mphxths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 8 hours ago, Cubicolor said: οποτε αυτη που μου στειλανε ειναι retail η ειναι οεμ εκδοση>? Δεν με αφηνετε να αγιασω σε αυτο το φορουμ. Σου στειλανε την εκδοση που διαλεξες... μην μας ρωτησεις ποια εκδοση διαλεξες γιατι θα αρχισω να πιστευω οτι τρολλαρεις ... 1
Aris_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου να μας πουνε με πιο μαγικό τροπο χάνεται η oem , εχει μυστικό κώδικα στα win η Microsoft που ελέγχει και διαγράφει αλλα τοτε πως γινεται ο χαμος με τα τσάμπα κλειδιά
achilleas1978 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου πάτησα εμφάνιση κρυφών εικονιδίων και έκανα δεξί κλίκ στο bluetooth και καταλάθος πάτησα κατάργηση εικονιδίου, τωρα πως μπωρο να το ξαναβάλω στα κρυφά εικονίδια; η μήπως δεν γίνετε; σας παρακαλώ την βοήθεια σας
afternetst Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στις 8/2/2025 στις 9:50 ΜΜ, dimitrisOS είπε Μετά από τόσο καιρό κ πόσα tutorial ακολούθησα τίποτα τρέχον λειτουργικό Edition Windows 11 Home Version 24H2 Installed on 14/8/2024 OS build 26100.1742 Experience Windows Feature Experience Pack 1000.26100.18.0 Windows update 2025-01 Cumulative Update for Windows 11 Version 24H2 for arm64-based Systems (KB5050009) Install error - 0x80070306 Τα έχω προσπαθήσει όλα σχεδόν. Καμιά βοήθεια ; Μου εχει συμβει και στα Windows 10. Εφτασαν σε μια 21xx εκδοση και μετα οτι και να εκανα, κι ενω κατεβαζαν το update με αρκετα ΜΒ δεν το εβαζαν. Με τα πολλα αφου μου εσπασαν τα νευρα και με τις τρολοβλακειες που λενε σε αναλογα φορουμ που στηριζονται απο την evil corp. εφαγαν format. Κι αντε παλι ολη μερα να αντιγραφω τα password στον νεο browser και τα OTF με το κινητο και να κανω ενα καρο ρυθμισεις - εγκαταστασεις. Φαινεται πως τα σαπακια δεν εχουν τελος. Με καποιο τροπο αναπαραγωνται.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 22/2/2025 στις 3:21 ΠΜ, achilleas1978 είπε πάτησα εμφάνιση κρυφών εικονιδίων και έκανα δεξί κλίκ στο bluetooth και καταλάθος πάτησα κατάργηση εικονιδίου, τωρα πως μπωρο να το ξαναβάλω στα κρυφά εικονίδια; η μήπως δεν γίνετε; σας παρακαλώ την βοήθεια σας Δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο στη γραμμή εργασιών->Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών. Εκεί ανέπτυξε την επιλογή "Άλλα εικονίδια της γραμμής εργασιών" και τσεκάρισε να εμφανίζεται το "Συσκευές Bluetooth" (ή όπως αλλιώς το λέει).
afternetst Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 5/2/2025 στις 12:41 ΜΜ, mphxths είπε Ουτε καν. Παρε ενα 80486 με windows 3.11 και τον netscape και προσπαθησε να δεις καποια σελιδα του σημερα. Ναι θα συνδεθει στο ιντερνετ , οχι δεν θα κανει δουλεια.
mphxths Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 39 minutes ago, afternetst said: Δεν ειδα κατι στο βιντεο που να αναιρει ο,τι εγραψα.
afternetst Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mphxths είπε Δεν ειδα κατι στο βιντεο που να αναιρει ο,τι εγραψα. Εχω πει για συμβατοτητα, πρωτοκολλα και πολιτικες. Αυτα ομως δεν αγγιζουν τις εταιριες που καθοριζουν τα δικα τους (δηλαδη αυτα απο τα οποια μπορουν να εχουν κερδος, δικαιωματα, να τα ελεγχουν κτλ). Αν εσυ εννοεις "δουλεια" οτιδηποτητε γινεται αποκλειστικα μεσω των δικων τους μεσων και πολιτικων προφανως και ποτε δεν προκειται καταλαβεις την θεση μου (ακομα κι αν το κανουν τα windows 3.11.) Το youtube login με το ανεβασμα βιντεο μεσα απο τα windows 95 σημαινει οτι η θεση αρχης που εχω εκφρασει ειναι εγκυρη και σιγουρα δεν ειναι ανεφικτη. Ισως για καποιους ειναι ερωτημα πως ενα αυτοκινητο αντικα μπορει να κυκλοφορησει στους δρομους (και δευτεροντως οτι ολοι να το χαζευουν). Για εμενα και ορισμενους αλλους δεν ειναι. Εχει και συνεχεια ομως. Βαση της μίας θεσης προκρινεται ο αποκλεισμος για x.y αυθαιρετους λογους (σημ. συναφες με τον εγκλεισμο). Βαση της αλλης θεσης ολοι εχουν μια θεση στον ηλιο και ολοι ειναι ελευθεροι να δημιουργησουν με αυτο ως δεδομενο. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από afternetst
mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, afternetst said: Εχω πει για συμβατοτητα, πρωτοκολλα και πολιτικες. Αυτα ομως δεν αγγιζουν τις εταιριες που καθοριζουν τα δικα τους (δηλαδη αυτα απο τα οποια μπορουν να εχουν κερδος, δικαιωματα, να τα ελεγχουν κτλ). Αν εσυ εννοεις "δουλεια" οτιδηποτητε γινεται αποκλειστικα μεσω των δικων τους μεσων και πολιτικων προφανως και ποτε δεν προκειται καταλαβεις την θεση μου (ακομα κι αν το κανουν τα windows 3.11.) Το youtube login με το ανεβασμα βιντεο μεσα απο τα windows 95 σημαινει οτι η θεση αρχης που εχω εκφρασει ειναι εγκυρη και σιγουρα δεν ειναι ανεφικτη. Ισως για καποιους ειναι ερωτημα πως ενα αυτοκινητο αντικα μπορει να κυκλοφορησει στους δρομους (και δευτεροντως οτι ολοι να το χαζευουν). Για εμενα και ορισμενους αλλους δεν ειναι. Εχει και συνεχεια ομως. Βαση της μίας θεσης προκρινεται ο αποκλεισμος για x.y αυθαιρετους λογους (σημ. συναφες με τον εγκλεισμο). Βαση της αλλης θεσης ολοι εχουν μια θεση στον ηλιο και ολοι ειναι ελευθεροι να δημιουργησουν με αυτο ως δεδομενο. Αδελφε , εγω ειπα επ'ακριβως ... "Παρε ενα 80486 με windows 3.11 και τον netscape και προσπαθησε να δεις καποια σελιδα του σημερα. Ναι θα συνδεθει στο ιντερνετ , οχι δεν θα κανει δουλεια." Και συ μου δειχνεις ενα βιντεο , οπου ο τυπος τρεχει σε 10αρια ενα προγραμμα που σηκωνει εναν web server και κανει κατι μαγικα και μετα σε ΔΕΥΤΕΡΟ μηχανημα σερφαρει απο παλιο web browser σε ιστοσελιδες του σημερα. Αναιρεσε το βιντεο αυτο που εγραψα ? Ο παλιος web browser (δεν αναφερομαι καν στο hardware ή στο λειτουργικο) , χωρις καμμια εξωτερικη βοηθεια , καταφερε απο μονος του να σερφαρει σε ιστοσελιδες του σημερα ? Ο-Χ-Ι. Δεν θα μιλησω καν για το τραγικο υπονοουμενο του βιντεο , που ... υπονοει οτι πρεπει να υπαρχουν δυο μηχανηματα για να γινει αυτο που δειχνει. Και αν υπαρχουν δυο μηχανηματα , που το ενα ειναι συγχρονο και τρεχει 10αρια και συγχρονο web browser , ολο αυτο που περιγραφει στο βιντεο ειναι ασκησεις επι χαρτου. Απλα για να πει ... να γινεται... με την βοηθεια του ταδε προγραμματος , δευτερου μηχανηματος κλπ κλπ. Ολα τα αλλα που γραφεις , ειναι στην σφαιρα της φιλοσοφιας. Παντως το βιντεο που παρεθεσες ως απαντηση σε αυτο που εγραψα δεν αναιρεσε αυτο που εγραψα. Τοσο απλα. Φιλοσόφησε οσο θες τωρα.
afternetst Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, mphxths είπε Αδελφε , εγω ειπα επ'ακριβως ... "Παρε ενα 80486 με windows 3.11 και τον netscape και προσπαθησε να δεις καποια σελιδα του σημερα. Ναι θα συνδεθει στο ιντερνετ , οχι δεν θα κανει δουλεια." Και συ μου δειχνεις ενα βιντεο , οπου ο τυπος τρεχει σε 10αρια ενα προγραμμα που σηκωνει εναν web server και κανει κατι μαγικα και μετα σε ΔΕΥΤΕΡΟ μηχανημα σερφαρει απο παλιο web browser σε ιστοσελιδες του σημερα. Αναιρεσε το βιντεο αυτο που εγραψα ? Ο παλιος web browser (δεν αναφερομαι καν στο hardware ή στο λειτουργικο) , χωρις καμμια εξωτερικη βοηθεια , καταφερε απο μονος του να σερφαρει σε ιστοσελιδες του σημερα ? Ο-Χ-Ι. Δεν θα μιλησω καν για το τραγικο υπονοουμενο του βιντεο , που ... υπονοει οτι πρεπει να υπαρχουν δυο μηχανηματα για να γινει αυτο που δειχνει. Και αν υπαρχουν δυο μηχανηματα , που το ενα ειναι συγχρονο και τρεχει 10αρια και συγχρονο web browser , ολο αυτο που περιγραφει στο βιντεο ειναι ασκησεις επι χαρτου. Απλα για να πει ... να γινεται... με την βοηθεια του ταδε προγραμματος , δευτερου μηχανηματος κλπ κλπ. Ολα τα αλλα που γραφεις , ειναι στην σφαιρα της φιλοσοφιας. Παντως το βιντεο που παρεθεσες ως απαντηση σε αυτο που εγραψα δεν αναιρεσε αυτο που εγραψα. Τοσο απλα. Φιλοσόφησε οσο θες τωρα. 100 μηχανηματα υπαρχουν οταν μπαινεις στο Ιντερνετ τα δυο σε πειραξαν? Μαλλον σε πειραξε που καταριπτεται η αυθαιρεσια (εστω και μετα απο μια δεκαετια) και εδω απο σκετο dos φαινεται αλλη μια φορα η αλαζονεια σου. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από afternetst
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, afternetst είπε Το youtube login με το ανεβασμα βιντεο μεσα απο τα windows 95 [...] Για να μη λέμε και ότι θέλουμε... Αναφορά σε κείμενο Browservice: Browser as a Service A web "proxy" server that enables browsing the modern web on historical browsers. It works by rendering the browser viewport into images, which are then shown by a JavaScript application running on the client browser. Αυτό σημαίνει ότι όλη η δουλειά γίνεται από τον webserver ο οποίος στέλνει εικόνες μέσω javascript στον client με το τι θα πρέπει να δει ο χρήστης. Αυτό φυσικά δεν είναι native browsing στα 95 σε καμία περίπτωση άρα... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από micos000
Gogotsa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ενταξει πρεπει να σταματησει και ο μπηχτης να τη μπαινει σε ολους και να γραφει μαλακιες. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Gogotsa
mphxths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 9 hours ago, afternetst said: 100 μηχανηματα υπαρχουν οταν μπαινεις στο Ιντερνετ τα δυο σε πειραξαν? Μαλλον σε πειραξε που καταριπτεται η αυθαιρεσια (εστω και μετα απο μια δεκαετια) και εδω απο σκετο dos φαινεται αλλη μια φορα η αλαζονεια σου. Ποια αυθαιρεσια και ποια αλαζονια μου ? Το βιντεο σου δεν απεδειξε τιποτα και το ξερεις. Αυτο που δεν ξερεις ειναι πως να τα μαζεψεις χωρις να δουμε την κωλοτουμπα σου. Και αυτο που λινκαρες τι ειναι ? Web browser που τρεχει που ? Παραθετω ... "Multi-platform, running on Linux, BSD, MacOS, Windows (via Cygwin) and even Atari." Δεν βλεπω native πακετο σε DOS ή Windows ... το "via cygwin" το ειδες ? Ξερεις τι σημαινει ? Αν οχι , πηγαινε μαθε. Εγω παντως στο github του δεν βρηκα πακετο για dos ή windows. Kυριως για windows δηλ , γιατι dos ειναι ουτοπικο να ασχοληθει καποιος αυτη την εποχη. 2 hours ago, Gogotsa said: Ενταξει πρεπει να σταματησει και ο μπηχτης να τη μπαινει σε ολους και να γραφει μαλακιες. Εσεις γραφετε μαλακίες και με αναγκαζετε να απανταω. Λες να ξυπναω το πρωι και να λεω ... σε ποιοοοον να την μπω σημερα ?!?! Σε ποιοοοον ? Γραφετε κατι δημοσια , θα απαντησω αν θεωρησω οτι ειναι λαθος ή ανακριβες ή οτιδηποτε. Δεν βριζω κανεναν.
achilleas1978 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Στις 24/2/2025 στις 8:55 ΠΜ, micos000 είπε Δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο στη γραμμή εργασιών->Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών. Εκεί ανέπτυξε την επιλογή "Άλλα εικονίδια της γραμμής εργασιών" και τσεκάρισε να εμφανίζεται το "Συσκευές Bluetooth" (ή όπως αλλιώς το λέει). το έφτιαξα, ευχαριστώ πολύ
Cubicolor Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ (επεξεργασμένο) καλησπερα επελεξα αυτην την επιλογη κανωντας εγκασταση των windows 11 pro σε φλασακι γιατι θελω να να κανω εγκασταση τα windows 11 pro σε εναν καινουργιο υπολογιστη.,. επιλεγοντας αυτην την επιλογη Download Windows 11 Disk Image (ISO) for x64 devices? ειτανε λαθος αυτο? η επρεπε να επιλεξω την πιο πανω επιλογη? Create Windows 11 Installation Media τι διαφορα εχει το Create Windows 11 Installation Media με το Download Windows 11 Disk Image (ISO) for x64 devices? γιατι εγω επελεξα το Download Windows 11 Disk Image (ISO) for x64 devices. με αυτο δεν γινεται καθαρη εγκαστασταση των windows 11 pro Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:46 μμ από Cubicolor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα