Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Μου τα αγόρασε όλα καινούργια η ασφαλιστική

Πάνω σε αυτό να προσθέσω ότι οι ασφαλιστικές καλύπτουν μόνο μέρη του  αυτοκινήτου που αν κλαπούν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί. 

Δηλαδή αν σκάσει ο άλλος 5κ για ηχοσύστημα και το κλέψουν δεν το καλύπτει η ασφάλεια. Έτσι μου είπε ο ασφαλιστής σε μεγάλη ασφαλιστική της Θεσσαλονίκης.

Επεξ/σία από CaMp3on
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xejolontas είπε

oxi

αλλα αποτι εμαθα μετα, και ασφαλειας να ειχα παλι θα τα κλεβανε, απλα θα τους επαιρνε ενα 5λεπτο παραπανω

5 λεπτά να βρουν τον αντάπτορα απο το σετ;Γιατι όλα υπάρχουν στο εμπόριο,τα έχουν οι σοβαροί λαστιχαδες.

11 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Πάνω σε αυτό να προσθέσω ότι οι ασφαλιστικές καλύπτουν μόνο μέρη του  αυτοκινήτου που αν κλαπούν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να κινηθεί. 

Δηλαδή αν σκάσει ο άλλος 5κ για ηχοσύστημα και το κλέψουν δεν το καλύπτει η ασφάλεια. Έτσι μου είπε ο ασφαλιστής σε μεγάλη ασφαλιστική της Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα τι ασφαλίζεις,έτσι όπως το λες γενικά δεν ακούγεται λογικό.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

5 λεπτά να βρουν τον αντάπτορα απο το σετ;Γιατι όλα υπάρχουν στο εμπόριο,τα έχουν οι σοβαροί λαστιχαδες.

Ανάλογα τι ασφαλίζεις,έτσι όπως το λες γενικά δεν ακούγεται λογικό.

"Έτσι μου είπε ο ασφαλιστής σε μεγάλη ασφαλιστική της Θεσσαλονίκης."

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaMp3on είπε

Εν μέρη ισχύει αυτό που λέει ο φίλος σου! Δηλαδή θα σου καλύψει όλα τα μέρη του αυτοκινήτου που έχουν κλαπεί και είναι απαραίτητα για κίνηση,αλλά θα σου καλύψει και το ηχοσύστημα/ράδιο βάζοντας ένα πλαφόν ανάλογα και την ασφαλιστή εταιρία πάντα! 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει άπειρες περιπτώσεις για κλοπή καταλυτών σε πολλές διαφορετικές περιοχές και στην Αθήνα πριν κανα μήνα τους έπιασαν κιόλας τους κλέφτες και είχαν βρει και την μάντρα που τους αγόραζε για 300€ τον έναν.

Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τέτοια έξαρση τελευταία για καταλύτες συγκεκριμένα

Οι καταλύτες περιέχουν μικρές ποσότητες πλατίνας, Παλλαδιου και Ραδίου. Πολύτιμα μεταλλα που οι τιμές τους έχουν πάει στον θεό (πχ Ράδιο= 650 ευρώ το γραμμάριο).

• Like 2
Δημοσ.

Της Παναγίας τα μάτια κλέβουν. Ότι τους χρειάζεται ή ότι τους ζητάνε για να πουλήσουν.

Στη γειτονιά μου έκλεψαν μπαταρία από yaris. Κάποιο μοντέλο στη μάσκα έχει τρύπα περνάνε το χέρι ανοίγουν καπό και κλέβουν ότι τους λείπει.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Της Παναγίας τα μάτια κλέβουν. Ότι τους χρειάζεται ή ότι τους ζητάνε για να πουλήσουν.

Στη γειτονιά μου έκλεψαν μπαταρία από yaris. Κάποιο μοντέλο στη μάσκα έχει τρύπα περνάνε το χέρι ανοίγουν καπό και κλέβουν ότι τους λείπει.

Η χειρότερη φάση είναι τα smart.

Μου έλεγε κοντινό μου πρόσωπο οτι ξεκουμπώνουν τα πάντα για πλάκα.

Τη μία μέρα το έβρισκε χωρίς τη μισή μετώπη την άλλη χωρίς πίσω προφυλακτήρα.

Το καλό ήταν οτι αντίστοιχα υπήρχαν παντού ανταλλακτικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς επαναφέρω το θέμα για να πω να έχετε μεγάλη προσοχή στην ανατολική Θεσσαλονίκη γιατί κλέβουν ζάντες.(Χθεσινοβραδινό περιστατικό)

Μεγάλη προσοχή παιδιά. Όσες περισσότερες δικλείδες ασφαλείας χρησιμοποιήσετε τόσο το καλύτερο. Μερική-ολικη ασφάλεια κλοπής+ διαφορετικά μπουλόνια ασφαλείας.

Επεξ/σία από CaMp3on
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Δυστυχώς επαναφέρω το θέμα για να πω να έχετε μεγάλη προσοχή στην ανατολική Θεσσαλονίκη γιατί κλέβουν ζάντες.(Χθεσινοβραδινό περιστατικό)

Μεγάλη προσοχή παιδιά. Όσες περισσότερες δικλείδες ασφαλείας χρησιμοποιήσετε τόσο το καλύτερο. Μερική-ολικη ασφάλεια κλοπής+ διαφορετικά μπουλόνια ασφαλείας.

ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ......

δε μαζευομαστε και καμια 30αρια νοματαιοι να πετυχουμε κανενα στο δρομο να τον κανουμε αχρηστο κανα τριημερο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον ελεφαντα στον δωμάτιο του ποιοι τα κλεβουν αυτα κανουμε οτι δεν τον βλεπουμε και μιλαμε γενικα κι αοριστα ε; :-D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vs_skg είπε

Τον ελεφαντα στον δωμάτιο του ποιοι τα κλεβουν αυτα κανουμε οτι δεν τον βλεπουμε και μιλαμε γενικα κι αοριστα ε; :-D

Ίσως επειδή είναι τόσο αυτονόητο που δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί πλέον

Δημοσ.
Στις 24/6/2021 στις 3:35 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει άπειρες περιπτώσεις για κλοπή καταλυτών σε πολλές διαφορετικές περιοχές και στην Αθήνα πριν κανα μήνα τους έπιασαν κιόλας τους κλέφτες και είχαν βρει και την μάντρα που τους αγόραζε για 300€ τον έναν.

Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τέτοια έξαρση τελευταία για καταλύτες συγκεκριμένα

300 ο ενας?

εγω μτχ τον δικο μου τον ειχα βρει 60 ευρω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...