Προς το περιεχόμενο

Νέα/Συζήτηση για τα Windows 11

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Kαι οτι σκεφτομουν να το ρωτησω, ειναι αξιοπιστα; Γιατι καποια στιγμη που εγκατεστησα driver που εψαξε και βρηκε ενα τετοιο προγραμμα μου εβγαλε μπλε οθονη σε W7 (δεν θυμαμαι driver και προγραμμα) και αναγκαστηκα να κανω επαναφορα.

Κοιτα , εχω ενα τετοιο προγραμμα , που εχει drivers packs διαφορων κατηγοριων , π.χ. gpu / network / sound / κλπ. Και τα ανανεωνει ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Αυτο που κανει ειναι να ψαχνει τα hw ids του μηχανηματος σου μεσα σε αυτα τα packs. Αν τα βρει σε καποιον driver , σου λεει οριστε ... βρηκα driver. Αλλα μιλαμε για generic driver απευθειας απο τον κατασκευαστη δηλ και οχι απο το σαιτ της μητρικης ή το σαιτ του φορητου αν μιλαμε για φορητο. Τωρα κατα ποσο καλα θα παιξουν , δεν ξερω. Αλλα ειναι μονοδρομος οταν πλεον ο κατασκευαστης του μηχανηματος σου εχει σταματησει να βγαζει drivers. Δεν γινεται να μεινεις με drivers του 2010 ξερωγω... Δες τι θα βρουν τα windows , και βλεπουμε :) 

6 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Επισης κατι ακομα, κατεβασα το rufus εκδοσης για W7 και κατα την δημιουργια του bootable, δεν μου εβγαλε τις επιλογες για παρακαμψη των επιλογων για συμβατο harware κ.λ.π. θα τις βρω στην αρχη της εγκαταστασης του λειτουργικου;

Υποτιθεται οτι οταν πατας το "Start" για να φτιαξει το στικακι/dvd/whatever , πεταει ενα popup και εκει τικαρεις ποια bypasses θες. Kαι οπως λεει και στο σαιτ ...
"Also, as what the case with previous versions of Rufus, you MUST run Rufus on Windows 8 or later to be offered the bypass options, as these are not proposed to you if you run Rufus on Windows 7¨

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

36 λεπτά πριν, mphxths είπε

Υποτιθεται οτι οταν πατας το "Start" για να φτιαξει το στικακι/dvd/whatever , πεταει ενα popup και εκει τικαρεις ποια bypasses θες. Kαι οπως λεει και στο σαιτ ...
"Also, as what the case with previous versions of Rufus, you MUST run Rufus on Windows 8 or later to be offered the bypass options, as these are not proposed to you if you run Rufus on Windows 7¨

Οι επιλογες αυτες δηλαδη ειναι του rufus? oχι του λειτουργικου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Οι επιλογες αυτες δηλαδη ειναι του rufus? oχι του λειτουργικου;

Ναι. Πειραζει καποια αρχεια του iso , πριν φτιαξει το στικακι.

Επεξ/σία από mphxths

10 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ναι. Πειραζει καποια αρχεια του iso , πριν φτιαξει το στικακι.

Α μαλιστα, τοτε θα αναγκαστω να κανω μια "ταρζανια" θα εγκαταστησω πρωτα τα W10 και θα το τρεξω απο εκει το rufus.

Μετα καθαρη εγκατασταση των 11.

Σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια!👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, HanzEmilBerdain said:

Α μαλιστα, τοτε θα αναγκαστω να κανω μια "ταρζανια" θα εγκαταστησω πρωτα τα W10 και θα το τρεξω απο εκει το rufus.

Yπαρχει και αλλη λυση , που ακουει στο ονομα ... WindowsPE10 Sergei Strelec κλπ. Ψαξτο , κυκλοφορει τριγυρω. Ειναι live windows environment με αρκετα εργαλεια εγκατεστημενα. Δεν ξερω αν εχει το rufus αλλα στα @@ σου , το κατεβαζεις απο εκει μεσα , και κανεις την δουλεια σου. (φτιαχνεις ενα ventoy stick , ριχνεις το iso εκει μεσα , το μπουταρεις , μπαινεις σε live environment και τα υπολοιπα ειναι ιστορια που λενε και στο χωριο μου)

Αυτα συμβαινουν οταν μενουμε στα windows 7 μια ζωη !! :) 

Επεξ/σία από mphxths

Καλημερα, κατεβαζω το rar του strelec, αλλα δεν μου ανοιγει μου το βγαζει οτι δεν εχει καποιο αρχειο μεσα, η corrupted.

To κατεβασα απο διαφορους mirrors αλλα με το ιδιο αποτελεσμα.

Τι κανω λαθος;🤔

επειδη εχω απογοητευτει με το θεμα των updates και θεωρωντας οτι εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο τις λυσεις που αναφερονται σε ολο το ιντερνετ, κατεληξα να κανω clean install των windows.

επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με το αθλημα, υπαρχει καποιος οδηγος να ακολουθησω; να πω οτι δεν εχω win11 key, το λαπτοπ (huawei matebook 2020) ειχε ερθει με προεγκατεστημενα windows 10 home που εγιναν δωρεαν αναβαθμιση σε windows 11.

1 hour ago, greekboy said:

επειδη εχω χρονια να ασχοληθω με το αθλημα, υπαρχει καποιος οδηγος να ακολουθησω; να πω οτι δεν εχω win11 key, το λαπτοπ (huawei matebook 2020) ειχε ερθει με προεγκατεστημενα windows 10 home που εγιναν δωρεαν αναβαθμιση σε windows 11.

Φτιαξε ενα στικακι με rufus και επελεξε τα bypasses μιας και υποθετω οτι το μηχανημα σου θεωρειται μη υποστηριζομενο. Στην εγκατασταση αν σε ρωτησει , που δεν νομιζω , εγκατεστησε home edition και θεωρητικα θα ενεργοποιηθουν αυτοματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι έτσι εδώ και χρόνια αλλά μιας που μου τα έσπασε σήμερα είπα να το αναφέρω.

Αυτό το bug που όταν επεξεργάζεσαι κάποιο αρχείο από την επιφάνεια εργασίας μετά φεύγει από την θέση που το είχες και πάει πάνω πάνω, θα φτιάξει ποτέ ή είναι έτσι μόνο σε μένα?

Επεξ/σία από cthulhucarbide

52 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Είναι έτσι εδώ και χρόνια αλλά μιας που που τα έσπασε σήμερα είπα να το αναφέρω.

Αυτό το bug που όταν επεξεργάζεσαι κάποιο αρχείο από την επιφάνεια εργασίας μετά φεύγει από την θέση που το είχες και πάει πάνω πάνω, θα φτιάξει ποτέ ή είναι έτσι μόνο σε μένα?

Δεν είσαι ο μόνος!

• Like 1

Παμε ακομα ενα update. Στο μεταξυ προχθες εκανα το αλλο μαζεμενα ηρθαν.

Αυτο εχει μπολικες αλλαγες το αλλο ηταν περισσοτερο security

https://blogs.windows.com/windows-insider/2024/11/14/releasing-windows-11-build-26100-2448-to-the-release-preview-channel/

Screenshot_1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...