7nisiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 ΠΡΟΣΟΧΗ WINDOWS 11+WARZONE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανεβασα το iso για την εκδοση 22000.51 (insider version) , στο mega.nz. Λινκ εδω. Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ μου , ειναι φτιαγμενο απο τα επισημα uup files και περιλαμβανει τις home εκδοσεις + team εκδοση (ο,τι και αν ειναι αυτη). Ξεκινησα να ξαναφτιαχνω το iso , να δουμε αν θα συμπεριλαβει την pro εκδοση αυτην φορα. Νεοτερα αυριο Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από mphxths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Dark theme εχουν τα windows 11 στον explorer? η ακομα με το ξεπλυμενο γκρίζο ειναι? To pc το εχω με lg oled και αυτο το πράγμα που πρεπει να αγοράζω themes και να βάζω ux theme patcher με κουράζει. Στα 11 άλλαξε κατι στο θεμα theming η απλα ειναι στα τα windows 10? Να ξεκινήσω να ετοιμάζω πάκο με 5 δολάρια? η πλεον εχει support σε dark theme? γιατι στα 10 μονο dark δεν ηταν. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από asdfaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 εκανα clean install και δεν εχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με εφαρμογες και παιχνιδια!!!παιζει να ειναι ποιο stable και απο τα 10αρια αυτην την στιγμη χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Πάλι κουβά πήγαμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, niodadd είπε Πάλι κουβά πήγαμε... Μεχρι της 20 Οκτωβρίου που θα βγουν τα 11 Official ως τοτε θα εχουν αλλάξει τα requirements. Beta ειναι ακομα και θα κρατήσει για πολλους μηνες σε beta version. Ως τοτε θα βγουν πολλοί τρόποι είτε Official ειτε οχι για να βάλει κάποιος τα 11. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από asdfaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 55 λεπτά πριν, niodadd είπε Πάλι κουβά πήγαμε... Ο πίνων μεθά και ο παίζων χάνει...😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 The game’s anti-cheat software is flagging the Windows 11 preview build That includes the CoD series, the Battlefield series, PUBG, Rainbow Six: Siege, and really anything using programs like BattlEye to provide anti-cheat services. Προσοχή μάγκες 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Εφτιαξα νεο iso , home/pro , 22000.51 , λινκ εδω. Πιο συμμαζεμενο μεγεθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mphxths είπε Εφτιαξα νεο iso , home/pro , 22000.51 , λινκ εδω. Πιο συμμαζεμενο μεγεθος. Είσαι άψογος! Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου! Προφανώς θέλει καθαρή εγκατάσταση με usb. Θα παίρνει αναβαθμίσεις από windows update; Κάνει για καθημερινή χρήση, για χάζεμα και εξοικείωση; Επειδή θα σου φανούν βλακείες αυτά που ρωτάω 😀😀😀...άστα αν βαριέσαι 🤣 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Green Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Εχει κανει κανεις εγκατασταση τα Windows 11 μεσω του insiders ; Εαν ναι εχει δει καποιο προβλημα η κολλημα ; εχω βαλει leaked και καλα εκδοσης θεμα σε απλη χρηση δεν ειχα πρακτικα αλλα γενικα το insiders δεν το εχω δοκιμασει και λεω πριν το κανω να ρωτησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, asdfaster είπε Dark theme εχουν τα windows 11 στον explorer? η ακομα με το ξεπλυμενο γκρίζο ειναι? To pc το εχω με lg oled και αυτο το πράγμα που πρεπει να αγοράζω themes και να βάζω ux theme patcher με κουράζει. Στα 11 άλλαξε κατι στο θεμα theming η απλα ειναι στα τα windows 10? Να ξεκινήσω να ετοιμάζω πάκο με 5 δολάρια? η πλεον εχει support σε dark theme? γιατι στα 10 μονο dark δεν ηταν. 1 ώρα πριν, tsoubas είπε Εχει κανει κανεις εγκατασταση τα Windows 11 μεσω του insiders ; Εαν ναι εχει δει καποιο προβλημα η κολλημα ; εχω βαλει leaked και καλα εκδοσης θεμα σε απλη χρηση δεν ειχα πρακτικα αλλα γενικα το insiders δεν το εχω δοκιμασει και λεω πριν το κανω να ρωτησω μα αυτή η .51 είναι η insiders έκδοση στην αρχή είχα κάποια κολλήματα με explorer/taskbar αλλά δεν είναι σίγουρο αν φταίνε μόνο τα windows (έχω και openshell) ... τεσπα , τώρα εντάξει μου φαίνεται να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Προφανώς θέλει καθαρή εγκατάσταση με usb. Θα παίρνει αναβαθμίσεις από windows update; Κάνει για καθημερινή χρήση, για χάζεμα και εξοικείωση; Επειδή θα σου φανούν βλακείες αυτά που ρωτάω 😀😀😀...άστα αν βαριέσαι Για updates δεν ξερω. Ειναι η εκδοση που εσκασε στους insiders , αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι πρεπει να εισαι στο insider channel για να σου ρχονται οι ενημερωσεις. Δεν ειναι σιγουρο αυτο που λεω. Μπορει να σκανε ενημερωσεις οπως και να χει. Για καθημερινη χρηση πιστευω οτι κανει. Το εχω βαλει σε VM και οσο και αν το δουλεψα , δεν βρηκα καποιο προβλημα. Δηλαδη απαξ και γινει η εγκατασταση , μετα θα πηγαινει μια χαρα Εχει καταντησει η εγκατασταση να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα απο ο,τι η χρηση ! Σε VM η εγκατασταση δεν εχει ιστοριες με secure boot/TPM και τετοια..σε κανονικο hardware θα πρεπει να παρθουν "μετρα" για αποφυγη δραματων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green Dragon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, tsoubas είπε Εχει κανει κανεις εγκατασταση τα Windows 11 μεσω του insiders ; Εαν ναι εχει δει καποιο προβλημα η κολλημα ; εχω βαλει leaked και καλα εκδοσης θεμα σε απλη χρηση δεν ειχα πρακτικα αλλα γενικα το insiders δεν το εχω δοκιμασει και λεω πριν το κανω να ρωτησω Τελικά επειδή ήμουνα στο windows insider, έβαλα την επιλογή στο κανάλι dev. Στη συνέχεια με windows update κατέβασε τα 11, έκανε την εγκατάσταση απροβλημάτιστα και τώρα τρέχουν στο laptop μια χαρά. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Είναι όμορφα τα γραφικά τους, τα χρώματα, ενώ μου φαίνονται και λίγο πιο γρήγορα. Οπότε από εμένα είναι ναι, να προχωρήσεις:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, tsoubas είπε Εχει κανει κανεις εγκατασταση τα Windows 11 μεσω του insiders ; Εαν ναι εχει δει καποιο προβλημα η κολλημα ; εχω βαλει leaked και καλα εκδοσης θεμα σε απλη χρηση δεν ειχα πρακτικα αλλα γενικα το insiders δεν το εχω δοκιμασει και λεω πριν το κανω να ρωτησω ναι εγω τα εχω περασει αλλα βασικα και σαν insider που ειμαι εχω βαλει και αρκετες εκδοσεις εχω χασει το μετρημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα