Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sistah είπε

Ευχαριστουμε για την συμβολη σας στο thread. 🙄

Εσυ τωρα εισαι ο εκπροσωπος του thread ας πουμε ? Ελπιζω να καταλαβες η συμβολη σου στο thread με αυτο που εγραψες ηταν ιδια για να μην πω λιγοτερη απο την δικη μου... Ειχες τα 5 λεπτα δημοσιοτητας.. gg wp.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, mphxths said:

Εσυ τωρα εισαι ο εκπροσωπος του thread ας πουμε ? Ελπιζω να καταλαβες η συμβολη σου στο thread με αυτο που εγραψες ηταν ιδια για να μην πω λιγοτερη απο την δικη μου... Ειχες τα 5 λεπτα δημοσιοτητας.. gg wp.

Μου χρωστας αλλα 10 λεπτα δημοσιοτητας γιατι η ατακα ειναι "15 λεπτα δημοσιοτητας".
Περα απο την πλακα, εχεις δικιο ημουν off topic και δεν προσεφερα κατι στο post μου, απλα ειναι κομματακι βαρυγδουπες οι λεξεις "χειροτερη εκδοση των windows" και "απατη τα 10/11" που αναφερθηκε απο καποιον αλλον.
Δεν ειναι κακο να μην αρεσουν συγκεκριμενες εκδοσεις σε καποιους αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα..
Και εγω προτεινω τα 10αρια οταν με ρωτανε, παρ'ολο που εχω τα 11αρια απο την πρωτη μερα, οχι γιατι ειναι κακα αλλα γιατι δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος. Επισης δεν ξερω αν ο αλλος εχει συγχρονο pc ή χρειαζεται καποιο προγραμμα που δεν εχει native support για windows 11 που πιθανον να δημιουργησει θεματα και δεν θα εχει ορεξη να λυσει (λογικο εν μερει).
Παντως σιγα σιγα ωριμαζουν τα 11αρια και γινονται ολο και πιο σταθερα.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mphxths είπε

Ναι, είδαμε και τον άλλον πριν λίγο καιρό που ανα 2 μέρες κάτι έλεγε για την ζωγραφική.

Σοβαρή συμβολή στο thread. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, sistah είπε

απλα ειναι κομματακι βαρυγδουπες οι λεξεις "χειροτερη εκδοση των windows"

Mαλλον δεν καταλαβες οτι ειρωνευουν αυτον που εγραφε οτι τα 11αρια ειναι χαλια εκδοση. Νομιζα οτι ηταν ξεκαθαρο οταν εκλεισα το ποστ μου με την φραση "Τα θελετε και τα λετε ορισμενοι ?" ...

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, konstantinos77g said:

Προσωπικά μετά τα δύο χρόνια αξίζει να πας σε καινούργιο λειτουργικό.

Ψιλοξενέρα με την επαναφορά του 3 year release plan...

• Like 1
Δημοσ.
58 minutes ago, mphxths said:

Mαλλον δεν καταλαβες οτι ειρωνευουν αυτον που εγραφε οτι τα 11αρια ειναι χαλια εκδοση. Νομιζα οτι ηταν ξεκαθαρο οταν εκλεισα το ποστ μου με την φραση "Τα θελετε και τα λετε ορισμενοι ?" ...

Σχωρα με, για καποιο λογο δεν εκανε ποτε register ο εγκεφαλος μου οτι ειρωνευοσουν.
Μα λεω και εγω, δεν σε θυμαμαι να εισαι τοσο κατα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Adrian είπε

Τότε (αν δεν έχω χάσει επεισόδια) δεν νομίζω να έχεις άλλη επιλογή πέρα του να περνάς χειροκίνητα το κωδικό η το recovery key. Ίσως κάποια στιγμή η MS θα ξυπνήσει και θα βάλει και βιομετρικά σαν επιλογή.

Ετρεξα ενα benchmark στο ακρυπτογραφητο σε σχεση με το κρυποτγραφημενο κομματι του δισκου.

Σε καποια σημεια ειναι αρκετα πιο γρηγορος ο δισκος με το unencrypted partition 1250>1100, 1510>1125, 615>430, 325>168... Ειδικα τα randoms που ειναι πιο σημαντικα απο sequential πεφτουν στο μισο οπως φαινεται

Δεν ξερω αν αξιζει να κανω encrypt και το boot partition εν τελη, για να μπορω να χρησιμοποιησω το autounlock

image.jpeg.19e4351b0b1846530943dfa1fa7eec99.jpeg

Επεξ/σία από therock
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησιμοποιει καποιος το phone link ; προσπαθω να κανω κληση απο desktop στο οποιο εχω συνδεδεμενα blueetooth ακουστικα. ολα δουλευουνα κανονικα αλλα δεν μπορω με τιποτα να διαχειρηστω τη κληση στο pc.κανω τη κληση απο το phone link αλλα τη στελενει στο κινιτο, και οταν παταω στο κινιτο να τη στειλει στο pc ,το κουμπι του bluettoth με το ονομνα του pc μου κανει μια προσπαθεια να τη στειλει , και ξαναγυρναει στο κινιτο. μοτ εχει σπασει τα νευρα 2 μερες εχω δοικιμασει τα παντα.

τα ακουστικα ειναι κατι QCY T13. οταν τα αποσυνδεσω και και αφησω τα ηχεια του pc και το μικροφωνο της καμερας δουλευουνβ ολα κανονικα.

Επεξ/σία από adok13
Δημοσ.

καλησπερα παιδια. δοκιμασα το τεστ συμβατοτητας της microsoft για τα windows 11 και σε ολα μου βγαζει pass πλην του cpu οπου εχω τον i5 4670 3.4ghZ οπου λεει δεν τον υποστηριζει.

να τα βαλω με το ζορι ή να παραμεινω στα 10 μη τυχον εχω bsod και τετοια?

eyxarιστω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

καλησπερα παιδια. δοκιμασα το τεστ συμβατοτητας της microsoft για τα windows 11 και σε ολα μου βγαζει pass πλην του cpu οπου εχω τον i5 4670 3.4ghZ οπου λεει δεν τον υποστηριζει.

eyxarιστω

Τα έχω βάλει σε αρχαίο i5 760 και δεν έχω κανένα θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Hamurabi είπε

eyxarιστω

Εγώ τα έβαλα σε core2duo E8300 με 4gb ddr3 και ati radeon HD 3850.

Κανένα πρόβλημα εδώ και έναν χρόνο και μπορώ να πω ότι πάνε καλύτερα από τα 10άρια που είχα πριν (πάντα στον ίδιο ssd 120gb). Παίζω όταν έχω χρόνο κανένα farcry 3 και batman archam knight (σε χαμηλές ρυθμίσεις παίζουν ικανοποιητικά).

Ξέρω, το τερμάτισα. Το έκανα για δοκιμή και έμειναν. Δεν είχα εύκαιρο και κανέναν p4 ht να δω αν έμπαιναν και εκεί.! 😎

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...