mphxths Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Aπορω αν διαβαζετε τα αρθρα πριν τα λινκαρετε. "Update 2: Microsoft confirmed that the requirements for running Window 11 24H2 haven't changed, which means OEMs utilizing 8th, 9th, and 10th gen CPUs will still get Windows updates in the future as usual. (via Windows Latest)" 1
dimitrisOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, ένα πρόβλημα που έχω εδώ και καιρό δεν κλειδώσει ο υπολογιστής με "START + L" Surface Pro 11
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, dimitrisOS είπε Καλησπέρα, ένα πρόβλημα που έχω εδώ και καιρό δεν κλειδώσει ο υπολογιστής με "START + L" Surface Pro 11 Μέχρι να βρεις τι φταίει κάνε αρχείο bat στην επιφάνεια εργασίας με ένα όνομα π.χ. Lock.cmd και βάλε μέσα το παρακάτω. Rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation Οπότε όταν το τρέχεις θα κλειδώνει το surface. Αν θέλεις το αποθηκεύεις κάπου αλλού και βγάζεις συντόμευση όπου μπορείς να του ορίσεις και κάποιον συνδυασμό πλήκτρων. 1
Cubicolor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τα windows 11 pro θελω να ρωτησω τι ειναι καλυτερο να αγορασω την oem εκδοση η να αγορασω την retail εκδοση?>
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Retail https://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/all/διαφορά/db862ba5-d326-4f36-afc7-3ba8dda73d2a
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Cubicolor είπε καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τα windows 11 pro θελω να ρωτησω τι ειναι καλυτερο να αγορασω την oem εκδοση η να αγορασω την retail εκδοση?> Αν είναι για οικιακή χρήση, την πιο φθηνή από κλειδάδικο ή και δωρεάν ενεργοποίηση με εντολές. Αν είναι για επαγγελματικό χώρο, σίγουρα η retail είναι μονόδρομος αν κάποια στιγμή θέλεις να την μεταφέρεις αλλά και για να είσαι 100% νόμιμος.
Deu164 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Καλημέρα εδώ και καιρό ήμουν σε Insider Dev channel και ήταν αδύνατο να το αλλάξω. Χρειαζόταν clean install αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να ξαναπεράσω τα πάντα οπότε και το έψαξα διαφορετικά μέσω τις πλαγίας οδού. Τελικά κατάφερα και το έκανα manual opt out από insider Dev channel, έτσι δείχνει τουλάχιστον... Από περιέργεια τι OS Build version σας γράφει για την 24Η2?
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, Deu164 είπε Καλημέρα εδώ και καιρό ήμουν σε Insider Dev channel και ήταν αδύνατο να το αλλάξω. Χρειαζόταν clean install αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να ξαναπεράσω τα πάντα οπότε και το έψαξα διαφορετικά μέσω τις πλαγίας οδού. Τελικά κατάφερα και το έκανα manual opt out από insider Dev channel, έτσι δείχνει τουλάχιστον... Από περιέργεια τι OS Build version σας γράφει για την 24Η2? 26100.3194 1
Deu164 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Εμενα είναι 26120.3281 Beta και Dev Channels release 14 February 2025 (KB5037898) Θα το δω με τον καιρό όταν βγει μεγαλύτερη αριθμητικά βερσιόν.
mphxths Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 5 hours ago, micos000 said: Εμένα λέει ΛΣ 22621.2361 The fourth component update to Windows 11, version 22H2, codenamed "Moment 4",[25] was released on September 26, 2023, with build 22621.2361 and several further changes Δεν περιμενα απο εσενα να εισαι τοσο πισω
Cubicolor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) για retail εκδοση απο που μπορω να αγορασω?? βρηκα αυτο https://digitalkeys.gr/product/windows-11-pro-retail-license-32-64-bit-multilanguage-digital-key-fast-activation/ αυτη η εκδοση ειναι retail?? η ειναι οεμ? – Το προϊόν βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή (σειριακός αριθμός) και αποστέλλεται στο e-mail που θα δηλώσετε κατά την παραγγελία σας ( συνήθως εντός 20 λεπτών). – Είναι η έκδοση Retail και θα παραμείνει στον υπολογιστή σας εφ’όρου ακόμη και μετά από format – αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να το αγοράσετε ξανά! – Μαζί με το προϊόν θα λάβετε οδηγίες αλλά και σύνδεσμο για να κατεβάσετε την τελευταία και πιο ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Professional από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft. Online ενεργοποίηση στο μενού ενεργοποίησης, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης Γρήγορη αποστολή του προϊόντος στο email που θα δηλώσετε κατά την παραγγελία Μόνιμη-Lifetime ενεργοποίηση προϊόντος Περιοχή : Global Πολύγλωσσο Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από Cubicolor
mphxths Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 1 hour ago, Cubicolor said: αυτη η εκδοση ειναι retail?? η ειναι οεμ? 1 hour ago, Cubicolor said: – Είναι η έκδοση Retail και θα παραμείνει στον υπολογιστή σας εφ’όρου ακόμη και μετά από format – αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να το αγοράσετε ξανά! Δηλαδη καπου ωπα ... 1
Cubicolor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, mphxths said: Δηλαδη καπου ωπα ... μου ειπανε το εξεις Η διαφορά είναι ότι μόλις εγκαταστήσετε μια Retail άδεια, αυτή μένει για πάντα στον υπολογιστή σας και έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ίδια άδεια και μετά από φορμάτ, όσες φορές θέλετε. Ενώ η OEM άδεια σε περίπτωση φορμάτ, χάνεται και πρέπει μα την αγοράσετε ξανά. Ναι, μπορείτε να τη μεταφέρετε στο νέο σας υπολογιστή, αφού ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες απενεργοποίησης-αφαίρεσης του κλειδιού από το παλιό σας PC και της εκ νέου εγκατάστασης του στο καινούριο. Τις οδηγίες μπορείτε να τις βρείτε αναζητώντας στο Google. οποτε αυτη που μου στειλανε ειναι retail η ειναι οεμ εκδοση>? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από Cubicolor
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Cubicolor είπε Ενώ η OEM άδεια σε περίπτωση φορμάτ, χάνεται και πρέπει μα την αγοράσετε ξανά. Μ@λ@κίες. Και η ΟΕΜ μένει για πάντα. Σε σχετική ερώτηση χρήστη στο SuperUser ηαπάντηση ήταν... Αναφορά σε κείμενο There doesn't seem to be a limit on the number of times you can activate Windows using the OEM key. Earlier I read that multiple activations can get your key "flagged" but you can still opt for phone activation after that. I have a laptop with Windows 8.1 OEM key embedded in the BIOS. I reinstall Windows every three months and haven't encountered a problem yet (been doing it for the past two years almost). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα