LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Στα 22h2 υπαρχει και το κολπο του [email protected] στο online account, οπου μετα σου λεει οτι ειναι λαθος αυτος ο λογαριασμος και σε βαζει στη διαδικασια για local account Για μενα επειδη φτιαχνω υπολογιστες η καλυτερη λυση ειναι το Rufus
Gogotsa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι και εγω το rufus χρησιμοποιω, τσεκαροντας ολες τις επιλογες στο τελος. Ο αλλος τροπος που χρησιμοποιω για την αναβαθμιση μονο, ειναι ενα αρχειο cmd απο το github, οταν το HW ειναι unsupported. To ιδιο το κανει και το iso που εχεις φτιαξει απο το rufus. To ξεζιπαρεις και τρεχεις το setup απο μεσα και περναει μια χαρα και αυτο. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από Gogotsa
lefstef Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μια αλλη λυση ειναι σε σταθερο υπολογιστη να μην εχουμε καρτα wifi η καλωδιο lan συνδεμενο πανω αλλα στα Laptop εχουμε προβλημα γιατι την βλεπει και σου λεει συνδεσου. Επειδή έκανα πρόσφατα format σε σταθερό, έβγαλα το καλώδιο και πάλι δεν προχώρησε η εγκατάσταση
Gogotsa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Στην 22h2 δε παιζει πια αυτο το κολπο του να βγαλεις το καλωδιο. Μονο αυτα που γραψαμε πιο πανω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, lefstef είπε Επειδή έκανα πρόσφατα format σε σταθερό, έβγαλα το καλώδιο και πάλι δεν προχώρησε η εγκατάσταση Το εβγαλες απο την αρχη η οταν σε ρωτησε για λογαριασμο; Μηπως εχει η μητρικη καρτα wifi πανω οπως ειχε η Asus που ειχα;
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Η αληθεια ειναι οτι και εγω το rufus χρησιμοποιω, τσεκαροντας ολες τις επιλογες στο τελος. Ο αλλος τροπος που χρησιμοποιω για την αναβαθμιση μονο, ειναι ενα αρχειο cmd απο το github, οταν το HW ειναι unsupported. To ιδιο το κανει και το iso που εχεις φτιαξει απο το rufus. To ξεζιπαρεις και τρεχεις το setup απο μεσα και περναει μια χαρα και αυτο. Σπανια θα κανω αναβαθμιση τις περισσοτερες φορες μου τα φερνουν βιδες γιατι προσπαθησαν να τα φτιαξουν η με το λειτουργικο εντελως καταστραμενο. Μόλις τώρα, lefstef είπε Από την αρχή το έβγαλα, δεν έχω wifi Περιεργο.
lefstef Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Θα έβαζα έτσι και αλλιώς email απλά το έκανα σαν πείραμα
Aris_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Εχει συναντήσει κανεις cannot open mozilla με search web με παραπέμπει να τον ανοιξω σε safe mode , Μονο οταν εγινε εγκατάσταση ανοιξε μετα καπουτ
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Για μενα επειδη φτιαχνω υπολογιστες η καλυτερη λυση ειναι το Rufus 1 ώρα πριν, lefstef είπε Επειδή έκανα πρόσφατα format σε σταθερό, έβγαλα το καλώδιο και πάλι δεν προχώρησε η εγκατάσταση Υπάρχει και η λύση που όταν σου βγάλει μήνυμα να συνδεθείς σε δίκτυο, πατάς Shift + F10 και στο cmd που ανοίγει βάζεις την εντολή OOBE\BYPASSNRO. Κάνει reboot και όταν σου ζητήσει ξανά δίκτυο μπορείς να επιλέξεις ότι δεν έχεις σύνδεση και σου δίνει επιλογή για περιορισμένη εμπειρία, δηλαδή local account.
andreoulios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eγώ πρόσφατα έβαλα [email protected] και κωδικο και προχώρησε κανονικά σε local... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από andreoulios
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Alejandro είπε Υπάρχει και η λύση που όταν σου βγάλει μήνυμα να συνδεθείς σε δίκτυο, πατάς Shift + F10 και στο cmd που ανοίγει βάζεις την εντολή OOBE\BYPASSNRO. Κάνει reboot και όταν σου ζητήσει ξανά δίκτυο μπορείς να επιλέξεις ότι δεν έχεις σύνδεση και σου δίνει επιλογή για περιορισμένη εμπειρία, δηλαδή local account. Συγγνώμη αλλά το έχω γράψει ποιο πάνω αυτό που λες. 1
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Συγγνώμη αλλά το έχω γράψει ποιο πάνω αυτό που λες. Καλά, δεν σου έκλεψα τα copyrights... 1 1
ultraex2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 νεο update για insiders preview /Build 25272 https://blogs.windows.com/windows-i...ncing-windows-11-insider-preview-build-25272/ 1
therock Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Στο νέο σύστημα παρατήρησα ότι έχει excel word. Αυτά είναι μέρος του office 365? Αν θες την standalone πρέπει να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα