Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακυρο και αυτη στο site της MIcrosoft σε παει.

Μόλις τώρα, dreamerchris είπε

δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, σε παραπέμπει στο Download page για windows 11, εγώ στη θέση σου θα κατέβαζα τα updates και θα τα περνούσα locally

Ναι το ειδα απλα σε καθε μεγαλο update η Microsoft ενημερωνε το iso και ετσι οταν το κατεβαζες απο την σελιδα της ηταν με τουλαχιστον το τελευταιο μεγαλο update πλεον οχι.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ms δινει updated isos (= που να περιεχουν ολες τις ενημερωσεις μεχρι εκεινο το μηνα) για τις εκδοσεις των λειτουργικων που υποστηριζει μονο μεσω msdn. Απο τη σελιδα της δινει μονο την εκδοση που θεωρει η ιδια ως αρκετα προσφατη για τους χρηστες.
Οποτε, αν δεν σε ενδιαφερει να ειναι ελληνικα, μπορεις να βρεις το τελευταιο αυτο iso στα αγγλικα σε καποιο καλο τορρενταδικο και φυσικα να επιβεβαιωσεις οτι εινια απειραχτο με το sha256 sum του.

Αυτη τη στιγμη, η τελευταιες εκδοσεις των παραπανω w11 iso ειναι
- για την 21h2 η 22000.1574 
- για την 22h2 η 22621.1265
και περιλαμβανουν ολες τις ενημερωσεις μεχρι και το Φεβρουαριο. Aπο τη σελιδα της δινει μονο την 22h2 που εβγαλε το Σεπτεμβριο.

(92)

Επεξ/σία από jim_p
  • Thanks 1
Δημοσ.

https://amp.secnews.gr/456426/to-teleftaio-windows-11-update-prokalei-polla-provlimata/

Η νεότερη ενημέρωση των Windows 11 προκαλεί δυστυχώς μια σειρά από προβλήματα, όπως αργές συνδέσεις Solid State Drives (SSD) και Wi-Fi, σφάλματα BSoD και πολλά άλλα.[KB5023706]

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω θελω το iso γιατι θα  μου φερουν 6 υπολογιστες να βαλω τα 11 και προχθες που τα εβαλα σε εναν σταθερο ειχε πολλα update και θελω να αποφυγω αυτο.

Τα pc θα είναι τα ίδια ή με παρόμοιο hardware; Αν ναι κάνε το εξής (που το έχω κάνει 10άδες φορές):

Πρώτα τρέξε το sysprep και αν τα pc είναι ίδια τότε απλά επέλεξε Τερματισμός. Αν έχουν διαφορετικό hardware τσεκάρισε και το Γενίκευση.

spacer.png

Μετά βγάλε τον δίσκο, σύνδεσε τον ή εξωτερικά με κάποια θήκη ή αντάπτορα (το καλύτερο) ή βάλτον εσωτερικά σαν 2ο (προσοχή σε αυτό να μην ξεκινάει από αυτόν τον δίσκο και αν το κάνει πρέπει να ξανακάνεις sysprep), φτιάξε ένα στικάκι με κάποιο cloning πρόγραμμα (π.χ. acronis) και τράβα έναν κλώνο στο καθένα (10-20 λεπτά υπόθεση). Μετά τερματισμό, αποσύνδεση του δίσκου και εκκίνηση. Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το καθένα pc όμως ξεχωριστά γιατί αλλάζει το hardware id ακόμα και αν είναι ακριβώς ίδια τα pc.

Την έχω κάνει την διαδικασία και δουλεύει άψογα.

Αν θέλεις μπορείς να πάρεις ένα image του δίσκου σε στικάκι όπως το έχεις στημένο και να επαναφέρεις το image στα άλλα pc για να μην έχεις σύνδεσε-αποσύνδεσε τον δίσκο.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το Store δεν μου κατεβαζει.

Μου εχει βγαλει μια λιστα με εφαρμογες που πρεπει να κατεβουν γυρναει γυρναει το κυκλακι και τιποτα.

Δημοσ.

Αν και δεν μπαινω σχεδον ποτε, μολις δοκιμασα και τα λιγα updates που ειχε τα εκανε αμεσως.
ΥΓ Μπραβο για το signature, να χαιρεσαι τα παιδια σου!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το Store δεν μου κατεβαζει.

Μου εχει βγαλει μια λιστα με εφαρμογες που πρεπει να κατεβουν γυρναει γυρναει το κυκλακι και τιποτα.

Κάνε το πρώτο από αυτά εδώ μπας και διορθωθεί το πρόβλημα. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Κάνε το πρώτο από αυτά εδώ μπας και διορθωθεί το πρόβλημα. 

Το έχω κάνει.

Επειδή το φορητό ήταν με 10 και μπήκαν από πάνω τα 11 του έκανα μια καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update για τους insiders preview

Windows 11 Insider Preview Build 25314 Canary
https://blogs.windows.com/windows-insider/2023/03/08/announcing-windows-11-insider-preview-build-25314/

Windows 11 Insider Preview Build 23403 Dev
https://blogs.windows.com/windows-i...ncing-windows-11-insider-preview-build-23403/

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ.

Πως μπορώ να σβήσω τις δύο επιλογές One Drive που φαίνονται αριστερά? Δεν το χρησιμοποιώ και ούτε πρόκειται οπότε απλά μου αποσπά την προσοχή όταν θέλω να μπω σε κάποια άλλη καρτέλα.

2147445690_.jpg.e06b21e962048c3fd90a05c7dd9ae5a3.jpg

Επίσης τα στοιχεία που έχω με πράσινο μπορώ μήπως να τα μετακινήσω πιο ψηλά στην όλη λίστα κατά βούληση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πως μπορώ να σβήσω τις δύο επιλογές One Drive που φαίνονται αριστερά? Δεν το χρησιμοποιώ και ούτε πρόκειται οπότε απλά μου αποσπά την προσοχή όταν θέλω να μπω σε κάποια άλλη καρτέλα.

2147445690_.jpg.e06b21e962048c3fd90a05c7dd9ae5a3.jpg

Επίσης τα στοιχεία που έχω με πράσινο μπορώ μήπως να τα μετακινήσω πιο ψηλά στην όλη λίστα κατά βούληση?

Το OneDrive ξεκαρφίτσωσε το απ' τη Γρήγορη πρόσβαση (με δεξί κλικ πάνω του), ή ακόμα καλύτερα αν δεν το χρησιμοποιείς κάνε το uninstall. Τα άλλα που λες, καρφίτσωσε τα στη Γρήγορη πρόσβαση με τη σειρά που θες το καθένα.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός! Το απεγκατέστησα ήδη. Απορώ πως δεν μου είχε κόψει νωρίτερα.

Κάτι άλλο τώρα.

Έχω επιλέξει απόκρυψη της γραμμής εργασιών. Το έχω έτσι εδώ και πολλά χρόνια γιατί μου αρέσει να έχω πιο πολύ ωφέλιμο χώρο στην οθόνη. Για να φανεί, πάω κάτω κάτω με το ποντίκι.

Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο μερικές φορές να μην σηκώνεται η γραμμή όσο και να την ακουμπάω με τον κέρσορα?

Αυτό είναι ένα bug που παρατηρώ στα windows εδώ και 8-9 χρόνια τουλάχιστον που είχα τα 7! Εδώ και ενάμισο χρόνο με τα 11, συμβαίνει ακόμα. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω ακριβώς υπο ποιες συνθήκες το κάνει.

Με το κουμπί των Windows στο πληκτρολόγιο πάντως, θα σηκωθεί πάντα η γραμμή ακόμα και όταν είναι στην φάση που περιγράφω πριν.

Όταν του έρχεται αυτό, δεν φαίνεται καθόλου η γραμμή εργασιών. (Κανονικά βλέπεις μια άσπρη γραμμή με πάχος ~1 pixel που υποδηλώνει ότι από κάτω είναι η γραμμή εργασιών.) Μετά από λίγα λεπτά περνάει

Υ.γ. Τρομερή επιτυχία της Microsoft που κουβαλάει ακόμα bugs από 10 χρόνια πριν, υπάρχει και άλλο ένα στο Ms Paint που μου κάνει παρέα μια δεκαετία ήδη

Επεξ/σία από cthulhucarbide
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Σωστός! Το απεγκατέστησα ήδη. Απορώ πως δεν μου είχε κόψει νωρίτερα.

Κάτι άλλο τώρα.

Έχω επιλέξει απόκρυψη της γραμμής εργασιών. Το έχω έτσι εδώ και πολλά χρόνια γιατί μου αρέσει να έχω πιο πολύ ωφέλιμο χώρο στην οθόνη. Για να φανεί, πάω κάτω κάτω με το ποντίκι.

Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο μερικές φορές να μην σηκώνεται η γραμμή όσο και να την ακουμπάω με τον κέρσορα?

Αυτό είναι ένα bug που παρατηρώ στα windows εδώ και 8-9 χρόνια τουλάχιστον που είχα τα 7! Εδώ και ενάμισο χρόνο με τα 11, συμβαίνει ακόμα. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω ακριβώς υπο ποιες συνθήκες το κάνει.

Με το κουμπί των Windows στο πληκτρολόγιο πάντως, θα σηκωθεί πάντα η γραμμή ακόμα και όταν είναι στην φάση που περιγράφω πριν.

Όταν του έρχεται αυτό, δεν φαίνεται καθόλου η γραμμή εργασιών. (Κανονικά βλέπεις μια άσπρη γραμμή με πάχος ~1 pixel που υποδηλώνει ότι από κάτω είναι η γραμμή εργασιών.) Μετά από λίγα λεπτά περνάει

Υ.γ. Τρομερή επιτυχία της Microsoft που κουβαλάει ακόμα bugs από 10 χρόνια πριν, υπάρχει και άλλο ένα στο Ms Paint που μου κάνει παρέα μια δεκαετία ήδη

συμβαινει και σε μενα και φτιαχνει αλλαζοντας το μεγεθος του παραθυρου (πανω δεξια,διπλα απο το Χ)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό να κόβεται ο αριθμός 2 που δείχνει τις ειδοποιήσεις?

515334670_.jpg.5f78ebf11470ac965a582abc5d9df30e.jpg

Η οθόνη είναι σωστά ρυθμισμένη. Δεν κόβεται κάτι. Και πηγαίνοντας το ποντίκι τέρμα δεξιά, δεν χάνεται τελείως, οπότε δεν υπάρχει άλλος χώρος πιο δεξιά

Edit: Μετά από ελάχιστα λεπτά που το ξανακοίταξα, είδα ότι έφτιαξε μόνο του. Δεν ξέρω τι φάση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...