Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Τέλος πάντων το έσβησα τελείως από το qbit και θα δω από αύριο αν θα επανέλθει

Θα φανεί σε κανά 2 μέρες.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρασαν 4 μέρες και ο φάκελος δεν αναστήθηκε. Απότι φαίνεται έφταιγε όντως το torrent αν και είναι τελείως μυστήριο το γιατί, αλλά και το ότι έγινε μόνο μία φορά στο συγκεκριμένο αρχείο ενώ υπήρχαν εκατοντάδες άλλα, αλλά anyway

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν σπασει τα νευρα μου τοσους μηνες με το windows photos. Ειναι λογικο οταν αλλαζω φωτογραφια να μην μπορω να την κανω zoom με το scroll up/down; Κανει zoom μονο την αρχικη φωτογραφια που ανοιγω, και οχι τις υπολοιπες που υπαρχουν στον ιδιο φακελο. Πρεπει να τις ανοιγω μια-μια.

Εκανα και reset την εφαρμογη, τιποτα.

Δεν θυμαμαι να ειχα τετοιο προβλημα παλαιοτερα.

Δημοσ.
1 hour ago, maarinos said:

Ανοίγεις την εφαρμογή photos , πάνω δεξιά το γρανάζι και στο σημείο mouse wheel επιλέγεις zoom in zoom out

photos_app_mouse_wheel_behavior-png.7354

Ετσι ειναι. Αλλα κανει zoom μονο στην φωτογραφια που ανοιγω και οχι στις επομενες που βλεπω δεξια/αριστερα.

Βεβαια τωρα που τεσταρα τις συγκεντρωτικες φωτογραφιες που εχει στο gallery, τις ζουμαρει ολες κανονικα.. Αλλα αν επιλεξω φωτογραφιες σε φακελους ή στην επιφανεια εργασιας, ζουμαρει μονο την πρωτη.

Και μια πληροφορια που μολις διαπιστωσα. Το ζουμ που εχω στην πρωτη φωτογραφια, μεταφερεται αυτοματα και σε ολες τις επομενες.

Εχω την τελευταια εκδοση, και οπως ειπα και πριν εχω κανει και reset.

Δημοσ.

Aυτό εδώ είναι κάπως παραμετροποιήσιμο; Στην προηγούμενη έκδοση είχε μόνο wifi και bluetooth, έκανε σήμερα update σε 24h2 και έβγαλε κι άλλες επιλογές που δεν τις θέλω

image.png.7d00483d39dbb92c5b993cfb5dbbb2a5.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nicewise είπε

@Sarandis
κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε εικονίδιο σου βγάζει μενού για αυτό που θέλεις

Με το δεξί κλικ βγάζει go to settings και με πετάει στις αντίστοιχες ρυθμίσεις στο settings panel. Μπορεί όντως να μην εξαφανίζονται τελείως, μικρό το κακό.

Δημοσ.

Μετά την αναβάθμιση στο 24Η2 έχω στο εικονιδιο τοποθεσίας μια εφαρμογή "εναρξη εμπειριών" η οποια συνεχώς το χρησιμοποιεί.

Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να την βρούμε; δεν εχω καν ιδέα τι είναι αυτό το ρημάδι που έχει σκαλώσει. Απο χτες συμβαίνει. Όσο κ αν εχω ψάξει στις εφαρμογές με αυτή την ονομασία δεν βρίσκω κάτι, ούτε στην αναζήτηση της έναρξης, και δεν ξέρω και πως να το ψάξω στα αγγλικά μηπως και βγάλω άκρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Μετά την αναβάθμιση στο 24Η2 έχω στο εικονιδιο τοποθεσίας μια εφαρμογή "εναρξη εμπειριών" η οποια συνεχώς το χρησιμοποιεί.

Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να την βρούμε; δεν εχω καν ιδέα τι είναι αυτό το ρημάδι που έχει σκαλώσει. Απο χτες συμβαίνει. Όσο κ αν εχω ψάξει στις εφαρμογές με αυτή την ονομασία δεν βρίσκω κάτι, ούτε στην αναζήτηση της έναρξης, και δεν ξέρω και πως να το ψάξω στα αγγλικά μηπως και βγάλω άκρη.

Για δες μήπως είναι αυτό

image.png.b3bb332656876e10f106d4b363007fa8.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sarandis είπε

Για δες μήπως είναι αυτό

image.png.b3bb332656876e10f106d4b363007fa8.png

αυτό είναι ναι το βρήκα κ εγώ, τώρα μένει να δούμε τι διάολο κάνει και μένει ανοιχτό.

έχω ανοιχτό το widget για τον καιρό και τις ειδήσεις, κάτι με αυτά απο εκεί πρέπει να τρώει σκάλωμα.

Δημοσ.

Καλημερα, προσπαθω να κατεβασω το w11 iso απο την microsoft αλλα κολλαει με τις ωρες στο validation, κανω κατι λαθος;

Μηπως πρεπει να προηγηθει καποια αλλη ενεργεια πριν;

Μηπως παιζει καποιο ρολο το οτι το hardware δεν ειναι συμβατο; (δεν εχω τρεξει το tool της microsoft)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, HanzEmilBerdain είπε

Καλημερα, προσπαθω να κατεβασω το w11 iso απο την microsoft αλλα κολλαει με τις ωρες στο validation, κανω κατι λαθος;

Μηπως πρεπει να προηγηθει καποια αλλη ενεργεια πριν;

Μηπως παιζει καποιο ρολο το οτι το hardware δεν ειναι συμβατο; (δεν εχω τρεξει το tool της microsoft)

Όχι, εμάς από Ελλάδα μας παραβλέπουν πιο κατώτερους (που λέει και το meme), δεν δίνουν προτεραιότητα μάλλον και είναι λίγο τζόκερ η φάση. Έχει τύχει να περιμένω και μισή ώρα και το έκλεισα. Κάνε δοκιμές σε διαφορετικές ώρες ή δοκίμασε vpn αν έχεις (με καμιά Ολλανδία).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...