Nik1239 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Υπάρχει κανείς που να ξέρει για ποιο λόγο γίνεται αυτό εδώ 8gb ram usage ενώ έπρεπε να είναι στα 4-5gb Επίσης αρκετά μεγάλο cpu usage αν και αυτό νομίζω κάπως φυσιολογικό Εχω παρά πολλά frame drops παίζοντας f1 όπως επίσης και λιγότερα fps Το πρόβλημα αυτό υπάρχει εδώ και 3-4εις μέρες και όποτε κάνω restart φτιάχνει και μετά από λίγο ξανά γίνεται το ίδιο Ενώ έχω ανοιχτό παιχνίδι που τρώει 3.5gb ram + steam ανοιχτό έχω 15gb ram usage Είδα και ένα βιντεάκι στο yt που λέει να απενεργοποιήσω μια υπηρεσία που λέγεται SysMain και μου κάνει πάλι το ίδιο μετα και από restart Επίσης έκλεισα και το windows defender εντελώς και ακόμα τα ίδια Αν γνωρίζει κάποιος κάποια λύση ή έστω να δοκιμάσω κάτι μπας και... ας το πει μπας και γλιτώσω το φορμάτ. Να πω και κάτι ακόμα , πως όσο πχ παίζω ανεβαίνει σιγά σιγά και σταθερά η μνήμη μέχρι να φτάσει σε σημείο να γίνει αισθητή η έλλειψη μνήμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Performance - Memory (task manager) . Σκρινσοτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Αν εισαι στη περιπτωση memory leak for no reason, μονο το format θα σε βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Γενικως τα windows cache-αρουν μνημη , για να ανοιγοκλεινουν εφαρμογες πιο γρηγορα. Αν χρειαστουν μνημη , απελευθερωνουν την cache-αρισμενη που χρησιμοποιειται λιγοτερο. Οσο περισσοτερη μνημη διαθεσιμη , τοσο περισσοτερο cache-αρουν. Για παραδειγμα , εγω αυτη την στιγμη με 32γιγα ραμ , εχω ανοιχτο edge ( ~15 tabs) , thunderbird , viber , skype και ο,τι τρεχει στο background και εχω χρηση ~7gb ram. Αν αθροισεις την χρησιμοποιουμενη μνημη απο την λιστα των ανοιχτων εφαρμογων δεν βγαινει τοσο με την καμμια. Επισης αν εχει ο φιλος και καμμια ενσωματωμενη καρτα γραφικων , θα τραβηξει και αυτη τα δικα της... Πλεον 8 γιγα ειναι το ελαχιστο για δουλειες γραφειου , και οποιος παιζει και παιχνιδια καλο ειναι να εχει απο 16 και πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, mphxths είπε Γενικως τα windows cache-αρουν μνημη , για να ανοιγοκλεινουν εφαρμογες πιο γρηγορα. Αν χρειαστουν μνημη , απελευθερωνουν την cache-αρισμενη που χρησιμοποιειται λιγοτερο. Οσο περισσοτερη μνημη διαθεσιμη , τοσο περισσοτερο cache-αρουν. Για παραδειγμα , εγω αυτη την στιγμη με 32γιγα ραμ , εχω ανοιχτο edge ( ~15 tabs) , thunderbird , viber , skype και ο,τι τρεχει στο background και εχω χρηση ~7gb ram. Αν αθροισεις την χρησιμοποιουμενη μνημη απο την λιστα των ανοιχτων εφαρμογων δεν βγαινει τοσο με την καμμια. Επισης αν εχει ο φιλος και καμμια ενσωματωμενη καρτα γραφικων , θα τραβηξει και αυτη τα δικα της... Πλεον 8 γιγα ειναι το ελαχιστο για δουλειες γραφειου , και οποιος παιζει και παιχνιδια καλο ειναι να εχει απο 16 και πανω... Λοιπόν μέχρι τώρα δεν μου το έχει ξανακάνει για αυτό δεν ποσταρα Ενσωματωμένη δεν έχω , έχω 16 ραμ Επίσης αυτό που είπες στην αρχή μήπως το λένε SysMain ; Γιατί το έκλεισα επειδή το διάβασα σε κάποια σάιτ ότι προκαλεί αυτό το προβλημα με την ραμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Λοιπόν μέχρι τώρα δεν μου το έχει ξανακάνει για αυτό δεν ποσταρα Ενσωματωμένη δεν έχω , έχω 16 ραμ Επίσης αυτό που είπες στην αρχή μήπως το λένε SysMain ; Γιατί το έκλεισα επειδή το διάβασα σε κάποια σάιτ ότι προκαλεί αυτό το προβλημα με την ραμ Συνηθως αυτο παρουσιαζεται απο καποιο driver ή καποιο αρχειο των windows που τραβαει μνημη χωρις λογο. Πρεπει να ασχοληθιες αρκετα με αυτο και αν το βρεις....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Gogotsa είπε Συνηθως αυτο παρουσιαζεται απο καποιο driver ή καποιο αρχειο των windows που τραβαει μνημη χωρις λογο. Πρεπει να ασχοληθιες αρκετα με αυτο και αν το βρεις....... format και καθαριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Επανήλθα , 6gb με μόνο το origin ανοιχτό να κάνει download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Επανήλθα , 6gb με μόνο το origin ανοιχτό να κάνει download Στις 25/6/2021 στις 12:00 ΜΜ, mphxths είπε Γενικως τα windows cache-αρουν μνημη , για να ανοιγοκλεινουν εφαρμογες πιο γρηγορα. Αν χρειαστουν μνημη , απελευθερωνουν την cache-αρισμενη που χρησιμοποιειται λιγοτερο. Οσο περισσοτερη μνημη διαθεσιμη , τοσο περισσοτερο cache-αρουν. Τι δεν καταλαβες απο αυτο που εγραψα ? Στο βιντεο αυτο , ο Linus εχει βαλει 2ΤΒ ram. Δες το σημειο που εχω βαλει. Δεν τρεχει τιποτα , παρα μονο ο,τι μαλακια τρεχουν τα windows στο background. Κατηλειμμενη μνημη , 26gb!! Λες να υπαρχουν εκεινη την στιγμη διεργασιες που να πιανουν τοση μνημη ? Οχι βεβαια. Απλα τα windows βρηκαν 2ΤΒ ram και αρχισαν να cache-αρουν τα αντερα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, mphxths είπε Τι δεν καταλαβες απο αυτο που εγραψα ? Στο βιντεο αυτο , ο Linus εχει βαλει 2ΤΒ ram. Δες το σημειο που εχω βαλει. Δεν τρεχει τιποτα , παρα μονο ο,τι μαλακια τρεχουν τα windows στο background. Κατηλειμμενη μνημη , 26gb!! Λες να υπαρχουν εκεινη την στιγμη διεργασιες που να πιανουν τοση μνημη ? Οχι βεβαια. Απλα τα windows βρηκαν 2ΤΒ ram και αρχισαν να cache-αρουν τα αντερα τους. Ναι και πως το σταματάω αυτό; Πάω να κάνω κάτι που θέλει 10gb ram και γεμίζει και κολλάει το σύμπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 37 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ναι και πως το σταματάω αυτό; Πάω να κάνω κάτι που θέλει 10gb ram και γεμίζει και κολλάει το σύμπαν Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο χειροκινητα. Ετσι δουλευουν τα windows. Τσεκαρουν ποση ram υπαρχει , και αναλογως δουλευουν το cache-αρισμα. Ειναι δυναμικη κατασταση... cache-αρουν , ξε-cache-αρουν αναλογως τις αναγκες καθε στιγμη. Αχρησιμοποιητη ram , ειναι σπαταλημενη ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/7/2021 στις 9:00 ΜΜ, Nik1239 είπε Ναι και πως το σταματάω αυτό; Πάω να κάνω κάτι που θέλει 10gb ram και γεμίζει και κολλάει το σύμπαν Πιθανον να πρεπει να κανεις upgrade σε windows 7. Εκει δεν εχει τετοιες τρελες. Βεβαια που θα βρεις iso των 7 ειναι το θεμα. Γενικα τα 10αρια ολο τετοια κανουν. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από nick_corobos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiannesg59 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.wagnardsoft.com/content/intelligent-standby-list-cleaner-v1000-released βαλε αυτο . Παλιο και γνωστο μπαγκ των windows δες και εδω το θεμα του φορουμ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από agiannesg59 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα