Vigilante1319 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Εχει καποιος καποια καλη προταση και οικονομικη για βαση κινητου να το χρησιμοποιω σαν gps σε σκουτερ?
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/20646310/Baseus-Knight-Motorcycle-Holder-Black-Silver-CRJBZ-01.html Αυτήν έχω εγώ σε scooter. Πιάνει είτε στην τιμονόμπαρα είτε στη βάση του καθρέφτη. Εγώ την έχω στην τιμονόμπαρα και πρέπει να ναι αρκετά καλύτερα έτσι, χωρίς να χω δοκιμάσει τη δεύτερη επιλογή. Λέγοντας οικονομική υποθέτω κάτι τέτοιο εννοούσες, αλλιώς κοιτάς σε Givi ή Ram που σίγουρα είναι καλύτερες.
Vigilante1319 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Λέγοντας οικονομική υποθέτω κάτι τέτοιο εννοούσες, αλλιώς κοιτάς σε Givi ή Ram που σίγουρα είναι καλύτερες. ναι κατι τετοιο αν και ελεγα να παρω την πρωτη που βγαζει το σκρουτζ που εχουν περισσοτεροι. Στον ηλιο πως βλεπεις? Κουνιεται ευκολα?
SakafliaC Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Γνώμη μου να μην πας σε τελείως no name είναι για πέταμα όλα. Το περιστρέφεις εσύ με λίγη δύναμη και το βάζεις όπου σε βολεύει μη σ ανησυχεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα