λογαριασμό Microsoft εσύ θα επιλέγεις να συνεχίσεις με περιορισμένες δυνατότητες. Έτσι θα κάνεις έναν τοπικό λογαριασμό χωρίς κωδικούς και αηδίες. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά κατάφερα να το κάνω φορματ. Ήταν μια έκπληξη που πήγε λίγο στραβά 🤣
lak10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 παιδια ερωτηση τον Απριλιο του 2022 κατεβασα το iso των Windows 11 χθες το ξανακατεβασα για ανανεωση πως θα ξερω ομως οτι εχω το τελευταιο build? Μηπως δεν ανανεωνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα