Dragonlordcv2002 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Η M$ έχει πει ότι και να μπουν σε non-supported PC δεν σημαίνει ότι θα δουλεύουν σωστά. H MS μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα σε π@π@ριές για να μην δίνουμε βάση σε αυτά που λέει.... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, YellowBlackGod είπε 2. Κατέβασα το πακετάκι αρχείων όπως το παραθέτει ο Ινδός στο βίντεό του. Το πακετάκι περιέχει το apraisseres.dll και άλλα 3 αρχεία. Μπορείς να τα ανεβάσεις εδώ γιατί τα λινκ δεν παίζουν; Άκυρο, το βρήκα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Υπάρχει κάποιο επίσημο Link για να κατεβάσουμε το Windows 10 .iso, αυτήν την έκδοση που έχουν και οι Insiders;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Εγώ τα έβαλα μέσω του προγράμματος Insider. Αμέσως μετά έκανα Opt Out από αυτό. Θα συνεχίσω να λαμβάνω updates;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisnik19911 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 την εβαλα το μονο που εχω ξενερωσει ειναι οτι στον File Explorer δεν ειναι τελικα transparent οπως φαινοταν στα βιντεο.επισης edge,task manager γενικα ολα τα παραθυρα πανε αναλογα με το light η το dark .ευχομαι στο μελλον να τον φτιαξουν.στα θετικα οτι το νεο Settings ειναι φοβερο και εκει παραδοξως ειναι transparent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Ότι θα με έκανε η microsoft να μείνω μαλ@κας, δεν το περίμενα. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μέχρι και οι dev / beta versions να είναι πιο stable και από τα 10; Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς από δω που να του παρουσιάστηκε κάποιο θέμα με κάτι συγκεκριμένο; Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω κάτι που να μην έχουν κάνει σωστά αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα. Σοβαρά αν βρείτε κάτι, γράψτε το για να το τσεκάρουμε και οι υπόλοιποι γιατί μπορεί να μας έχει ξεφύγει κάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μπορεί να γράψει κάποιος το επίσημο URL για κατέβασμα των Windows Isiders; Δεν έχω βγάλει άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) https://insider.windows.com/en-us/ Θελει registration προφανως. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι... μάλλον έπρεπε να το αναφερω. Για τα Windows 11. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν... Τα έβαλα σε VM στο Virtual Box στο PC της υπογραφής μου, i7 4770K. Δεν μου ζήτησε ούτε TPM, ούτε τίποτα, μπήκαν απολύτως κανονικά όπως και τα 10άρια. Και μάλιστα χωρίς ακόμα το Virtual Box να έχει update ώστε να υποστηρίζει επίσημα και τα 11. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, αν και σαφώς βαρύτερα από τα 10άρια, με όλα αυτά τα animations. Τα settings επιτέλους έγιναν όμορφα και ανθρώπινα, μου θυμίζουν πολύ Gnome στο Linux. Προφανώς από εκεί έκλεψαν πάρα πολλές ιδέες. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από RTW4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Μπορεί να γράψει κάποιος το επίσημο URL για κατέβασμα των Windows Isiders; Δεν έχω βγάλει άκρη... Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για κατέβασμα το .ISO των Windows 11 από επίσημη πηγή. Για να τα βάλεις είτε κατεβάζεις το .ISO από ανεπίσημο site, είτε κάνεις εγγραφή ως Insider. Εγώ έκανα το δεύτερο. 2 ώρες πριν, HateMe είπε Ότι θα με έκανε η microsoft να μείνω μαλ@κας, δεν το περίμενα. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μέχρι και οι dev / beta versions να είναι πιο stable και από τα 10; Σοβαρά τώρα, υπάρχει κανείς από δω που να του παρουσιάστηκε κάποιο θέμα με κάτι συγκεκριμένο; Προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω κάτι που να μην έχουν κάνει σωστά αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα. Σοβαρά αν βρείτε κάτι, γράψτε το για να το τσεκάρουμε και οι υπόλοιποι γιατί μπορεί να μας έχει ξεφύγει κάτι. Έχεις δίκιο. Αν εξαιρέσεις ότι μισά είναι Αγγλικά και μισά Ελληνικά στην Ελληνική έκδοση, δεν έχω εντοπίσει κάτι άξιο αναφοράς. Πραγματικά μου φαίνονται πολύ καλά τα 11 και σαφώς ανώτερα από τα 10, πιο λειτουργικά. Όμως και πιο βαριά αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 44 λεπτά πριν, _Theo_ είπε κάνεις εγγραφή ως Insider. Το έκανα. Μετά πως προχωρώ; 44 λεπτά πριν, _Theo_ είπε μισά είναι Αγγλικά και μισά Ελληνικά στην Ελληνική έκδοση, Και νόμιζα ότι έχω κάνει κάτι λάθος (παίρνω error σε κάποιες λήψεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το έκανα. Μετά πως προχωρώ; Και νόμιζα ότι έχω κάνει κάτι λάθος (παίρνω error σε κάποιες λήψεις). How to download Windows 11 | TechRadar Εγώ πάντως δεν έχω λάβει κάποιο "error" προς το παρόν, ακόμα και τα games μια χαρά τρέχουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω φτιαξει το iso (22000.51) απο τα uup files (επισημα αρχεια απο την microsoft δηλ). Αν και ειχα επιλεξει ολες τις εκδοσεις , στην εγκατασταση μου εβγαλε μονο τις home και μια ακυρη ονοματι "team". Αν υπαρχει ενδιαφερον , το ανεβαζω καπου . Ειναι 5.74gb. Εχω ηδη χρησιμοποιησει το iso σε εγκατασταση σε VM , δεν ειχα κανενα προβλημα... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2021 από mphxths 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 H.. κατεβάζεις τα Windows 10, κάνεις εγκατάσταση, μπαίνεις σε Dev κανάλι και κάνεις ενημέρωση.. Έτοιμα τα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα