godslayerxp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, xartemporas είπε Kαι σιγα σιγα γινονται παλι Windows 10.. Eν τω μεταξυ το drag and drop στηn taskbar προκειται να το προσθεσουν ποτε ή μπα ? Δουλεύει το drag n drop Δεν δουλεύει ακόμα (και δεν ξέρω αν γίνει ποτέ) το never combine buttons 1
xartemporas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Δουλεύει το drag n drop Δεν δουλεύει ακόμα (και δεν ξέρω αν γίνει ποτέ) το never combine buttons Α δουλευει το drag n drop στην preview 25211?
godslayerxp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, xartemporas είπε Α δουλευει το drag n drop στην preview 25211? Drag n drop εννοώ ότι πιάνεις μια φωτογραφία από φάκελο και τη σούρνεις για παράδειγμα στο photoshop που είναι ανοιχτό στην taskbar 1
xartemporas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Drag n drop εννοώ ότι πιάνεις μια φωτογραφία από φάκελο και τη σούρνεις για παράδειγμα στο photoshop που είναι ανοιχτό στην taskbar Nαι αυτο εννοω και εγω. Ωραια.. Το pin to taskbar γινεται μονο απο το μενού και οχι με drag n drop ?
godslayerxp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, xartemporas είπε Nαι αυτο εννοω και εγω. Ωραια.. Το pin to taskbar γινεται μονο απο το μενού και οχι με drag n drop ? Το pin μόνο από το μενού. Το drag h drop παίζει πάντως από το επίσημο update 22h2 (22621.521)
xartemporas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω πάρει το 22h2 ,αλλά δε δουλεύει το drag n drop..
godslayerxp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στο screenshot έχω κάνει drag τη φωτογραφία πάνω από το εικονίδιο του photoshop. Παρότι βγαίνει το σύμβολο του "απαγορεύεται", το photoshop ανοίγει από πάνω για να μεταφέρω τη φωτογραφία μέσα του 1
xartemporas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Στο screenshot έχω κάνει drag τη φωτογραφία πάνω από το εικονίδιο του photoshop. Παρότι βγαίνει το σύμβολο του "απαγορεύεται", το photoshop ανοίγει από πάνω για να μεταφέρω τη φωτογραφία μέσα του Eγω προσπαθω να κανω το ιδιο π.χ να στειλω μια φωτο στο viber αλλα δεν γινεται..
godslayerxp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, xartemporas είπε Eγω προσπαθω να κανω το ιδιο π.χ να στειλω μια φωτο στο viber αλλα δεν γινεται.. Μου δουλεύει και στο viber, κάποιο πρόβλημα θα παίζει με τον Windows Explorer σου
xartemporas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Μου δουλεύει και στο viber, κάποιο πρόβλημα θα παίζει με τον Windows Explorer σου Χμ τι να πω, είχα κάνει upgrade απο win10, όταν βρω χρόνο ίσως κάνω μια καθαρή εγκατάσταση.
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, xartemporas είπε Eγω προσπαθω να κανω το ιδιο π.χ να στειλω μια φωτο στο viber αλλα δεν γινεται.. Η εφαρμογή πρέπει να εκτελείται και όχι να είναι μόνο το εικονίδιο και να μην είναι ελαχιστοποιημένη στην περιοχή ειδοποιήσεων. Όταν μεταφέρεις την φώτο στο εικονίδιο, συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το αριστερό κουμπί στο ποντίκι για να εμφανιστεί η εφαρμογή μπροστά και μετά θα μεταφέρεις την εικόνα μέσα στην εφαρμογή για να την πάρει. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από micos000 1
xartemporas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Η εφαρμογή πρέπει να εκτελείται και όχι να είναι μόνο το εικονίδιο και να μην είναι ελαχιστοποιημένη στην περιοχή ειδοποιήσεων. Όταν μεταφέρεις την φώτο στο εικονίδιο, συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το αριστερό κουμπί στο ποντίκι για να εμφανιστεί η εφαρμογή μπροστά και μετά θα μεταφέρεις την εικόνα μέσα στην εφαρμογή για να την πάρει. Ναι το ξέρω,όπως στα win10, το viber είναι ανοιχτό και ελαχιστοποιημενο στην taskbar, αλλά το drag n drop δε λειτουργεί σε μένα.
blackm76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 παιδια καλημερα σε windows 11 μολις παω να ανοιξω το ryzen master μου βγαζει αυτο... (ryzen master unable to initialize kindly reinstall the program hence aborting) και δεν ανοιγει.πως μπορω να το διορθωσω;;;υπαρχει λυση;;
godslayerxp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, blackm76 είπε παιδια καλημερα σε windows 11 μολις παω να ανοιξω το ryzen master μου βγαζει αυτο... (ryzen master unable to initialize kindly reinstall the program hence aborting) και δεν ανοιγει.πως μπορω να το διορθωσω;;;υπαρχει λυση;; Όπως βλέπω εδώ link μόνο με καθαρή εγκατάσταση στα Windows λύθηκε το πρόβλημα
blackm76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Όπως βλέπω εδώ link μόνο με καθαρή εγκατάσταση στα Windows λύθηκε το πρόβλημα μα καθαρη εγκατασταση εκανα.δεν εκανα update απο τα windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα