Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ετσι οπως τα πανε ολα , αυτοι νομιζουν οτι ο περισσοτερος κοσμος εχει δεντρο που βγαζει 50ευρα.

Θα προχωρησουν σε arm & aio touchscreen , gpu που δεν θα χρειαζονται αλλο hardware για να δουλεψουν , προσαρμοσμενα ολα στις δικες τους αναγκες και ας ψοφαει ο καθενας να μαζευει λεφτα για να φτιαξει συστημα.......εκτος απ'αυτους που λενε δωσε μπαμπα.

Οσο πανε μεχρι το '24-'25 , εγω προσωπικα πηγαινω σε linux και δεν μ'απασχολει καθολου.

λογικό είναι να θέλουν να βγάζουν χρήματα, εταιρίες με σκοπό το κέρδος είναι οι περισσότερες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, triplex1 είπε

Γιατι νομιζεις οτι τα Windows 11 θα μπαινουν σε ολους τους υπολογιστες ;

Μη βιαζεσαι και θα δεις τι εχει να γινει , τα linux να ειναι καλα.

Κάποτε λέγανε ότι τα Windows 10 θα είναι τα τελευταία και δεν θα βγάλουμε αλλά αλλά μόνο αναβάθμισεις για τα 10

η Microsoft το έλεγε. 

Εγω δεν έχω θεμα μένω στα 10 μην σου πω και τα 7 μερικές φορές. 

Η ερώτηση μου ήταν για την κάρτα gt1030 αν είναι συμβατή με τα win 11 εφόσον με τα win 10 είναι.. Αλλά δεν στέκει και πολύ αυτή η λογική μάλλον. 😁

Ευχαριστώ για το help guys. 🙏

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagelis2019 είπε

Κάποτε λέγανε ότι τα Windows 10 θα είναι τα τελευταία και δεν θα βγάλουμε αλλά αλλά μόνο αναβάθμισεις για τα 10

η Microsoft το έλεγε. 

Εγω δεν έχω θεμα μένω στα 10 μην σου πω και τα 7 μερικές φορές. 

Η ερώτηση μου ήταν για την κάρτα gt1030 αν είναι συμβατή με τα win 11 εφόσον με τα win 10 είναι.. Αλλά δεν στέκει και πολύ αυτή η λογική μάλλον. 😁

Ευχαριστώ για το help guys. 🙏

Η ερώτηση σου είναι λίγο εκτός βάσης. Δεν είναι υπεύθυνη η microsoft με το λειτουργικό της αν ένα κομμάτι hardware είναι συμβατό ή όχι με αυτό.

Ο κατασκευαστής του hardware αν θέλει δημιουργεί driver με βάση τις προδιαγραφές που είνα διαθέσιμες σε όλους για να αναπτύξουν drivers. 

Η Microsoft προσπαθεί να κρατήσει την συμβατότητα όσο το δυνατόν σε υψηλότερο επίπεδο, θα πετάξουν ότι πιστεύουν ότι τους κρατά πίσω. Οι κάρτες γραφικών δεν νομίζω να είναι ένα από αυτά που τους κρατάνε πίσω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ICE-T είπε

λογικό είναι να θέλουν να βγάζουν χρήματα, εταιρίες με σκοπό το κέρδος είναι οι περισσότερες.

Αδερφε , κανείς δεν τα πήρε μαζί του.

Πες μου τωρα αν εχεις αποψη για το PIRELLI ANGEL CITY (παρηγγειλα 1 κομματι για πισω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, triplex1 είπε

Αδερφε , κανείς δεν τα πήρε μαζί του.

Πες μου τωρα αν εχεις αποψη για το PIRELLI ANGEL CITY (παρηγγειλα 1 κομματι για πισω)

1 καινούργιο θα βάλεις 😂ακυρο μηχανάκι έχεις μπερδεύτηκα ,καλό φαίνεται δεν ξέρω στην βροχή τι κάνει αλλά βγάζει καλά ελαστικά η Ιταλίδα για μοτό😂

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

1 καινούργιο θα βάλεις 😂ακυρο μηχανάκι έχεις μπερδεύτηκα ,καλό φαίνεται δεν ξέρω στην βροχή τι κάνει αλλά βγάζει καλά ελαστικά η Ιταλίδα για μοτό😂

εχω πισω ενα pirreli καλο , θα το βαλω μπροστα και πισω το καινουριο. (METZELER ME22 δεν υπαρχει για την ωρα)

φτιαχνω linux τωρα στον 2ο nvme που εχω , με γυρισανε τα μυαλα τα win 11

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

εχω πισω ενα pirreli καλο , θα το βαλω μπροστα και πισω το καινουριο. (METZELER ME22 δεν υπαρχει για την ωρα)

φτιαχνω linux τωρα στον 2ο nvme που εχω , με γυρισανε τα μυαλα τα win 11

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το pirreli από το metzeler σε πάπιες πολύ Ιταλίδα βάζουμε,σε έπιασε τρέλα με τα Linux , χαράς το  κουράγιο σου μες την ζέστη αδερφέ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...