p4n0s86 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Την συγκεκριμένη επιλογή την έχετε ενεργοποιημένη; 1
GrMikeD Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Είχα εγκαταστήσει τα Windows 11 πριν μήνες, ήταν γεμάτα Bugs και έβαλα ξανά τα 10 Πλέον, έχουν βελτιωθεί / διορθωθεί; Αξίζει να τα βάλω ή ακόμα έχουν θέματα;
micos000 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Αν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος κάτσε μερικούς μήνες ακόμα. 3
ultraex2003 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 νεο update για Windows 11 Insider Preview Build 22593 https://blogs.windows.com/windows-insider/2022/04/06/announcing-windows-11-insider-preview-build-22593/ 1
7nisiotis Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Γίνεται οι φάκελοι με τις εικόνες να έχουν σαν τη προεπισκόπηση των Windows 10 που έβλεπες ελαφρώς το περιεχόμενο ? 1
HateMe Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 57 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Γίνεται οι φάκελοι με τις εικόνες να έχουν σαν τη προεπισκόπηση των Windows 10 που έβλεπες ελαφρώς το περιεχόμενο ? Ούτε είχα παρατηρήσει ποτέ ότι δεν υπάρχει πια αυτό. Κλαίω χαχαχαχα
7nisiotis Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, HateMe είπε Ούτε είχα παρατηρήσει ποτέ ότι δεν υπάρχει πια αυτό. Κλαίω χαχαχαχα Ειλικρινά το χρησιμοποιώ για ευκολία εδώ και πολλά χρόνια, από μνήμης λίγο την προεπισκόπηση του κάθε φακέλου να έβλεπα ήξερα ποιο wallpaper ή γενικά τι υπάρχει μέσα, τώρα πρέπει να διαβάζω το όνομα λες και είναι άρθρο σε εφημερίδα. 2
ultraex2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Γίνεται οι φάκελοι με τις εικόνες να έχουν σαν τη προεπισκόπηση των Windows 10 που έβλεπες ελαφρώς το περιεχόμενο ? με το τελευταιο insider dev που ειμαι παιζω κανονικα !! 2
7nisiotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε με το τελευταιο insider dev που ειμαι παιζω κανονικα !! Ναι είδα σήμερα που το έψαχνα περισσότερο οτι θα τα "επαναφέρουν" μετά από το feedback που έλαβαν. Βέβαια μισο-προχειροδουλειά φαίνεται λόγω του folder theme από κατασκευής που άλλαξαν στα 11αρια.. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από 7nisiotis
comfuzio Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Εμένα πάλι ποτέ δεν μου άρεσε αυτό, έβαζα icons δικά μου εκεί που ήθελα και τέλος. Δεν υπάρχει λόγος να φαίνεται το περιεχόμενο του φακέλου και να μου γεμίζει με thumbs.db
imaginas Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Άλλαξα σκληρό δίσκο και πριν εγκαταστήσω τα windows 11 ξέχασα από το bios να ρυθμίσω το TMP (είχα καθαρίσει το cmos μήπως και δούλευε ο προηγούμενος δίσκος που τα "έφτυσε") και δεν έκανε την εγκατάσταση. Αναγκάστηκα να βάλω τα Windows 10.Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση στα 11 χωρίς να περιμένω να βγει στο update;Και φυσικά χωρίς να ξανακάνω format έχω ήδη περάσει αρκετά από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ και δεν ξαναμπαίνω στην ίδια διαδικασία.
p4n0s86 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, imaginas είπε Άλλαξα σκληρό δίσκο και πριν εγκαταστήσω τα windows 11 ξέχασα από το bios να ρυθμίσω το TMP (είχα καθαρίσει το cmos μήπως και δούλευε ο προηγούμενος δίσκος που τα "έφτυσε") και δεν έκανε την εγκατάσταση. Αναγκάστηκα να βάλω τα Windows 10.Πώς μπορώ να κάνω αναβάθμιση στα 11 χωρίς να περιμένω να βγει στο update;Και φυσικά χωρίς να ξανακάνω format έχω ήδη περάσει αρκετά από τα προγράμματα που χρησιμοποιώ και δεν ξαναμπαίνω στην ίδια διαδικασία. Και αφού δεν σε άφηνε να κάνεις εγκατάσταση, γιατί απλά δεν το ενεργοποιούσες για να σε αφήσει; 😕 Anyway, τώρα αν το ανοίξεις και πας να κάνεις αναβάθμιση με το εργαλείο της MS λογικά δεν θα έχεις θέμα.
imaginas Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Και αφού δεν σε άφηνε να κάνεις εγκατάσταση, γιατί απλά δεν το ενεργοποιούσες για να σε αφήσει; 😕 Anyway, τώρα αν το ανοίξεις και πας να κάνεις αναβάθμιση με το εργαλείο της MS λογικά δεν θα έχεις θέμα. Διότι απλώς δεν το σκέφτηκα.Άνοιξα το κουτί να αλλάξω μια ψύκτρα,δε χώραγε,έβαλα την εργοστασιακή,ανοίγω τον υπολογιστή και μετά από 1 ώρα παγώνει η οθόνη και μου κάνει reset.Μετά μου έβγαζε μήνυμα στην οθόνη ότι δεν αναγνωρίζει το boot system,το bios δεν έβλεπε το δίσκο,πήγα και αγόρασα δίσκο καινούριο,δεν ήξερα μην τυχόν έχει γίνει στη μητρική τίποτα,και θα σκεφτόμουν να αλλάξω το TMP για τα windows 11:Δεν το σκέφτηκα...Πίστευα ότι θα κατέβουν αμέσως με τις ενημερώσεις,ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα.Να κάνω ξανά format βαριέμαι.
jim_p Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Microsoft says changing taskbar location in Windows 11 is not important https://www.neowin.net/news/microsoft-says-changing-taskbar-location-in-windows-11-is-not-important/ https://www.windowscentral.com/microsoft-explains-why-you-cant-move-windows-11-taskbar Roth argued that the feature is not highly requested and that adding it would take a huge amount of work. Σε αντιθεση με τα emoji "widgets" για το desktop που ειναι κατι απλο και εγινε μπαμ μπαμ επειδη ειναι χρησιμο θα προσθετα εγω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από jim_p
ultraex2003 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 νεο update για Windows 11 Insider Preview Build 22598 https://blogs.windows.com/windows-insider/2022/04/13/announcing-windows-11-insider-preview-build-22598/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα