Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 34 minutes ago, Gunix said: Και αυτό ήταν. Έχει επιδιορθωθεί; Υποτίθεται ναι, αλλά όπως γράφει κι ο micos δεν είναι στο 100% πχ σε σχέση με τα win10. Βέβαια οι διαφορες είναι τραγικά μικρές οπότε δεν θα καταλάβεις και κάτι. 2
Πέτρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Έχουμε και λέμε: Κλείνω το laptop (το καπάκι) κάποια στιγμή Δευτέρα προς Τρίτη έχοντας δει ταινίες, σειρές, yt videos κλπ και όλα καλά. Το ανοίγω σήμερα και δεν έχει ήχο πουθενά, παρά μόνο στο netflix app. Στις επιλογές/ρυθμίσεις μου πετά μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει τον δοκιμαστικό ήχο. Το διαγνωστικό, αναμενόμενα, δεν βρίσκει τίποτα. Απεγκατέστησα τις συσκευές ήχου μέσω device manager, τα ίδια. Πείραξα ότι ρύθμιση υπάρχει, τα ίδια. WinUpd δεν βρίσκει τίποτα καινούριο. Το εικονίδιο του ήχου κλπ, είναι στη θέση του κανονικά. H μαμά ΗΡ αναμενόμενα αλλού βαράν τα κρούταλα, αλλού χορεύει η νύφη. Ιδέες και συμβουλές? Ότι βρήκα στο νετ μέχρι τώρα, δεν λειτούργησε.
Πέτρος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Επανεκκίνηση έκανες; Όχι τερματισμό. Tα πάντα-όλα. Τελικά ήθελε επιλογή τον "απλό" hidefaudio οδηγό (τον οποίον τα ίδια τα win δεν συστήνουν) και όχι τον realtek. Έχω την εντύπωση ότι ανά δύο επανεκκινήσεις θα μου κάνει τα ίδια, γιατί μπορεί.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Αφού το έστρωσες ακολούθησε τον χάρτη (όχι του θησαυρού) παρακάτω για να μην σου αλλάζει drivers από μόνο του. 1 1
_Theo_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Αφού το έστρωσες ακολούθησε τον χάρτη (όχι του θησαυρού) παρακάτω για να μην σου αλλάζει drivers από μόνο του. Βασικά αυτό δεν πιάνει πάντα. Το έχω κάνει και συνεχίζει να κατεβάζει drivers (παλιούς) για την κάρτα γραφικών.
micos000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το έκανα σε παλιό λάπτοπ για να μην παίρνει τους drivers για κάρτα γραφικών της ms και μετά έκανε επανεκκινήσεις και μια χαρά το κράτησε. Το ίδιο και σε άλλο λάπτοπ για drivers κάρτας ήχου που μετά την επανεκκίνηση δεν είχε ήχο. Μήπως σε 'σένα έχει κάποιο control panel της κάρτας γραφικών που κατεβάζει αυτό τους drivers; Πάντως μετά από major updates μπορεί να το ενεργοποιεί πάλι. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από micos000
_Theo_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ το έκανα σε παλιό λάπτοπ για να μην παίρνει τους drivers για κάρτα γραφικών της ms και μετά έκανε επανεκκινήσεις και μια χαρά το κράτησε. Το ίδιο και σε άλλο λάπτοπ για drivers κάρτας ήχου που μετά την επανεκκίνηση δεν είχε ήχο. Μήπως σε 'σένα έχει κάποιο control panel της κάρτας γραφικών που κατεβάζει αυτό τους drivers; Πάντως μετά από major updates μπορεί να το ενεργοποιεί πάλι. Όχι μόνο αυτό, αλλά το κάνει και όταν έχω ήδη εγκαταστήσει τους πιο πρόσφατους drivers της iGPU (που έχω τώρα) και μετά πρέπει να εγκαταστήσω ξανά τους τελευταίους από πάνω! Αναγκαστικά απενεργοποιώ το WiFi, εγκαθιστώ τα πάντα όλα και μετά το ενεργοποιώ ξανά. Πολύ σπαστικό.
pigeon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Έχω την εντύπωση ότι ανά δύο επανεκκινήσεις θα μου κάνει τα ίδια, γιατί μπορεί. Υπάρχει μόνιμη λύση/μπλοκάρισμα στις ενημερώσεις οδηγών για συγκεκριμένη συσκευή. 1. gpedit.msc --> Computer Configuration > Administrative Templates > System > Device Installation > Device Installation Restrictions --> Prevent Installation of devices that match any of these device IDs (φωτο 1). --> Enable --> Apply 2. Click στο Show --> Copy (από το device manager) και Paste το Hardware ID που μας ενδιαφέρει να μπλοκάρουμε , οκ --> Τσεκ στο Also apply to... --> OK κ restart. Να προσθέσω ότι δεν το χαλάει ούτε σε major update, αλλά το χαλάει σε reset/refresh πως το λεει.. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από pigeon 3 4
Gunix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Στις 4/3/2022 στις 10:53 ΠΜ, Thresh είπε Υποτίθεται ναι, αλλά όπως γράφει κι ο micos δεν είναι στο 100% πχ σε σχέση με τα win10. Βέβαια οι διαφορες είναι τραγικά μικρές οπότε δεν θα καταλάβεις και κάτι. Okay. Θα τα βάλω μετά από ένα χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σε όλους.
BadBoy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μια σημείωση ότι ο Group Policy Editor δεν είναι διαθέσιμος στις Home εκδόσεις.
pigeon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Το πρόβλημα αυτό λύνεται με 3ε στο ebay ή 7ε σε μια από τις συχνές προσφορές του Insomnia Υπάρχει τρόπος να περάσει το gpedit στις home εκδόσεις με patch, αλλά γίνεται και μέσω registry: https://superuser.com/questions/1189380/is-there-any-way-to-control-device-installation-restrictions-via-the-registry https://admx.help/?Category=Windows_10_2016&Policy=Microsoft.Policies.DeviceInstallation::DeviceInstall_IDs_Deny
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) ίσως έχει αναφερθεί αλλά μόλις πέρασα ενημέρωση μέρος της οποίας είναι και η ημερομηνία/ώρα στο δεύτερο monitor. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από spirit)earth)aflame
panakos_thess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 κατι μου λεει σημερα το βραδυ θα βγουν final 22h2 δεν το ξερω ετσι λενε μερικοι!!!
7nisiotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, panakos_thess είπε κατι μου λεει σημερα το βραδυ θα βγουν final 22h2 δεν το ξερω ετσι λενε μερικοι!!! format?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα