cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 04:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:58 μμ Στην γραμμή εργασιών όταν έχω ανοιχτό δύο φορές το ίδιο πρόγραμμα, πχ 2 φύλλα excel, μου εμφανίζει τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο και πρέπει να κάνω mouse hover για να μπορέσω να δω και να επιλέξω ένα από τα δύο. Θέλω να μην εμφανίζονται τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο αλλά δίπλα δίπλα, όσα και να είναι. Πως το φτιάχνουμε? Πήγα στις επιλογές της γραμμής εργασιών και δεν βλέπω κάποια επιλογή εκτός αν είμαι τυφλός
Alejandro Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ 41 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Στην γραμμή εργασιών όταν έχω ανοιχτό δύο φορές το ίδιο πρόγραμμα, πχ 2 φύλλα excel, μου εμφανίζει τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο και πρέπει να κάνω mouse hover για να μπορέσω να δω και να επιλέξω ένα από τα δύο. Θέλω να μην εμφανίζονται τα εικονίδια το ένα πάνω στο άλλο αλλά δίπλα δίπλα, όσα και να είναι. Πως το φτιάχνουμε? Πήγα στις επιλογές της γραμμής εργασιών και δεν βλέπω κάποια επιλογή εκτός αν είμαι τυφλός 1
cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 07:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:17 μμ Χμμ εμένα δεν μου τα εμφανίζει αυτά!
Alejandro Δημοσ. Τρίτη στις 08:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:14 μμ 56 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Χμμ εμένα δεν μου τα εμφανίζει αυτά! Μάλλον έχεις παλιά έκδοση Windows. Σε ποια version είσαι;
Alejandro Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 μμ 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε 21Η2 νομίζω Είναι αρκετά παλιά έκδοση. Αυτή τη στιγμή τρέχει η 24Η2. Όντως δεν υπήρχε η επιλογή αυτή παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πότε προστέθηκε. 1
achilleas1978 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες March 11, 2025—KB5053598 (OS Build 26100.3476) https://support.microsoft.com/en-us/topic/march-11-2025-kb5053598-os-build-26100-3476-a248e951-daef-43ad-aa10-0b99f551cec2
dimitrisOS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καλησπέρα σε Surface Pro 11 με arm64 κάποια προγράμματα δεν μπορώ να τα τρέξω καθόλου. Υπάρχει λύση; πχ θέλω να τρέξω το VirtulBox κ Photoshop ή lightroom έχω θέμα μέχρι τώρα πουθενά αλλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα