jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Ειναι trial του office 365, οπως εινια και στα 10. Μετα απο 1 μηνα σου λεει "περνα απο το ταμειο". 1
Manolo Sismanidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Καλημερα παιδια καλη χρονια χρονια πολλα, τελικα που βρισκοντε τα 11αρια να αλλαξω επιτελους τα 10? Το pc το εχω πιο πολυ για gaming,
therock Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που θα μουμλυσει τα χέρια. Το bitlocker αντί για κωδικό γίνεται να ξεκλειδώνει με fingerprint? Αντί να κάθε να πατάω όλο αυτό το πράγμα κάθε φορά που μποοταρω
mphxths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, therock είπε Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που θα μουμλυσει τα χέρια. Το bitlocker αντί για κωδικό γίνεται να ξεκλειδώνει με fingerprint? Αντί να κάθε να πατάω όλο αυτό το πράγμα κάθε φορά που μποοταρω Λιγο χλωμο το κοβω. Ο fingerprint sensor λειτουργει με driver που φορτωνεται απο το λειτουργικο. Αν δεν φορτωσει το λειτουργικο , δεν υπαρχει fingerprint sensor να κανει το οτιδηποτε. Αν μου διαφευγει κατι και οντως γινεται ας μας ενημερωσει καποιος πιο σχετικος. Ξερεις τι θα σου λυσει τα χερια ? Να καταργησεις το bitlocker Παρε εναν εξωτερικο δισκο , βαλε εκει τσοντες και top secret εγγραφα και γυμνες φωτος και καθαρισες
jumaru99 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, mphxths είπε Ξερεις τι θα σου λυσει τα χερια ? Να καταργησεις το bitlocker Παρε εναν εξωτερικο δισκο , βαλε εκει τσοντες και top secret εγγραφα και γυμνες φωτος και καθαρισες Κρύβε λόγια... θα μας βρει κανά κακό...
therock Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά συγνώμη να ξεκαθαρίσω πως πρόκειται για partition κλειδωμένο με bitlocker και όχι για τον boot δισκο
Adrian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, therock είπε Παιδιά συγνώμη να ξεκαθαρίσω πως πρόκειται για partition κλειδωμένο με bitlocker και όχι για τον boot δισκο https://www.makeuseof.com/bitlocker-auto-unlock-enable/ 1
stratdevel1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, Manolo Sismanidis είπε Καλημερα παιδια καλη χρονια χρονια πολλα, τελικα που βρισκοντε τα 11αρια να αλλαξω επιτελους τα 10? Το pc το εχω πιο πολυ για gaming Για μένα, κάτσε στα 10 δεν έχουν τίποτα ενδιαφέρον για gaming εκτός ίσως από το auto hdr, αντίθετα συνέχεια προβλήματα παρουσιάζουν τα οποίο τρέχουν να λύσουν με updates... 1
mphxths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Ναι πολλα προβληματα , εχω βαρεθει να βλεπω bugs , και μπλε οθονες. Τιποτα δεν δουλευει. Η χειροτερη εκδοση των windows ... by far που λενε και στο χωριο μου. Τα θελετε και τα λετε μερικοι ? 1
p4n0s86 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, stratdevel1 είπε αντίθετα συνέχεια προβλήματα παρουσιάζουν τα οποίο τρέχουν να λύσουν με updates... Είναι η φύση των πραγμάτων έτσι, που μόνο για προβλήματα θα διαβάσεις, δεν πρόκειται να κάτσει κανείς απ' την πλειοψηφία να γράψει κάτι, αν δεν έχει πρόβλημα. Είναι σαν να την στήσεις έξω από νοσοκομείο και να λες "εδώ συνέχεια αρρωσταίνουν, φύγετε να σωθείτε". Λογική αγνοείται. 2
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Adrian είπε https://www.makeuseof.com/bitlocker-auto-unlock-enable/ Ναι το χα δοκιμασει απο πριν αυτο, απλα θελει να εχεις κρυπτογραφησει και το OS... Εγω το boot partition το χω χωρις bitlocker, (και μου βγαζει σφαλμα οτι system partition is not protected by bitlocker...) και δεν θελω να το κρυπτογραφησω εφοσον εχω μονο προγραμματα και δεν εχω αρχεια και τρωω τσαμπα πορους
Adrian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, therock είπε Ναι το χα δοκιμασει απο πριν αυτο, απλα θελει να εχεις κρυπτογραφησει και το OS... Εγω το boot partition το χω χωρις bitlocker, (και μου βγαζει σφαλμα οτι system partition is not protected by bitlocker...) και δεν θελω να το κρυπτογραφησω εφοσον εχω μονο προγραμματα και δεν εχω αρχεια και τρωω τσαμπα πορους Τότε (αν δεν έχω χάσει επεισόδια) δεν νομίζω να έχεις άλλη επιλογή πέρα του να περνάς χειροκίνητα το κωδικό η το recovery key. Ίσως κάποια στιγμή η MS θα ξυπνήσει και θα βάλει και βιομετρικά σαν επιλογή.
therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Σκεφτόμουνα μήπως υπήρχε κάτι που να μετατρέπει το fingerprint σε text input. Δηλαδή πχ όταν είσαι σε text field και ακουμπάς το fingerprint να γυρνάει πίσω κάποιο text. Αλλά από ότι βλέπω δε γίνεται https://www.google.com/search?q=utility+convert+fingerprint+to+text&oq=utility+convert+fingerprint+to+text&aqs=chrome..69i57j33i10i160l3.7133j0j7&client=ms-android-samsung-gn-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Σκέφτομαι να κρυπτογράφησω και το boot partition , αλλά εφόσον δεν έχω sensitive data εκεί θεωρώ τσάμπα κόπος να καταναλώνει CPU και να πέφτει το read/write speed του δίσκου ενώ δεν το έχω ανάγκη...
supershelbys Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 10/11 μεγαλη απατη για αυτο και αυτοι που ξερουν σταματησαν να ασχολουνται με αυτες τις εκδοσεις. Στα σερβερ δεν ξερω τι γινεται αλλα τα 2012R θα εχουν μεχρι το 2025 υποστηριξη
sistah Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 20 hours ago, mphxths said: Ναι πολλα προβληματα , εχω βαρεθει να βλεπω bugs , και μπλε οθονες. Τιποτα δεν δουλευει. Η χειροτερη εκδοση των windows ... by far που λενε και στο χωριο μου. Τα θελετε και τα λετε μερικοι ? 2 hours ago, supershelbys said: 10/11 μεγαλη απατη για αυτο και αυτοι που ξερουν σταματησαν να ασχολουνται με αυτες τις εκδοσεις. Στα σερβερ δεν ξερω τι γινεται αλλα τα 2012R θα εχουν μεχρι το 2025 υποστηριξη Ευχαριστουμε για την συμβολη σας στο thread. 🙄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα