Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, therock είπε

Εχω ενα τρελλο κολλημα, οπου τα Windows ηρθαν με υπολογιστη και γλωσσα English UK, προστεθηκε Greek και English US keyboard αφαιρεσα το Uk, αλλα μετα απο καθε ρισταρτ μου το επαναφερει.

Ειδα το χουν και αλλοι αυτο, και ενας Ελληνας εδωσε μια λυση αλλα παλι δε μου δουλεψε...

Τι κανω ρε παιδια με κουραζει πολυ, θελει 2 φορες altshift να παω σε ελληνικα..

https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-10/how-do-i-remove-quot-english-united-kingdom-quot/m-p/2597432

image.jpeg.70c0a135b85aa585d200e5a57def5046.jpeg

προσπάθησε να ψάξεις παντού για settings που έχουν τα english UK σαν default

απόσο θυμάμαι πρέπει να πας και στο country or region και στο regional format και γενικά ψάξε όλα τα settings

επίσης τρέξε με elevated cmd ή powershell και

sfc /scannow

και

dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

και restart

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, therock είπε

Εχω ενα τρελλο κολλημα, οπου τα Windows ηρθαν με υπολογιστη και γλωσσα English UK, προστεθηκε Greek και English US keyboard αφαιρεσα το Uk, αλλα μετα απο καθε ρισταρτ μου το επαναφερει.

Ειδα το χουν και αλλοι αυτο, και ενας Ελληνας εδωσε μια λυση αλλα παλι δε μου δουλεψε...

Τι κανω ρε παιδια με κουραζει πολυ, θελει 2 φορες altshift να παω σε ελληνικα..

https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-10/how-do-i-remove-quot-english-united-kingdom-quot/m-p/2597432

image.jpeg.70c0a135b85aa585d200e5a57def5046.jpeg

Δοκίμασε αυτό:

2023-02-09_155552.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Ο ts θέλει να αφαιρέσει το uk πληκτρολόγιο, όχι να ορίσει προεπιλεγμένη γλώσσα πληκτρολογίου.

Εγώ πάντως θα πρότεινα μια καθαρή εγκατάσταση να τελειώνει η φάση.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 ώρες πριν, llib είπε

Δοκίμασε αυτό:

2023-02-09_155552.png

σε αυτό το screen shot ας πούμε βλέπεις ότι το format είναι united kingdom οπότε μάλλον γιαυτό buggaρει και στο ξαναεπαναφέρει. αλλαξέ τα αυτά σε greece

Δημοσ.
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Ο ts θέλει να αφαιρέσει το uk πληκτρολόγιο, όχι να ορίσει προεπιλεγμένη γλώσσα πληκτρολογίου.

Εγώ πάντως θα πρότεινα μια καθαρή εγκατάσταση να τελειώνει η φάση.

Είχα το ίδιο θέμα ακριβώς και με αυτό τον τρόπο το έλυσα... δεν χάνει να δοκιμάσει αν πετύχει καλώς αν όχι κοιτάει αλλού. 

3 ώρες πριν, dreamerchris είπε

σε αυτό το screen shot ας πούμε βλέπεις ότι το format είναι united kingdom οπότε μάλλον γιαυτό buggaρει και στο ξαναεπαναφέρει. αλλαξέ τα αυτά σε greece

Μάλλον μπερδεύτηκες δεν έχω εγώ κάποιο bug, εγώ το έχω βάλει έτσι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, supershelbys είπε

Οι light εκδόσεις είναι και "επίσημες" βλέπω. Τελικά το κράξιμο έπιασε τόπο 

https://www.pcsteps.gr/51013-windows-light-με-windows-11-pro-mod/

Ουτε επισημες ειναι , ουτε "επισημες". Τροποιημενα iso ειναι και τιποτα περισσοτερο. Επισης αυτο που αναγραφεται στο αρθρο , "Τέτοιου είδους τροποποιημένα ISO είναι μια νόμιμη διαδικασία την οποία ενθαρρύνει και η ίδια η Microsoft." , ειναι περα για περα παραπλανητικο και ψεμα.
Το λινκ στην παραπανω προταση , παραπεμπτει σε ενα αρθρο της microsoft , που περιγραφει πώς με εργαλεια των windows , μπορεις να προσθαφαιρεσεις drivers σε ενα windows iso. Δεν λεει πουθενα , οτι ενθαρρυνει τους χρηστες να βγαλουν τα ματια στα windows iso με την χρηση 3rd party εφαρμογων , απενεργοποιοντας ελεγχους (cpu,tpm,ram) , ουτε πως να προσθαφαιρεσουν προεγκατεστημενα προγραμματα. Ναι μεν η τροποποιηση ειναι νομιμη (ως εναν βαθμο) , αλλα δεν προκυπτει απο καπου οτι η microsoft την "ενθαρρυνει".

Πολυ επιτυχια αυτος ο tiny11. Αντε βγαλτε την σαβουρα σας τωρα απο το παταρι , βαλτε τους 11αρια και μετα κλαφτειτε που δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα παραπανω απο το να κοιτατε το desktop background.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
18 ώρες πριν, llib είπε

Δοκίμασε αυτό:

2023-02-09_155552.png

Τελικα αυτο ηταν οπως δειχνει... Επειδη το πληκτρολογιο εγω το ειχα αφαιρεσει αλλα επεμενε στη επιλογες. Μαλλον επειδη ειχε μεινει σαν επιλογη στο welcome και new user. Εχοντας αφαιρεση το uk και μετα κανοντας κοπυ ωστε να υπαρχει μονο US και Greek, το ξεμπλοκαρει...

Το χε αναφερει και καποιος στο ποστ της microsoft που ειχα βαλει το λινκ πριν, αλλα επειδη λεγανε οτι δεν τους δουλεψε δε μπηκα απο πριν καν στο κοπο να το δοκιμασω...

Ευχαριστω πολυ φιλε μου Ελπιζω να λυθηκε οριστικα...

-------------------------------------------------

Παιδια ομως σορρυ, τωρα εχω αλλο προβλημα Παμε δυνατα στο επομενο!!

Ξεκιναμε μαλλον καλλα σε αυτη την εγκατασταση. Τωρα προχθες μου εκανε ενα update. Και εχω προβλημα οταν συνδεω το λαπτοπ με ενα usbc dock... Μου κανει συνεχει πηγαινε ελα μεταξυ μιας και 2 οθονων. Ρεστυαρτ σε PC, ρεσταρτ στο Doc (Lenovo Thinkpad hybrid Dock) δοκιμασα αλλα καλωδια κτλ, και εχει φαει φρικη ρε γμτ. Καποιον driver μαλλον θα γραψαν και το μπλεξαν. Για αυτο μου την σπανε τα αυτοματα update

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, llib είπε

Είχα το ίδιο θέμα ακριβώς και με αυτό τον τρόπο το έλυσα... δεν χάνει να δοκιμάσει αν πετύχει καλώς αν όχι κοιτάει αλλού. 

Nice tip.

3 λεπτά πριν, therock είπε

Καποιον driver μαλλον θα γραψαν και το μπλεξαν. Για αυτο μου την σπανε τα αυτοματα update

Δες στο ιστορικό ενημερώσεων τι πήρε τις τελευταίες δύο μέρες. Αν είναι driver επανέφερε τον σε αυτόν που είχες πριν και δούλευε σωστά. Μπορείς πάντως να κόψεις τις ενημερώσεις των drivers, δεν είναι υποχρεωτικές.

spacer.png

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mphxths είπε

Ουτε επισημες ειναι , ουτε "επισημες". Τροποιημενα iso ειναι και τιποτα περισσοτερο. Επισης αυτο που αναγραφεται στο αρθρο , "Τέτοιου είδους τροποποιημένα ISO είναι μια νόμιμη διαδικασία την οποία ενθαρρύνει και η ίδια η Microsoft." , ειναι περα για περα παραπλανητικο και ψεμα.
Το λινκ στην παραπανω προταση , παραπεμπτει σε ενα αρθρο της microsoft , που περιγραφει πώς με εργαλεια των windows , μπορεις να προσθαφαιρεσεις drivers σε ενα windows iso. Δεν λεει πουθενα , οτι ενθαρρυνει τους χρηστες να βγαλουν τα ματια στα windows iso με την χρηση 3rd party εφαρμογων , απενεργοποιοντας ελεγχους (cpu,tpm,ram) , ουτε πως να προσθαφαιρεσουν προεγκατεστημενα προγραμματα. Ναι μεν η τροποποιηση ειναι νομιμη (ως εναν βαθμο) , αλλα δεν προκυπτει απο καπου οτι η microsoft την "ενθαρρυνει".

Πολυ επιτυχια αυτος ο tiny11. Αντε βγαλτε την σαβουρα σας τωρα απο το παταρι , βαλτε τους 11αρια και μετα κλαφτειτε που δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα παραπανω απο το να κοιτατε το desktop background.

Όσο πιο παλιό τόσο καλύτερο πάντως 

https://iguru.gr/windows-11-kataskopevoun-perissotero-apo-oso-nomizeis/

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Nice tip.

Δες στο ιστορικό ενημερώσεων τι πήρε τις τελευταίες δύο μέρες. Αν είναι driver επανέφερε τον σε αυτόν που είχες πριν και δούλευε σωστά. Μπορείς πάντως να κόψεις τις ενημερώσεις των drivers, δεν είναι υποχρεωτικές.

spacer.png

Μηπως ειναι το Intel Corporation - Display - 31.0.101.3962

image.jpeg.4aa748ef85921e39a6294e07430d3d11.jpeg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, therock είπε

Μηπως ειναι το Intel Corporation - Display - 31.0.101.3962

image.jpeg.4aa748ef85921e39a6294e07430d3d11.jpeg

Εν τέλη τι κάνω με αυτό? Διάβασα στο reddit πως κάποιοι είχαν blue screens με το Xg mobile (μια εξωτερική κάρτα γραφικών αποκλειστικά για αυτό το λάπτοπ). Προφανώς κάτι παίχτηκε και μάλλον με αυτόν τον driver χάνει τη μπάλα η usbc. Επίσης κάποιες φορές δε φορτίζει όταν βάζεις τον usbc φορτιστή και θέλει κάμποσα ρισταρτ για να στρώσει. Έχω χεστει πάνω μου, δεν είμαι για τέτοια κολλήματα τώρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλοι προτεινουν αυτη την εκδοση. Οπως και να χει ο καθενας μπορει να κανει τα δικα του 11αρια :)

Επεξ/σία από supershelbys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...