alan2 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:36 μμ νεα ενημέρωση δομή ΛΣ 26.100.3775
cthulhucarbide Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:05 μμ Έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό αυτό το μπαγκ στην προβολή φωτογραφιών μετά από επεξεργασία, δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος?
sistah Δημοσ. χθες στις 02:03 πμ Δημοσ. χθες στις 02:03 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, cthulhucarbide said: Έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό αυτό το μπαγκ στην προβολή φωτογραφιών μετά από επεξεργασία, δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος? Είναι bug (?) λόγω των ελληνικών. Εγω που το έχω στα αγγλικά, έχω ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις στο drop down menu. Επεξ/σία χθες στις 02:03 πμ από sistah 1
cthulhucarbide Δημοσ. χθες στις 02:05 πμ Δημοσ. χθες στις 02:05 πμ Στις 21/3/2025 στις 10:04 ΜΜ, micos000 είπε Επειδή θα είναι πολλές οι ενημερώσεις, μπορείς να κατεβάσεις απευθείας το τελευταίο Iso, να το μοντάρεις στο εικονικό drive (a.k.a. διπλό κλικ στο iso) και να τρέξεις το setup μέσα από τα windows για να κάνεις in-place update. Γιατί να το κάνω αυτό, για να γίνει πιο γρήγορα? Το να αργήσει μια μέρα που θα το κάνω δεν έγινε και κάτι, το θέμα είναι μην δω μετά κάτι που δεν μου αρέσει και μου βγουν καπνοί από τα αυτιά με την μάικροσοφτ
micos000 Δημοσ. χθες στις 09:02 πμ Δημοσ. χθες στις 09:02 πμ 6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Γιατί να το κάνω αυτό, για να γίνει πιο γρήγορα? Το να αργήσει μια μέρα που θα το κάνω δεν έγινε και κάτι, το θέμα είναι μην δω μετά κάτι που δεν μου αρέσει και μου βγουν καπνοί από τα αυτιά με την μάικροσοφτ Κάντο και έτσι αν θέλεις απλά θα σου αργήσει περισσότερο και θα χρειαστούν και επανεκκινήσεις ενδιάμεσα. Αυτό όμως το σκεπτικό με το να κόβουμε τελείως τις ενημερώσεις και για πολύ καιρό είναι εντελώς λάθος κατ' εμέ. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα