Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

ρε παιδια φτιαξανε καθολου τα 11 ή να μην ασχοληθω καθολου?

Δοκιμάζετε και αν δουλέψουν πένα τότε είναι εντάξη για το δικό σας PC. Αν όχι, πάλι πίσω στα 10άρια εντός 10 ημερών.

Δημοσ.

Εμενα ειναι πενα τα 11αρια ουτε ενα Θεμα!!!ενως φιλου με 5950Χ και 3090 ολο stuttering Κλπ και το TPM 2.0 εβγαλα απο τους amd γιατι ειδα θεματα παλι τα ιδια γυρησε σε 10 ολα πενα!!!!δεν ξερω πραγματικα

• Like 1
Δημοσ.

Περιεργο θεμα στα win11. Προσπαθω να απενεργοποιησω το firewall και μου βγαζει συνεχως ανοιγμα με Microsoft Store που φυσικα δεν μπορει να το ανοιξει!

image.jpeg

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, suspiria είπε

Περιεργο θεμα στα win11. Προσπαθω να απενεργοποιησω το firewall και μου βγαζει συνεχως ανοιγμα με Microsoft Store που φυσικα δεν μπορει να το ανοιξει!

image.jpeg

Δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί.

• Confused 1
Δημοσ.

Περα απο αυτο, σε ολη τη λιστα δεν ανοιγει καμια απο τις επιλογες. Πατωντας πανω σου βγαζει το παραθυρο να βρεις μια νεα εφαρμογη στο Store που φυσικα ειναι ακυρο γιατι δεν υπαρχει κατι.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, suspiria είπε

Περα απο αυτο, σε ολη τη λιστα δεν ανοιγει καμια απο τις επιλογες. Πατωντας πανω σου βγαζει το παραθυρο να βρεις μια νεα εφαρμογη στο Store που φυσικα ειναι ακυρο γιατι δεν υπαρχει κατι.

Μήπως έχεις αφαιρέσει κάπως το Windows Defender? Γιατί αυτές οι επιλογές πάνε να ζητήσουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το Windows Defender και το σύστημά σου δεν το βλέπει κάπου οπότε προτείνει το Store για να το ψάξει.

Δημοσ.

Όχι δεν έχω πειράξει κάτι. Ίσα ίσα που θέλω να το απενεργοποιήσω για να περάσω ένα σπαστηρι για ένα πρόγραμμα το οποίο συνεχώς μου διαγράφει.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι που ακριβως εινια η ρυθμιση, αλλα μηπως εχεις ενεργοποιησει απο καπου να εγκαθιστα μονο εφαρμογες του store? Οχι να τρεχει, γιατι τρεχει κανονικα οποια εφαρμογη βρει ηδη εγκατεστημενη, απλα μετα κοβει τις εγκαταστασεις εκτος store.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, suspiria είπε

image.jpeg

Ένα bug είναι και η λύση είναι εύκολη.

To fix “windowsdefender link” error in Windows 11, use these steps:

• Open Windows PowerShell from search or Start Menu with administrator privilege.
  • Copy and paste Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
  • Close PowerShell window.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, suspiria είπε

thanks a lot mate!

μια χαρα γινεται!μη τρολαρετε απλα

Δεν τρολλάρω, αυτό πιστεύω. Εγώ φταίω που σου απάντησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...