Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Kαι σιγα σιγα γινονται παλι Windows 10.. Eν τω μεταξυ το drag and drop στηn taskbar προκειται να το προσθεσουν ποτε ή μπα ?

Δουλεύει το drag n drop
Δεν δουλεύει ακόμα (και δεν ξέρω αν γίνει ποτέ) το never combine buttons

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Δουλεύει το drag n drop
Δεν δουλεύει ακόμα (και δεν ξέρω αν γίνει ποτέ) το never combine buttons

Α δουλευει το drag n drop στην preview 25211?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xartemporas είπε

Α δουλευει το drag n drop στην preview 25211?

Drag n drop εννοώ ότι πιάνεις μια φωτογραφία από φάκελο και τη σούρνεις για παράδειγμα στο photoshop που είναι ανοιχτό στην taskbar

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Drag n drop εννοώ ότι πιάνεις μια φωτογραφία από φάκελο και τη σούρνεις για παράδειγμα στο photoshop που είναι ανοιχτό στην taskbar

Nαι αυτο εννοω και εγω. Ωραια.. Το pin to taskbar γινεται μονο απο το μενού και οχι με drag n drop ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Nαι αυτο εννοω και εγω. Ωραια.. Το pin to taskbar γινεται μονο απο το μενού και οχι με drag n drop ?

Το pin μόνο από το μενού. Το drag h drop παίζει πάντως από το επίσημο update 22h2 (22621.521)

Δημοσ.

Στο screenshot έχω κάνει drag τη φωτογραφία πάνω από το εικονίδιο του photoshop. Παρότι βγαίνει το σύμβολο του "απαγορεύεται", το photoshop ανοίγει από πάνω για να μεταφέρω τη φωτογραφία μέσα του

drag.jpg

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Στο screenshot έχω κάνει drag τη φωτογραφία πάνω από το εικονίδιο του photoshop. Παρότι βγαίνει το σύμβολο του "απαγορεύεται", το photoshop ανοίγει από πάνω για να μεταφέρω τη φωτογραφία μέσα του

drag.jpg

Eγω προσπαθω να κανω το ιδιο π.χ να στειλω μια φωτο στο viber αλλα δεν γινεται..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Eγω προσπαθω να κανω το ιδιο π.χ να στειλω μια φωτο στο viber αλλα δεν γινεται..

Μου δουλεύει και στο viber, κάποιο πρόβλημα θα παίζει με τον Windows Explorer σου

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Μου δουλεύει και στο viber, κάποιο πρόβλημα θα παίζει με τον Windows Explorer σου

Χμ τι να πω, είχα κάνει upgrade απο win10, όταν βρω χρόνο ίσως κάνω μια καθαρή εγκατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Η εφαρμογή πρέπει να εκτελείται και όχι να είναι μόνο το εικονίδιο και να μην είναι ελαχιστοποιημένη στην περιοχή ειδοποιήσεων. Όταν μεταφέρεις την φώτο στο εικονίδιο, συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το αριστερό κουμπί στο ποντίκι για να εμφανιστεί η εφαρμογή μπροστά και μετά θα μεταφέρεις την εικόνα μέσα στην εφαρμογή για να την πάρει.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Η εφαρμογή πρέπει να εκτελείται και όχι να είναι μόνο το εικονίδιο και να μην είναι ελαχιστοποιημένη στην περιοχή ειδοποιήσεων. Όταν μεταφέρεις την φώτο στο εικονίδιο, συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το αριστερό κουμπί στο ποντίκι για να εμφανιστεί η εφαρμογή μπροστά και μετά θα μεταφέρεις την εικόνα μέσα στην εφαρμογή για να την πάρει.

Ναι το ξέρω,όπως στα win10,  το viber είναι ανοιχτό και ελαχιστοποιημενο στην taskbar, αλλά το drag n drop δε λειτουργεί σε μένα.

Δημοσ.

παιδια καλημερα σε windows 11 μολις παω να ανοιξω το ryzen master μου βγαζει αυτο...
(ryzen master unable to initialize kindly reinstall the program hence aborting)

και δεν ανοιγει.πως μπορω να το διορθωσω;;;υπαρχει λυση;;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, blackm76 είπε

παιδια καλημερα σε windows 11 μολις παω να ανοιξω το ryzen master μου βγαζει αυτο...
(ryzen master unable to initialize kindly reinstall the program hence aborting)

και δεν ανοιγει.πως μπορω να το διορθωσω;;;υπαρχει λυση;;

Όπως βλέπω εδώ link μόνο με καθαρή εγκατάσταση στα Windows λύθηκε το πρόβλημα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Όπως βλέπω εδώ link μόνο με καθαρή εγκατάσταση στα Windows λύθηκε το πρόβλημα

μα καθαρη εγκατασταση εκανα.δεν εκανα update απο τα windows 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...