Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Gogotsa said:

Μια χαρα ευκολα μπαινουνε ολα.

Αλλά όχι τόσο εύκολα όσο μέσω windows update.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Thresh είπε

Αλλά όχι τόσο εύκολα όσο μέσω windows update.

Δε καταλαβαινω τι εννοεις οχι τοσο ευκολα. Πρεπει να τα εχω βαλει απο οσο υπολογιζω σε πανω απο 60 μηχανακια unsupported και τα updates γινονται τελεια σε ολα. Δεν ειχα ποτε προβλημα με κανενα update σε κανενα μηχανημα.

Ολα μεσω WU και δεν εχω ασχοληθει ποτε με κανενα για τιποτα.

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Gogotsa said:

Δε καταλαβαινω τι εννοεις οχι τοσο ευκολα. Πρεπει να τα εχω βαλει απο οσο υπολογιζω σε πανω απο 60 μηχανακια unsupported και τα updates γινονται τελεια σε ολα. Δεν ειχα ποτε προβλημα με κανενα update σε κανενα μηχανημα.

Ολα μεσω WU και δεν εχω ασχοληθει ποτε με κανενα για τιποτα.

Και πήρε κανονικά το 22Η2 μέσω windows update ενώ μιλάμε για incompatible hardware? Σε μένα δεν έχει βγει ακόμα στο laptop, ενώ στο desktop που είναι συμβατό βγήκε από τις πρώτες μέρες πέρσι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Thresh είπε

Και πήρε κανονικά το 22Η2 μέσω windows update ενώ μιλάμε για incompatible hardware? Σε μένα δεν έχει βγει ακόμα στο laptop, ενώ στο desktop που είναι συμβατό βγήκε από τις πρώτες μέρες πέρσι.

Οχι βεβαια. Πως να περασει αυτη η αναβαθμιση σε unsupported HW. Γιατι περι αναβαθμισης προκειται και οχι για WU. Ασχετα αν ερχεται απο WU. Αυτο το εβαλα με το χερι. Για τα μηνιαια updates μιλαω εγω και οχι για αναβαθμιση εκδοσης. Εκτος και αν δεν εχω καταλαβει και γραφω οτιναναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Gogotsa said:

Οχι βεβαια. Πως να περασει αυτη η αναβαθμιση σε unsupported HW. Γιατι περι αναβαθμισης προκειται και οχι για WU. Ασχετα αν ερχεται απο WU. Αυτο το εβαλα με το χερι. Για τα μηνιαια updates μιλαω εγω και οχι για αναβαθμιση εκδοσης. Εκτος και αν δεν εχω καταλαβει και γραφω οτιναναι.

Aυτό λέμε τόσα posts, ότι μπαίνει με πιο "δύσκολο" τρόπο από ότι τα απλά updates.

22 hours ago, jumaru99 said:

Τα μόνα updates που πρέπει να "ζορίσεις" είναι τα μεγάλα feature updates.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω αν κάνεις την αλλαγή στην registry που αναφέρω παραπάνω θα γίνονται κανονικά και τα "δύσκολα" updates δίχως ζόρι και χειροκίνητα, μιας και πλέον θα φαίνεται σαν supported το πισι (αν θυμάμαι καλά έτσι πήρα όλες τις εκδόσεις 10);

Εντάξει η "παρεξήγηση" ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η ms δίνει τελευταία τις νέες εκδόσεις Windows ως updates και όχι ως "ανεξάρτητες" εκδόσεις 

Επεξ/σία από dedalos91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2023 στις 6:01 ΜΜ, mphxths είπε

Για αυτο και εβαλες windows 3.1 ? Μην παραπληροφορεις τον κοσμο.
spacer.png

Βλεπεις την ημερομηνια ? Μη υποστηριζομενο συστημα (στο θεμα του επεξεργαστη). Πισω στα windows 3.1 λοιπον γιατι μαλλον δεν εισαι για παραπερα. (Ο,τι προσπαθεια εκανα ολη την εβδομαδα για να γινω καλος ανθρωπος , την χαλασες!)

επειδη μονο μπηχτες λες σε απαντησαν ηδη για ποια updates μιλουσα.... Και αλλο αναβαθμιση λειτουργικου και αλλο ενημερωση κωδικα ασφαλειας.... Και για να σου θυμισω αλλο τα win nt 3.1 αλλο ta nt 3.5 οπως και αλλο τα 3.x και αλλο τα 4.x (95/98/me). Ετσι και στα 11 αλλο το 22Η και αλλο το 23Η ή 24Η ή οτιδηποτε γουσταρει να δωσει η Microsoft με τις απαιτησεις που θα το συνοδευει....

Επεξ/σία από supershelbys
Δημοσ.
2 ώρες πριν, supershelbys είπε

επειδη μονο μπηχτες λες σε απαντησαν ηδη για ποια updates μιλουσα.... Και αλλο αναβαθμιση λειτουργικου και αλλο ενημερωση κωδικα ασφαλειας.... Και για να σου θυμισω αλλο τα win nt 3.1 αλλο ta nt 3.5 οπως και αλλο τα 3.x και αλλο τα 4.x (95/98/me). Ετσι και στα 11 αλλο το 22Η και αλλο το 23Η ή 24Η ή οτιδηποτε γουσταρει να δωσει η Microsoft με τις απαιτησεις που θα το συνοδευει....

Πισω στα windows NT 3.1 εσυ , για παραπερα δεν εισαι. Μ'αρεσει που γραφεις στο αλλο θεμα και λυση για το κρασαρισμα του pbrush λες και ασχολουμαστε με το λειτουργικο αυτο !!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mphxths είπε

Πισω στα windows NT 3.1 εσυ , για παραπερα δεν εισαι. Μ'αρεσει που γραφεις στο αλλο θεμα και λυση για το κρασαρισμα του pbrush λες και ασχολουμαστε με το λειτουργικο αυτο !!!

Ο καθενας οπως μπορει εξαλλου δεν ειμαι μαλακας να δουλευω για τις Big Tech.... Εξαλλου δεν μου φτανουν και τα χρηματα....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, supershelbys είπε

Ο καθενας οπως μπορει εξαλλου δεν ειμαι μαλακας να δουλευω για τις Big Tech.... Εξαλλου δεν μου φτανουν και τα χρηματα....

Ναι γιατι ως γνωστον , ολοι εδω περα ειμαστε golden boys που σκαμε 100 και 200 ευρω για μια αδεια windows.  Ή εχουμε τα σουπερ τουμπανα μηχανηματα για να μπορουμε να τρεξουμε τα 10αρια ή τα 11αρια , γιατι ως γνωστον αν εχεις μηχανημα 5ετιας ή 10ετιας το μονο λειτουργικο που μπορεις να εγκαταστησεις ειναι windows NT 3.1 .

Δηλαδη καπου , τα χεις κανει αχταρμα στο κεφαλι σου...

Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 10:21 ΜΜ, mphxths είπε

Ναι γιατι ως γνωστον , ολοι εδω περα ειμαστε golden boys που σκαμε 100 και 200 ευρω για μια αδεια windows.  Ή εχουμε τα σουπερ τουμπανα μηχανηματα για να μπορουμε να τρεξουμε τα 10αρια ή τα 11αρια , γιατι ως γνωστον αν εχεις μηχανημα 5ετιας ή 10ετιας το μονο λειτουργικο που μπορεις να εγκαταστησεις ειναι windows NT 3.1 .

Δηλαδη καπου , τα χεις κανει αχταρμα στο κεφαλι σου...

Εσύ κόλλησες στα 3.1 και δεν βλέπεις ότι είναι virtual box... Δεύτερον έχω Vista και θα έχω πολύ καιρό ακόμα γιατί βλέπω τα παιδιά στο msfn κάνουν πολύ καλή δουλειά σε πολλά πράγματα. Αυτά από μένα και καλή συνέχεια με τα 11 και κάνα ssd θα χρειαστείς γιατί βλέπω να κάνεις εγκατάσταση κάθε 1/2 χρόνια...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, supershelbys είπε

Δεύτερον έχω Vista και θα έχω πολύ καιρό ακόμα

Καλη τυχη με την χειροτερη εκδοση windows ολων των εποχων.

22 λεπτά πριν, supershelbys είπε

Αυτά από μένα και καλή συνέχεια με τα 11 και κάνα ssd θα χρειαστείς γιατί βλέπω να κάνεις εγκατάσταση κάθε 1/2 χρόνια...

Ολα μου τα μηχανηματα εχουν SSD εδω και κατι χρονια. Τα 11αρια εχουν εγκατασταθει απο αναβαθμιση των 10αριων , οποτε κανω εγκατασταση windows ανα 10 χρονια... Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Μην παραπληροφορεις τον κοσμο οτι τα 11αρια ειναι χαλια. 10αρια και 11αρια ειναι μια χαρα λειτουργικα συστηματα , σε αντιθεση με κατι ... (s)vista.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mphxths είπε

Καλη τυχη με την χειροτερη εκδοση windows ολων των εποχων.

Ολα μου τα μηχανηματα εχουν SSD εδω και κατι χρονια. Τα 11αρια εχουν εγκατασταθει απο αναβαθμιση των 10αριων , οποτε κανω εγκατασταση windows ανα 10 χρονια... Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Μην παραπληροφορεις τον κοσμο οτι τα 11αρια ειναι χαλια. 10αρια και 11αρια ειναι μια χαρα λειτουργικα συστηματα , σε αντιθεση με κατι ... (s)vista.

Γιατι δε λες οτι η microsoft σε παρακολουθει? Μια χαρα πουτανα σε κανουν τα 10-11....

If you have installed Windows 10 and agreed to its terms and conditions during installation then you are being spied on and this is not a conspiracy theory but a fact. Here’s what’s going on and how you can prevent yourself from being spied on. Microsoft’s new service agreement consists of about 12,000 words, which clearly states that the operating system will be invading your privacy like never before and if you haven’t read that then it’s not your mistake, we hardly read TOS anyway. Microsoft Declares Ask toolbar as Dangerous Malware So the Microsoft’s new service agreement states that, “We will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary to.” Microsoft does, however, also gives you an option to opt-out of features that you think may be invading your privacy, but remember if you have installed Windows 10 you have opted-in for all features by default.

Επεξ/σία από supershelbys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...