Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μια σελίδα του ΕΟΠΠΥ που αν μπεις με τους κωδικούς του ταξις και τον ΑΜΚΑ φαίνεται το ιστορικό σου πχ συνταγές φαρμάκων, εξετάσεις κτλ. Μπήκα να δω τον δικό μου, παρατηρώ ότι μια μαγνητική και μια εξέταση αίματος, τριπλεξ και μια άλλη εξέταση που μου είχε γράψει γιατρός τον Νοέμβρη του 20 δεν εμφανίζονται στην σελίδα, μια μαγνητική που έκανα το 2016 εμφανίζεται. 

Τα φαρμακα εμφανίζονται κανονικά. 

Η σελίδα αυτή ενημερώνεται άμεσα με την εκτέλεση ενός παραπεμπτικου εξέτασης η με κάποια χρονοκαθυστερηση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πραγματικά "μυστήρια" ιστορία:

- Η καταγραφή στο φάκελλο υγείας της μητέρας μου, ξεκινά πολύ αργότερα από αυτόν του πατέρα μου, ενώ σε μερικούς γιατρούς πήγαιναν μαζί. Του πατέρα μου καταγράφηκαν της μάνας μου όχι!

- Η καταγραφή επισκέψεων της μητέρας μου σε ένα συγκεκριμένο γιατρό αγγίζει τα όρια του αστυνομικού θρίλερ.

α) Μία πραγματοποιηθείσα επίσκεψη δεν αναφέρεται καθόλου.

β) Σε μία άλλη που ακυρώθηκε από τον ίδιο, καταγράφηκε η ακύρωσή της κυριολεκτικά μετά ένα χρόνο ενώ όλες οι υπόλοιπες επισκέψεις σε άλλους γιατρούς το επόμενο διάστημα, και αυτές που έγιναν και αυτές που ακυρώθηκαν είχαν καταγραφεί πολύ νωρίτερα.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.

Καλά οι επισκέψεις οκ, εδώ λέμε πως μου είχαν εκδώσει παραπεμπτικά για εξετάσεις που έκανα και δεν αναφέρονται.

Μάλλον είναι αυτό που λέμε "οτι να ναι" το σύστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη η πλατφορμα υπαρχει τουλαχιστον 3-4 χρονια και οντως εχει προβληματα. Οταν ειχα αποκτησει προσβαση εγω, επρεπε να κανεις εγγραφη και μετα να πας σε εναν γιατρο, με εναν μοναδικο κωδικο που σου ειχε δωσει το συστημα, και να επιβεβαιωσει τα στοιχεια σου για να μπορεις να μπεις. Τωρα γινεται μεσω taxis.

Εχουν πει οτι σε λιγο καιρο θα ξεκινησει η αναβαθμιση του φακελου υγειας και η διασυνδεση/ψηφιοποιηση ολων των ιατρικων δομων, ετσι ωστε να καταγραφονται τα παντα και ο καθε γιατρος που επισκέπτεσαι να μπορει να βλεπει το πληρες ιστορικο σου, ολες τις εξετασεις και τα φαρμακα που παιρνεις.

Ειναι μεγαλεπηβολο σχεδιο αλλα για να δουμε.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...