Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

Το αν θα πρέπει όμως να πάρει καινούργιο μηχάνημα κάθε 2 χρόνια

Ε, όχι και κάθε δύο χρόνια νέο pc. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Αναβάθμιση hardware στα 4-5 χρόνια και βγαίνουν άλλα 3 χρόνια χαλαρά.

Εννοείτε ότι δεν αναφέρομαι στους επαγγελματίες παίχτες αλλά στον μέσο χρήστη.

Εν το μεταξύ, για το κακό που γίνεται με τα κινητά δεν αναφέρεται κανένας. Εκεί η google τραβάει ότι θέλει και πολλοί τα αλλάζουν στα 2. Και εδώ μιλάμε για 400+ την φορά.

• Like 2
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά κάποιος γι' αυτό ;

Ή να ρωτήσω κάτι ποιο απλό.  Ας πούμε για χρήση μιας οθόνης.

Ανοίγω τον φάκελο του μικραίνω τις διαστάσεις (ύψος -φάρδος),  κλείνω τον φάκελο , όταν τον ξανανοίγω ανοίγει με τις default διαστάσεις. Δεν διατηρεί το μέγεθος τροποποίησης. Έτσι δουλεύουν τα W11;  Ας επιβεβαιώσει κάποιος.

Σε άνοιγμα-κλείσιμο -  εγγράφων ,  παράθυρα εφαρμογών, browsers , excel ,  η τροποποίηση μεγέθους του παραθύρου διατηρείται.  Μόνο στους φακέλους υπάρχει το πρόβλημα.  Υπάρχει κάποια ρύθμιση;  

Δημοσ.
3 hours ago, profile said:

Παιδιά κάποιος γι' αυτό ;

Ή να ρωτήσω κάτι ποιο απλό.  Ας πούμε για χρήση μιας οθόνης.

Ανοίγω τον φάκελο του μικραίνω τις διαστάσεις (ύψος -φάρδος),  κλείνω τον φάκελο , όταν τον ξανανοίγω ανοίγει με τις default διαστάσεις. Δεν διατηρεί το μέγεθος τροποποίησης. Έτσι δουλεύουν τα W11;  Ας επιβεβαιώσει κάποιος.

Σε άνοιγμα-κλείσιμο -  εγγράφων ,  παράθυρα εφαρμογών, browsers , excel ,  η τροποποίηση μεγέθους του παραθύρου διατηρείται.  Μόνο στους φακέλους υπάρχει το πρόβλημα.  Υπάρχει κάποια ρύθμιση;  

Σε εμενα θυμαται το μεγεθος και στις 2 οθονες. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτη η επιλογη να ειναι τικαρισμενη:
363531165_Screenshot2023-02-08005141.png.aa3e3ef5d3320a666b5b5c8d1f1aba1c.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sistah είπε

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι αυτη η επιλογη να ειναι τικαρισμενη:

Είναι αλλά δεν αλλάζει κάτι. 

Μάλλον συνδέεται με αυτό που ρωτώ παραπάνω με την διατήρηση μεγέθους του φακέλου στη  χρήση μιας οθόνης. 

Φαντάζομαι δεν έχεις αυτό το θέμα με το άνοιξε κλείσε φακέλων; 

Δημοσ.

Κάτω δεξιά στο φόντο της επιφάνειας εργασίας εμφανίστηκε ένα μήνυμα που λέει "Δεν πληρούνται οι απαιτήσεις συστήματος. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να μάθετε περισσότερα"

Προσπερνάω το τραγελαφικό του να βρίσκεται ένα μήνυμα σε αυτό το σημείο και ρωτάω, πως το αφαιρούμε?

Δημοσ.

Καλησπερα. Μία ερώτηση κρίσεως..... Τις παιδικές ασθένειες τις πέρασαν τα windows 11; Ρωτάω επειδή αρχικά όταν βγήκαν, υπήρχαν θεματάκια λειτουργικότητας κτλ. Αξίζει να τα περάσω πλέον;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Καλησπερα. Μία ερώτηση κρίσεως..... Τις παιδικές ασθένειες τις πέρασαν τα windows 11; Ρωτάω επειδή αρχικά όταν βγήκαν, υπήρχαν θεματάκια λειτουργικότητας κτλ. Αξίζει να τα περάσω πλέον;

καλούτσικα είναι, αν και τώρα τελευταία θέλει restart πριν το shutdown αλλά λογικά φταίει το discord + nvidia drivers και θα λυθεί άμεσα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jim_p είπε

Αυτό είναι mindfuck ρε. Άσε που λέει ότι μπορεί να πάει στραβά (?)

Μου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια αυτή η λύση έτσι όπως την βλέπω γιατί δεν έχω εμπειρία με τέτοιες παρεμβάσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια αυτή η λύση έτσι όπως την βλέπω γιατί δεν έχω εμπειρία με τέτοιες παρεμβάσεις

μη φοβού, απλά με το regedit μπορείς να το καταστρέψεις το windows 11 install σου, αλλά αν κάνεις restore point και αλλάξεις μόνο αυτό που σου λένε δεν θα έχεις θέμα καθώς και με το advanced startup settings μπορεις να επαναφέρεις τα windows ακόμα και αν δεν boot-άρει

Μόλις τώρα, dreamerchris είπε

μη φοβού, απλά με το regedit μπορείς να το καταστρέψεις το windows 11 install σου, αλλά αν κάνεις restore point και αλλάξεις μόνο αυτό που σου λένε δεν θα έχεις θέμα καθώς και με το advanced startup settings μπορεις να επαναφέρεις τα windows ακόμα και αν δεν boot-άρει

και στην τελική δεν είναι κακό να κάνεις fresh install τα windows 11 αν κάτι πάει στραβά ίσα ίσα που θα έχεις και... fresh windows 11

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σιγά το mindfuck. Ένα κλειδί στην registry θα προστεθεί, δεν είναι και πυρηνική φυσική.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Οταν εβαλες τα 11 σε unsupported hw, δεν χρειαστηκε να κανεις παρεμβαση στην εγκατασταση τους για να σε αφησει?

Δημοσ.

Εχω ενα τρελλο κολλημα, οπου τα Windows ηρθαν με υπολογιστη και γλωσσα English UK, προστεθηκε Greek και English US keyboard αφαιρεσα το Uk, αλλα μετα απο καθε ρισταρτ μου το επαναφερει.

Ειδα το χουν και αλλοι αυτο, και ενας Ελληνας εδωσε μια λυση αλλα παλι δε μου δουλεψε...

Τι κανω ρε παιδια με κουραζει πολυ, θελει 2 φορες altshift να παω σε ελληνικα..

https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-10/how-do-i-remove-quot-english-united-kingdom-quot/m-p/2597432

Αναφορά σε κείμενο

replied to  Sayyro

‎Apr 04 2022 02:22 AM

I managed to remove the English (United Kingdom) without going into registry etc. I solved this windows riddle. 

What i did and removed the annoying English (United Kingdom) from the input language options is the following:

On the "display language" settings of windows I had United States English and the input keyboards  were English (United States) & Greek like I wanted it to be. But in the language input next to the clock the EN UK is still there.

I went in the settings and changed the display language to EN UK. the moment I did this the input languages became 3 and the EN UK appeared there together with EN US & Greek.

So, I moved up  the EN US language (right click and move up) in order to make it the main input language and in this way I was able to right click and remove the EN UK. I logged out and logged in again, as windows was asking in order for the changes to take effect.

When I logged in I went in the settings again. I made sure the EN UK keyboard was not there (with display language EN UK) and then changed back to display language EN US. rebooted and now the keyboards are only EN US and Greek, as I wanted. En UK is gone.

DennMell

replied to  Nikolas3000

‎Jun 05 2022 08:18 AM

Excellent! It worked flawlessly. Greetings from a happy fellow Greek Win10 user

BobFTW

replied to  luongvm183

‎Sep 02 2022 04:04 AM

@luongvm183 THANK YOU SO MUCH! This was the most easiest fix compared to everything else and it worked perfectly. I'm on windows 11 and had the same problem. Just add the exact same language and then the same keyboard layout inside that language. Then remove the above keyboard layout so it perfectly matches the one you want to get rid of. As soon as I checked, the languages/keyboard layouts "merged" together and I was left with a single one, which I then promptly deleted!

Thanks again! Hopefully this helps more people :)

image.jpeg.70c0a135b85aa585d200e5a57def5046.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...