kostastsempis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλησπερα! Εδω και καιρο το VDSL 24 του ΟΤΕ παρουσιαζει διαρκεις αποσυγχρονισμους. Θεμα ταχυτητας δεν υπηρξε ποτε (27 κλειδωνε). Τα FEC ηταν εκατομμυρια και τα CRC πολλες χιλιαδες, απορρω πως διατηρουσε τον συγχρονισμο μεχρι να τα μαζεψει ολα αυτα χαχα! Προχθες αστραψε και κεραυνοβολησε, πολλη βροχη και η συνδεση κακαρωσε. Δεν καταφερνε να συγχρονισει με τιποτα, παρα τις "προσπαθειες" του τεχνικου τμηματος. Δια μαγειας οταν πατησε η ζεστη -λεω εγω τωρα ξεραθηκε το box- συγχρονιζε και χανοταν η συνδεση ανα τακτα χρονικα διαστηματα... Εδω εχω το ωραιο, ο οτετζης ειπε πως δωσαν 5 γραμμες στο υπογειο box και η δικη μου (η 6η) ειναι απο το εναεριο και διακλαδιζονται τα box υπογεια ωστε να παει και αυτη στο εξαρχης υπογειο box ;;; αρα 5+1 στο υπογειο box και 4 απο το εναεριο? συνδεθηκα στον κατανεμητη με εφεδρικο ζευγος και συγχρονισε 1Η ΦΩΤΟ. εχει αλλαξει η εσωτερικη καλωδιωση ακολουθωντας τον γνωστο κυπριακο οδηγο. ομως χαθηκε παλι ο συγχρονισμος! Πιστευω πως για ολα φταει ο διακλαδισμος (αν ειναι δοκιμος ορος) με το εναεριο. Αξιζει να τους πιεσω για να το δηλωσουν ως δικο τους καλωδιακο δικης τους υπαιτιοτητας? μετα απο ωρα η attainable απο 111 επεσε 60+ γιατι γινεται αυτο? 2Η ΦΩΤΟ το ελαττωνει το dslam του ΚV ?
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρχικα , να ξεκινησουμε με το γεγονος οτι εχεις adsl 24 , απλα ο ΟΤΕ κανει την μαγκια να στο γυρναει σε vdsl και να στο κλειδωνει στα 26/2.6 και να αποδιδει κοντα στα 24/2. Κατα δευτερον το προβλημα ποιο ειναι , δεν εχω καταλαβει ... Το οτι κανει συχνους αποσυγχρονισμους ? Ή οτι επεσε το attainable ? Το πρωτο προφανως και ειναι προβλημα και το δηλωνεις. Το δευτερο , γελανε και οι πετρες ετσι ? Τι θα τους πεις ? Εχω adsl 24 , κλειδωνω στα 26 , βλεπω πρακτικα ταχυτητα 24 , αλλα επεσε το attainable μου και ξενερωσα ? Καπου να ειμαστε λογικοι σε αυτα που λεμε ! Αν πας σε 100αρα και κλειδωνεις χαμηλοτερα απο τα 100 ή το attainable , ενω εχεις δει ηδη μια φορα οτι παει πανω απο τα 100 , πλεον παιζει χαμηλοτερα , τοτε ναι , ειναι ενα υπαρκτο προβλημα... Που μπορει να μην ειναι καν προβλημα και οπως λες για διαφορους λογους να μειωνει ο παροχος την ταχυτητα , μιας και οπως ειπες εχεις φτιαξει την καλωδιωση σου... μπορει ομως καποιες συσκευες εντος του σπιτιου σου να δημιουργουν "θορυβο". Ή οντως να ειναι προβλημα του παροχου... Εχεις adsl 24 , και κλειδωνεις στα 26. Οσο ημουν σε adsl 24 , κλειδωνα στα 16 και ελεγα και ευχαριστω . Τωρα στην vdsl εχω αλλα προβληματα ! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από mphxths
kostastsempis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, mphxths είπε Αρχικα , να ξεκινησουμε με το γεγονος οτι εχεις adsl 24 , απλα ο ΟΤΕ κανει την μαγκια να στο γυρναει σε vdsl και να στο κλειδωνει στα 26/2.6 και να αποδιδει κοντα στα 24/2. Κατα δευτερον το προβλημα ποιο ειναι , δεν εχω καταλαβει ... Το οτι κανει συχνους αποσυγχρονισμους ? Ή οτι επεσε το attainable ? Το πρωτο προφανως και ειναι προβλημα και το δηλωνεις. Το δευτερο , γελανε και οι πετρες ετσι ? Τι θα τους πεις ? Εχω adsl 24 , κλειδωνω στα 26 , βλεπω πρακτικα ταχυτητα 24 , αλλα επεσε το attainable μου και ξενερωσα ? Καπου να ειμαστε λογικοι σε αυτα που λεμε ! Αν πας σε 100αρα και κλειδωνεις χαμηλοτερα απο τα 100 ή το attainable , ενω εχεις δει ηδη μια φορα οτι παει πανω απο τα 100 , πλεον παιζει χαμηλοτερα , τοτε ναι , ειναι ενα υπαρκτο προβλημα... Που μπορει να μην ειναι καν προβλημα και οπως λες για διαφορους λογους να μειωνει ο παροχος την ταχυτητα , μιας και οπως ειπες εχεις φτιαξει την καλωδιωση σου... μπορει ομως καποιες συσκευες εντος του σπιτιου σου να δημιουργουν "θορυβο". Ή οντως να ειναι προβλημα του παροχου... Εχεις adsl 24 , και κλειδωνεις στα 26. Οσο ημουν σε adsl 24 , κλειδωνα στα 16 και ελεγα και ευχαριστω . Τωρα στην vdsl εχω αλλα προβληματα ! σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! το attainable σε πρωτη φαση δεν με ενδιαφερει αν και ξενερωσα ρε συ😅, στο μυαλο μου εισαι σκεφτομαι αν φτιαξει ΣΤΑΘΕΡΑ για την 100αρα. με τους αποσυγχρονισμους ειναι το θεμα. γνωριζεις τιποτα να δινουν μισες γραμμες στο απο το kv σε υπογειο και τις αλλες μισες σε εναεριο;
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, kostastsempis είπε με τους αποσυγχρονισμους ειναι το θεμα. γνωριζεις τιποτα να δινουν μισες γραμμες στο απο το kv σε υπογειο και τις αλλες μισες σε εναεριο; Δεν εχω τετοια γνωση , αλλα δεν σε ενδιαφερουν οι τεχνικες λεπτομερειες. Αν εχεις συχνους αποσυγχρονισμους , το δηλωνεις βλαβη και ας βγαλουν αυτοι ακρη. 2 λεπτά πριν, kostastsempis είπε το attainable σε πρωτη φαση δεν με ενδιαφερει αν και ξενερωσα ρε συ😅 Τι να πω και γω που εχω vdsl 100 , και απο τα 100 τωρα βλεπω τα 80 (actual/attainable). Πονεμενη ιστορια.. οπως ειπα μια χαρα εισαι εσυ. Αν πας σε 100αρα , τοτε μιλαμε για αλλα θεματα εκει εφοσον ακομα και τοτε η γραμμη σου δεν θα αποδιδει αυτα που πρεπει...
kostastsempis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 τι παιχτηκε σε αυτη την πονεμενη ιστορια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα