panakos_thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Παιδες σας εβγαλε καμια ενημερωση εως τωρα? εκτος απο .51 στο .70???εγω ειμαι στο dev channel και δεν με εβγαλε κατι εσας?
thelos257 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Παιδες σας εβγαλε καμια ενημερωση εως τωρα? εκτος απο .51 στο .70???εγω ειμαι στο dev channel και δεν με εβγαλε κατι εσας? Ακομη τιποτα. Μηπως πρεπει να αλλαξουμε καναλι μιας και ειμαστε στο develorper channel ;
thelos257 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Και που να πάμε, στο Beta; Δεν ξερω ισως να παμε στο Beta αφου beta εκδοσεις δεν βγαινουν στην επιφανεια των windows 11 μεχρι την τελικη τους RTM ; Αληθεια ποτε βγαινουν επισημα τα τελικα αγγλικα μαζι με τα ελληνικα ; ή θα βγουν χωρια ;
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, panakos_thess είπε Παιδες σας εβγαλε καμια ενημερωση εως τωρα? εκτος απο .51 στο .70???εγω ειμαι στο dev channel και δεν με εβγαλε κατι εσας? Κυκλοφόρησε Build 22000.70;;; 2
panakos_thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 42 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Κυκλοφόρησε Build 22000.70;;; Διαβασα στον Wzor και σε διπλανα ξενα forum ναι αλλα μερικους δεν τους αναβαθμιζει δεν ξερω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Έβαλα το πρωί στο γραφείο τα windows 11 με clean instal (σε κενό ssd που είχα να καθεται) όλα καλά , μετά από τους drivers της nvidia για την 3080 ξαφνικά το νέο start menu άνοιγε όπως στα 10 (με tiles και αριστερά χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις κ να επιλέξω το μενού να πάει αριστερά) κ ο explorer γύρισε στο παλιό UI όπως εξαφανίστηκε κ το νέο UI στο δεξί κλικ , 😂
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, netakos είπε Έβαλα το πρωί στο γραφείο τα windows 11 με clean instal (σε κενό ssd που είχα να καθεται) όλα καλά , μετά από τους drivers της nvidia για την 3080 ξαφνικά το νέο start menu άνοιγε όπως στα 10 (με tiles και αριστερά χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις κ να επιλέξω το μενού να πάει αριστερά) κ ο explorer γύρισε στο παλιό UI όπως εξαφανίστηκε κ το νέο UI στο δεξί κλικ , 😂 Το έπαθα και εγώ αυτό!! Έκανα restart όμως και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά αυτό το παράδοξο πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Το έπαθα και εγώ αυτό!! Έκανα restart όμως και από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά αυτό το παράδοξο πρόβλημα. Εμένα Ούτε με restart έφτιαξε
panakos_thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, netakos είπε Εμένα Ούτε με restart έφτιαξε Εφτιαξες δικο σου ISO?η κατεβασες καπου αλλου?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Εφτιαξες δικο σου ISO?η κατεβασες καπου αλλου? Έφτιαξα δικό μου με το UUP Dump
panakos_thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, netakos είπε Έφτιαξα δικό μου με το UUP Dump για αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα έβγαλε κανένα error κατά το download? θα σε συνιστούσα να κατέβαζες από το wzor το iso
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, netakos είπε Εμένα Ούτε με restart έφτιαξε Κλείσε τον Η/Υ και άνοιξε τον. Αν δεν φτιάξει και έτσι τρέξε ως διαχειριστής την γραμμή εντολών πληκτρολόγησε και πάτα enter: α) dism /online /cleanup-image /restorehealth και β) sfc /scannow Λογικά έτσι θα διορθωθεί. 1 ώρα πριν, panakos_thess είπε Διαβασα στον Wzor και σε διπλανα ξενα forum ναι αλλα μερικους δεν τους αναβαθμιζει δεν ξερω Είμαι στο Beta Channel και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα update.
panakos_thess Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, _Theo_ είπε Κλείσε τον Η/Υ και άνοιξε τον. Αν δεν φτιάξει και έτσι τρέξε ως διαχειριστής την γραμμή εντολών πληκτρολόγησε και πάτα enter: α) dism /online /cleanup-image /restorehealth και β) sfc /scannow Λογικά έτσι θα διορθωθεί. Είμαι στο Beta Channel και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα update. αν δεις στο insider program του win11 λέει ότι δεν έχεις την τελευταία και νομίζω καλύτερα να είσαι στο dev όχι στο beta Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από panakos_thess 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, panakos_thess είπε για αυτό μάλλον είναι το πρόβλημα έβγαλε κανένα error κατά το download? θα σε συνιστούσα να κατέβαζες από το wzor το iso Όχι , ούτε ένα ερρορ , τα δούλεψα καμία ωρα κ μετά εμφανίστηκε το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα