tilaverboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Αγόρασα το Huawei D16 με i7. Τρέχει πολύ καλά τα windows 11. Εμένα βέβαια σαν λογισμικό δεν μου αρέσουν καθόλου. Προτείνετε να μείνω εδώ που είμαι ή να κατεβάσω και να περάσω τα windows 10 που μου αρέσουν πιο πολύ σαν λογισμικό? Θα τρέχει καλύτερα τα windows 10 ή θα μου βγάζει ασυμβατότητες? Αν θελήσω να περάσω την έκδοση 10, μπορώ αν θέλω να μην αναβαθμίσω στην έκδοση 11 ή θα είναι υποχρεωτικό? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
jim_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Προσφατα περασα w10 σε (2 ιδια) lenovo λαπτοπ που ερχονται με w11s (αν εινια δυνατον) προεγκατεστημενα. Για αρχη, τα 10 δεν ειχανε driver για την ασυρματη καρτα του, και αφου και δεν εχει ethernet, χρειαστηκε να κατεβασω τον driver απο τη σελιδα της lenovo με το χερι. Αφου πηρε δικτυο, βρηκε το wu drivers για ολα τα υπολοιπα (καρτα γραφικων κλπ). Ισως βεβαια ο driver να μην υπηρχε και στα 11 και να ηταν σετ με το recovery image που παρεχει η lenovo... Απο θεμα κλειδιων, το κλειδι που υπηρχε στο bios για τα 11 ενεργοποιησε κανονικα και τα 10.
tilaverboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, jim_p είπε Προσφατα περασα w10 σε (2 ιδια) lenovo λαπτοπ που ερχονται με w11s (αν εινια δυνατον) προεγκατεστημενα. Για αρχη, τα 10 δεν ειχανε driver για την ασυρματη καρτα του, και αφου και δεν εχει ethernet, χρειαστηκε να κατεβασω τον driver απο τη σελιδα της lenovo με το χερι. Αφου πηρε δικτυο, βρηκε το wu drivers για ολα τα υπολοιπα (καρτα γραφικων κλπ). Ισως βεβαια ο driver να μην υπηρχε και στα 11 και να ηταν σετ με το recovery image που παρεχει η lenovo... Απο θεμα κλειδιων, το κλειδι που υπηρχε στο bios για τα 11 ενεργοποιησε κανονικα και τα 10. Έχω την εντύπωση πως τα 10αρια τρέχουν καλύτερα καθώς τα 11αρια απαιτούν αυξημένες δυνατότητες. Ερώτηση. Σε εξαναγκάζει να πας στα 11αρια στο update? Ή μπορείς να κάνεις τα update των windows 10 δίχως να αναβαθμίσεις στα 11αρια?
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Έχω την εντύπωση πως τα 10αρια τρέχουν καλύτερα καθώς τα 11αρια απαιτούν αυξημένες δυνατότητες. Αυτό δεν μπορώ τώρα να μην το σχολιάσω! Δηλαδή σε λάπτοπ των 1200€ με 14πύρηνο i7, 16gb ram ddr4 και m.2 pci-e 512gb μπόρεσες και κατάλαβες ότι τα 11άρια απαιτούν αυξημένες δυνατότητες και τα 10άρια τρέxουν καλύτερα; Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να γελάσω, να κλάψω, να πάρω τα βουνά... τι;;; Κι αν σου πω ότι τα 11 πάνε καλύτερα στα νέα λάπτοπ απ' ότι τα 10άρια; Φίλε, να κάτσεις με τα 11 και να τα συνηθίσεις γιατί εκεί θα πάνε όλοι στο τέλος (θέλοντας και μη) και να μην καταντήσεις γραφικός γιατί με αυτό το σκεπτικό στο τέλος θα ψάχνεις πως θα βάλεις τα 7άρια στο λάπτοπ. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 4 1
tilaverboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό δεν μπορώ τώρα να μην το σχολιάσω! Δηλαδή σε λάπτοπ των 1200€ με 14πύρηνο i7, 16gb ram ddr4 και m.2 pci-e 512gb μπόρεσες και κατάλαβες ότι τα 11άρια απαιτούν αυξημένες δυνατότητες και τα 10άρια τρέxουν καλύτερα; Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να γελάσω, να κλάψω, να πάρω τα βουνά... τι;;; Κι αν σου πω ότι τα 11 πάνε καλύτερα στα νέα λάπτοπ απ' ότι τα 10άρια; Φίλε, να κάτσεις με τα 11 και να τα συνηθίσεις γιατί εκεί θα πάνε όλοι στο τέλος (θέλοντας και μη) και να μην καταντήσεις γραφικός γιατί με αυτό το σκεπτικό στο τέλος θα ψάχνεις πως θα βάλεις τα 7άρια στο λάπτοπ. Τι να σχολιάσω; Θέλεις απάντηση; Ωραία θα σου απαντήσω ως κάτοχος ενός Lenovo legion με i7 που κάρτα γραφικών δεν θυμάμαι τι φοράει και με msi έναν i7 που φοράει rtx 2060 και τους δυο τους έχω για ηλεκτρονική τιμολόγηση και όχι για να παίζω παιχνιδάκια. Και στους δυο έχω πιο αργή ανταπόκριση σε σχέση με τα windows 10 όταν τα πρώτο πήρα. Σε dell i9 με rtx 3070ti 8gb και 32αρα ram που τον έχω για να τρέχω σχεδιαστικό και cad cam δεν έχω ιδέα γιατί ήρθε με τα windows 11. Οπότε από εκεί δεν έχω κάποια εικόνα. Εξέφρασα την γνώμη μου δεδομένου ότι οι απαιτήσεις μεγάλωσαν και ρώτησα την άποψη μελών. Νομίζω ότι αυτό είναι φόρουμ όπου σκοπός των μελών είναι να ανταλλάζουν απόψεις. Δεν είδα πουθενά να αναφέρω windows 7. Το έκρινα με βάση το πότε θα δίνουν ενημερώσεις. Από εκεί και πέρα η απάντηση, η ανάγνωση μηνυμάτων δεν είναι υποχρεωτική. Εάν κάποιον τον θεωρείτε γραφικό ή ακόμα και μ@λακα ακόμα και αν έχετε διαφορετική άποψη καλό είναι να κάνετε σκιπ το μήνυμα του και να απαντάτε σε άλλους χρήστες. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από tilaverboy 1
HateMe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Νομίζω ότι αυτό είναι φόρουμ όπου σκοπός των μελών είναι να ανταλλάζουν απόψεις. Αυτό είναι το θέμα εδώ. Ο καθένας γράφει γενικότητες χωρίς να ξέρει τι του γίνεται και δεν λέω για σένα, μιλάω γενικά. Για να μη το κουράζουμε, τα 11ρια τρέχουν καλύτερα απ τα 10, ειδικά στα νέα λάπτοπ όπως είπε ο Micos.
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Νομίζω ότι αυτό είναι φόρουμ όπου σκοπός των μελών είναι να ανταλλάζουν απόψεις. Αυτό ακριβώς και εγώ σου είπα την άποψη μου να κάτσεις με τα 11. 21 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Εάν κάποιον τον θεωρείτε γραφικό ή ακόμα και μ@λακα Δεν σε θεώρησα γραφικό, είπα να μην γίνεις γραφικός και ποτέ δεν είπα κανέναν μ@λάκα. Θεώρησα τελείως κουφό να ψάχνεις να βρεις σε τέτοια θηρία διαφορές στην απόκριση ανάμεσα στα 10 και στα 11. 21 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Ωραία θα σου απαντήσω ως κάτοχος ενός Lenovo legion με i7 που κάρτα γραφικών δεν θυμάμαι τι φοράει και με msi έναν i7 που φοράει rtx 2060 και τους δυο τους έχω για ηλεκτρονική τιμολόγηση και όχι για να παίζω παιχνιδάκια. Και στους δυο έχω πιο αργή ανταπόκριση σε σχέση με τα windows 10 όταν τα πρώτο πήρα. Είναι φυσικό όταν τα πρωτοπήρες (να υποθέσω πριν 2-3 χρόνια) να ήταν πιο "σβέλτα", ιδίως αν έκανες αναβάθμιση στα 11 από τα 10. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 1
mphxths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Έχω την εντύπωση πως τα 10αρια τρέχουν καλύτερα καθώς τα 11αρια απαιτούν αυξημένες δυνατότητες. Δεν απαιτουν αυξημενες δυνατοτητες για να τρεξουν καλυτερα ή γρηγοροτερα. Απαιτουν την υπαρξη καποιων στοιχειων ωστε να λειτουργουν απροσκοπτα ή ωστε να λειτουργουν καποια features τους. Και οπως ειπωθηκε το αν τρεχουν τα 10αρια ή τα 11αρια γρηγοροτερα ειναι κατι το υποκειμενικο και δεν βγαινει συμπερασμα απο 1-2 περιπτωσεις. Σε γενικες γραμμες τα 11αρια πανε τρενο ακομα και σε παλιο hardware. Tωρα , αν σε ενα hardware τα 10αρια πανε καλυτερα απο τα 11αρια , αυτο μπορει να οφειλεται σε ενα καρο παραγοντες . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από mphxths 1
ultraex2003 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 νεο update για τους insider preview build/22621 https://blogs.windows.com/windows-insider/2022/05/11/announcing-windows-11-insider-preview-build-22621/
cgioris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Παίδες, έχω windows 11 enterprise 22Η2, αλλά το μενού είναι στα αριστερά. όπως στα 10. Πως μπορώ να πάω το μενού στη μέση όπως είναι κανονικά; Πάω στα taskbar settings, βάζω menu center και δεν αλλάζει τίποτα. Δείτε εδώ στη φωτό:
p4n0s86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, cgioris είπε Παίδες, έχω windows 11 enterprise 22Η2, αλλά το μενού είναι στα αριστερά. όπως στα 10. Πως μπορώ να πάω το μενού στη μέση όπως είναι κανονικά; Πάω στα taskbar settings, βάζω menu center και δεν αλλάζει τίποτα. Δείτε εδώ στη φωτό: Αυτό το start icon είναι windows 10, άρα είτε δεν έχεις windows 11, είτε έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα που παρεμβαίνει στην εμφάνιση της taskbar. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cgioris είπε Παίδες, έχω windows 11 enterprise 22Η2, αλλά το μενού είναι στα αριστερά. όπως στα 10. Πως μπορώ να πάω το μενού στη μέση όπως είναι κανονικά; Πάω στα taskbar settings, βάζω menu center και δεν αλλάζει τίποτα. Δείτε εδώ στη φωτό: Μηπως εχεις βαλει κανενα Startallback? Τα Enterprise που τα βρηκες μηπως απο κει που τα κατεβασες ηταν πειραγμενα; Γραψε ενα winver στην αναζητηση και πες μας τι γραφει εκει.
Gogotsa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 18 ώρες πριν, cgioris είπε Παίδες, έχω windows 11 enterprise 22Η2, αλλά το μενού είναι στα αριστερά. όπως στα 10. Πως μπορώ να πάω το μενού στη μέση όπως είναι κανονικά; Πάω στα taskbar settings, βάζω menu center και δεν αλλάζει τίποτα. Δείτε εδώ στη φωτό: Δεν υπαρχουν windows 11 enterprise φιλε μου......
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Δεν υπαρχουν windows 11 enterprise φιλε μου...... ??? https://www.skroutz.gr/s/32018121/Microsoft-Windows-11-Enterprise-1-Licence-Αγγλικά-σε-Ηλεκτρονική-άδεια.html
cgioris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Παιδιά μπορείς στα windows 11 να έχεις το παλιό μενού και προφανώς αυτή η έκδοση ήταν πειραγμένη. Τα εγκατέστησα ξανά και όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα