Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος πως βάζουμε τα 11 σε μη υποστηριζόμενους υπολογιστές;

Νομίζω γίνεται εύκολα με το Rufus ή κάνω λάθος;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, supershelbys είπε

Το να τα βάλεις τα 11 είναι εύκολο το να σου στείλει update η Microsoft είναι το δύσκολο. Ειδικά από το 2023+....

Για αυτο και εβαλες windows 3.1 ? Μην παραπληροφορεις τον κοσμο.
spacer.png

Βλεπεις την ημερομηνια ? Μη υποστηριζομενο συστημα (στο θεμα του επεξεργαστη). Πισω στα windows 3.1 λοιπον γιατι μαλλον δεν εισαι για παραπερα. (Ο,τι προσπαθεια εκανα ολη την εβδομαδα για να γινω καλος ανθρωπος , την χαλασες!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, supershelbys είπε

Το να τα βάλεις τα 11 είναι εύκολο το να σου στείλει update η Microsoft είναι το δύσκολο. Ειδικά από το 2023+....

Εγω δεν εχω προβλημα πρεπει να επιλεξεις το σωστο κουριερ να στα φερει.

Αδερφε προχθες εβαλα τα 11 σε φιλο σε χρεπι με Q6600 ddr2 ram

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Λοιπόν επειδή μερικοί έχετε κουράσει, μια χαρά παίρνουν τα updates τα unsupported μηχανήματα. Τα μόνα updates που πρέπει να "ζορίσεις" είναι τα μεγάλα feature updates.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τους μη υποστηριζομενους υπολογιστες (ή επεξεργαστες) απο οτι εχω καταλαβει ο ελεγχος γίνεται κατα την αρχη της εγκαταστασης και τοτε μονο τρως το ακυρο (για την εγκατασταση) και αφορα σε καποιες παραμετρους ασφαλειας που πλεον θεωρει προυποθεση η MS, δηλαδη συσκευες ασφαλειας TPM, PSP κτλ, συμβατοτητα με drivers, συμβατοτητα με προδιαγραφες ασφαλειας windows για "απομονωση πυρηνα", "ακεραιοτητα μνημης" και ισως και αλλα που μου διαφευγουν.

αν ο χρηστης παρακαμψει αυτον τον ελεγχο (και τον αγνοει αν γινεται κατα την χρηση των windows) αναλαμβανει και την σχετικη ευθηνη και η MS δεν της καιγεται καρφι νομιζω, επομενως σου δινει κανονικα οτι προβλεπεται απο windows updates ......(λεμε τωρα αν εισαι εταιρια ή υπηρεσια και σε στοχευσει καποιο παγκοσμιο δικτυο χακερ και σε προσβαλει εξαιτίας αυτου του λογου ε τοτε δεν θα μπορεις να ζητησεις τα ρεστα απο την MS)

τωρα αν καποια νεα δυνατοτητα (πχ wndows sandbox) δεν λειτουργει για εσας διοτι τo πισι σας δεν ικανοποιει τις απαιτησεις συστηματος ε τι να κανουμε θα ζησετε διχως αυτες τις δυνατοτητες ή ψαξτε για παρακαμψη ή για εναλλακτικη ...

εγω τα εχω σε unsupported PC και δεν παρατηρω κανενα θεμα ουτε με τις επιδοσεις, ουτε με τις ενημερωσεις αλλα ουτε και με θεματα ασφαλειας, και μεχρι τωρα το λαπτοπ μου δεν εχει γινει στοχος χακερ ωστε να δοκιμαστει η αποφαση μου να βαλω τα win 11 😀  (ε οκ περα απο την πλακα ουτως ή αλλως παιρνω και τα μετρα μου οσο μπορω)

συγνωμη αν αυτα σας ειναι γνωστα ή εχουν ειπωθει ξανα εδω ...απλα προσθετω κι εγω τη γνωμη μου

Επεξ/σία από dedalos91
  • Like 1
Δημοσ.

ωραια παιδια αρα καταληξαμε οτι μπορουμε να τα βαλουμε σε μη υποστηριζομενους υπολογιστες. μπορει καποιος παρακαλω να μου πει και το πως? γιατι δοκιμασα με τον παραδοσιακο τροπο και δε μαφησε να προχωρησω την εγκατασταση

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Hamurabi είπε

μπορει καποιος παρακαλω να μου πει και το πως?

στο παρακατω λινκ περιγραφονται ολες οι μεθοδοι,

https://geekflare.com/install-windows-11-on-unsupported-pcs/

αν θες για πιο γρηγορα να το κανεις μεσα απο περιβαλον windows (δηλαδη μεσω file explorer μεσα στο iso file εκτελεση του setup.exe πχ σε win 10) τοτε παρε το συνημμενο αρχειο και ειναι πανευκολο (με edit του αρχειου reg μπορεις να δεις τι προσθετει αν θελεις για λογους ασφαλειας)

αν θες με το rufus να φτιαξεις τροποποιημενο dvd disk ή usb flash ή iso file παρε αυτην την εκδοση που δινω (εχει πιο "ορατες" τις επιλογες)

αν θες να κανεις εγκατασταση διχως ms account (δηλαδη με τοπικο λογαριασμο, δεν σου δινει επιλογη κανονικα) τοτε οταν ζητησει βαζουμε ενα σιγουρα ψευτικο email εγω (και χιλιαδες αλλοι δηλαδη) εβαλα το:    [email protected]

αν θες να πας απο εκδοση home σε pro τοτε μετα την εγκατασταση απλα σε cmd ως διαχειρηστης βαλε την εντολη:   Changepk.exe /ProductKey VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

(το κλειδι ειναι γενικης χρησης και φυσικα θα ελεγχθει αμεσως μεσω ιντερνετ απο την ms για ενεργοποιηση των windows και αν δεν ειχες αδεια δεν θα ενεργοποιηθουν τα pro)

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-activation/533fa988-c274-4456-abbb-a1a5b0269db5

Enable-Unsupported-Upgrades.zip

rufus-3.17p.rar

Επεξ/σία από dedalos91
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hamurabi είπε

ωραια παιδια αρα καταληξαμε οτι μπορουμε να τα βαλουμε σε μη υποστηριζομενους υπολογιστες. μπορει καποιος παρακαλω να μου πει και το πως? γιατι δοκιμασα με τον παραδοσιακο τροπο και δε μαφησε να προχωρησω την εγκατασταση

ευχαριστω

Στο λινκ του dedalos, η 2η μέθοδος (rufus) είναι και η πιο απλή.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, Gogotsa said:

Τι εννοεις να τα ζορισεις? Μια χαρα παιζουν ολα.

Εννοείς ότι δεν μπαίνουν εύκολα μέσω windows update οπως τα "απλά" updates.

Δημοσ.

Ερώτηση για την εμφάνιση των φάκελων.  Έχω τρεις οθόνες.

Όταν ανοίγω καποιoν φάκελο: 

Με ρύθμιση  Εμφάνιση σε 1 ή 2 ή 3 οθόνη, ο φάκελος ανοίγει κανονικά (όπως θέλω) φωτο 1

Με ρύθμιση  Αναπαραγωγή  στις 2 ή στις 3 οθόνες, ο φάκελος ανοίγει όπως στην φωτο 2

Με ρύθμιση Επέκταση οθονών στις 2 ή στις 3  οθόνες ο φάκελος ανοίγει όπως στην φωτο 3

Στα windows 7 δεν είχα αυτό το θέμα. Οι φάκελοι άνοιγαν όπως τους είχα καθορίσει σε οποιαδήποτε ρύθμιση οθόνης.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση; διορθώνεται;  

Εμφανιση σε 1-2-3.jpg

Αναπαραγωγη.jpg

Επεκταση.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...