Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταλαθος εσβησα ενα network interface απο το Registry και μετα φαινομουν συνδεμενος αλλα η διεπαφη δεν υπηρχε υπαρχει τροπος επαναφορας? ενα αλλο θεμα που εχω ειναι με το 4g stick της vodafone το οποιο το βλεπει ως ethernet και οχι ως mobile stick

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες μάλλον έγινε κάποιο update και άλλαξε μορφή το σημειωματάριο.

Πέραν από το ότι πλέον κάνει ίσα με 10 sec να κάνει launch (@#%!) εμφανίζει σε καρτέλες πάνω πάνω όλα τα αρχεία που έχω ανοίξει ακόμα και αν δεν έκανα καμία αλλαγή ή αποθήκευση.

Πείτε μου ότι υπάρχει επιλογή να καταργηθεί αυτή η παπαριά και να γίνει όπως πριν

Δημοσ.
7 hours ago, cthulhucarbide said:

Πέραν από το ότι πλέον κάνει ίσα με 10 sec να κάνει launch (@#%!) εμφανίζει σε καρτέλες πάνω πάνω όλα τα αρχεία που έχω ανοίξει ακόμα και αν δεν έκανα καμία αλλαγή ή αποθήκευση.

Γραναζι πανω δεξια , τελευταια επιλογη "when notepad starts" και επιλεγεις το "open a new window". Κατα τα αλλα σε μενα ανοιγει σε 1 sec... κατι παει λαθος στο συστημα σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
42 minutes ago, villasg said:

duffyduck  μπας και ξερεις ποια ειναι η ιδια ρυθμηση στο notepad++

Δεν με λενε duffyduck , αλλα για κοιτα στο settings -> Preferences -> Backup -> "Remember current session for next launch" (ξετικαρε το).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, villasg said:

duffyduck  μπας και ξερεις ποια ειναι η ιδια ρυθμηση στο notepad++

ξετσέκαρε την 1η από (ή και τις δυο) τις επιλογές:

image.png.55b42fe0fc916aadb601f2194b11ab40.png

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, duffyduck είπε

ξετσέκαρε την 1η από (ή και τις δυο) τις επιλογές:

Αυτο ηταν , αμα ξετσεκαρεις το 1ο φευγει και το 2ο .
Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκδοση 23H2 διαθέσιμη .

https://www.microsoft.com/software-download/windows11

Για όσους δεν έχει έρθει η ενημέρωση μέσω Update.

Κατεβάστε το iso, κάντε mount, τρέξτε το setup, αφήστε ενεργοποιημένο το keep data and files , για inplace upgrade.

Ανοίγετε cmd κονσολα, πληκτρολογείτε winver .

Καλορίζικο 😎

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

γιατι ενω εκανα το update δεν αλλαξε τιποτα ουτε το copilot εχω ουτε τιποτα μονο το νουμερο αλλαξε των windows

Γιατί...

Στις 30/9/2023 στις 2:04 ΠΜ, p4n0s86 είπε

Σε ότι αφορά τον Copilot έχουν εξαιρέσει την ΕΕ λόγω νόμου για τις ψηφιακές αγορές (DMA). H ΑΙ υπηρεσία των windows αποκλείστηκε γιατί θεωρείται ότι προωθεί το μονοπώλιο με πλάγιο τρόπο. Η Microsoft δουλεύει ήδη σε αλλαγές για να συμμορφωθεί  με τον νόμο.

Όποιος έχει βάλει την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου (KB5030310) μπορεί να ενεργοποιήσει τον Copilot από την εκτέλεση (Win+R) ή δεξί κλικ στην Έναρξη > Εκτέλεση και τρέχοντας την εντολή: 

microsoft-edge://?ux=copilot&tcp=1&source=taskbar

αλλά δεν τον εγκαθιστά μόνιμα, κάθε φορά που γίνεται restart στο pc θα πρέπει να εκτελείται ξανά. Επίσης όπως είναι λογικό, δεν έχει δυνατότητες για παραμετροποίηση του λειτουργικού ή εφαρμογών, παρά μόνο τις ίδιες με το bing chat (προς το παρόν).

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα αναβάθμιση από 22H2 σε 23H2 (σε μη συμβατό PC). Ούτε μέσω Windows Update (όπου δεν εμφανίζεται έτσι κι αλλιώς λόγω μη συμβατότητας), ούτε με Rufus. Υπάρχει stand alone update package, το κατέβασα, εγκατάσταση, επανεκκίνηση, τέλος! 5 λεπτά το πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...