talentscout Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Ακριβώς η απάντηση που ήθελα να δω!!! Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου
xartemporas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Έχω τα win11 εδώ και καμία βδομάδα, upgrade με το assistant tool από win10. Κανενα απολύτως θέμα μέχρι στιγμής, όλα δουλεύουν άψογα. Έχω τον 5600x.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 2/11/2021 στις 9:03 ΠΜ, andreas1gr είπε Ήρθε και σε εμένα το πρώτο κρασάρισμα… Στο Snipping Tool……. Και κατάντησα να χρησιμοποιήσω την ζωγραφική που έχουν οι περισσότεροι πρόβλημα… Κατάντια…!!! Και ουτε το εχουν φτιαξει και εχω το προβλημα σε δυο υπολογιστες. Βρηκα το Paint (classic) και ελυσα εστω ετσι το προβλημα απο εδω. https://winaero.com/download-classic-paint-windows-10/ Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από LLLEFTERIS 1
xartemporas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα και το auto hdr, είναι πολύ καλό. Συγκεκριμένα δοκιμασα ένα παλιό game, far cry 3(με 8x msaa..) και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλο. Επίσης κ μια λεπτομέρεια που ίσως ενδιαφέρει κάποιους, είναι ότι πλέον στο xbox series x/s controller λειτουργει και το share button, βγαζει απευθείας screenshot. Βεβαια η μεγάλη αλλαγή που περιμένουμε είναι το direct storage που αργεί ακόμα, αλλά οκ. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από xartemporas 1
ultraex2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 στη τελευταια dev που εβαλα την 22000/494 εχουν θεμα στο πληκτρολογιο το screenlock /num lock δεν δουλευουν/αναβουν επισης με το πατημα αυτων των πηκτρων επειδη εχω backlight πληκτρολογιο αναβοσβηνουν τα led καθε φορα επιστροφη στη προηγουμενη την 489 επισης η Microsoft εχει βγαλει patch KB5008295 για το Snipping Tools (For Beta or Release Preview Channels). https://blogs.windows.com/windows-i...5008295-to-beta-and-release-preview-channels/ 1
godslayerxp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Επειδή έχω χάσει το μέτρημα με τις εκδόσεις... υπάρχει κάποια final/stable που να έχει λυμένο το θέμα με τους Ryzen;
_Theo_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Επειδή έχω χάσει το μέτρημα με τις εκδόσεις... υπάρχει κάποια final/stable που να έχει λυμένο το θέμα με τους Ryzen; Ναι υποτίθεται η 22000.282. Εγώ πάντως τα έστειλα στον αγύριστο και ησύχασα. 1 1
giokspy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Έκανε κάτι η τελευταία αναβάθμιση? Δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Δε διόρθωσε κάτι. Η ζωγραφική ακόμα δεν παίζει άσε που μου χάλασα και υ αλληλογραφία και παρά την επενεγκατασταση της εφαρμογής δεν ανοίγει αλλά κλείνει αμέσως παρόλο που δοκίμασα ότι μπορεί να το φτιαξει. Άντε πάλι από την αρχή εγκατάσταση...
nickk0kkav Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giokspy είπε Έκανε κάτι η τελευταία αναβάθμιση? Δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Δε διόρθωσε κάτι. Η ζωγραφική ακόμα δεν παίζει άσε που μου χάλασα και υ αλληλογραφία και παρά την επενεγκατασταση της εφαρμογής δεν ανοίγει αλλά κλείνει αμέσως παρόλο που δοκίμασα ότι μπορεί να το φτιαξει. Άντε πάλι από την αρχή εγκατάσταση... Ναι έκανε . Έτρεξα ένα aida έφτιαξε το bandwidth της L3 κυρίως στο write . Τώρα τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα / ασήμαντα χειρότερα από τα win 10 1
nikpoth Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 https://www.windowslatest.com/2021/11/05/windows-11-kb5008295-fixes-snipping-tool-crashes-and-more/
ardi21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 30/10/2021 στις 10:51 ΠΜ, Heatspreader είπε Για κάποιον λόγο έχοντας ανοίξει κάποια παράθυρα όπως το Edge, το Remote της δουλειάς, κλπ, αν ανοίξω κάποιο άλλο παράθυρο, είτε File Explorer, είτε οτιδήποτε άλλο, βγαίνει από πίσω τους και δεν μπορώ να το δω, πρέπει να κάνω Minimize αυτά που είναι μπροστά. Ξέρετε κάτι γι' αυτό; To εχω και γω αυτο το θεμα. Και τωρα στα 11 αλλα και πριν με τα 10. 2
s93060 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα εχει κανείς πρόβλημα με τα γραφικά στοιχεία ; ειτε πατάω πάνω τους είτε το πλήκτρο του windows και το w δεν κάνει τίποτα απλά κάνει μια αλλαγή το εικονίδιο και τίποτα άλλο
giokspy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Ναι έκανε . Έτρεξα ένα aida έφτιαξε το bandwidth της L3 κυρίως στο write . Τώρα τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα / ασήμαντα χειρότερα από τα win 10 Σε μένα πάντως ακριβώς τα ίδια είναι ποτέ ανεβαίνει πότε πέφτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα