bezan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 παιδες προσεχετε, μου εκλεψαν χθες τον καταλυτη απο το αυτοκινητο, fiat cinquecento το ειχα παρκαρισμενο σε ενα στενο (Τζιτζικοστα γεωργιου), και μεσα στην ημερα εκοψαν τον καταλυτη με τροχο και τον πηραν. τα ματια σας 14 οπου παρκαρετε
bezan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 αναλογα τις ασφαλειες φιλε μ, αν εχεις μερικη κλοπη η οχι, εαν εκανες εγκαιρα την δηλωση στην ασφαλεια και ηρθαν εξετασαν το συμβαν και εδωσαν και αυτοι το πορισμα τους κτλ κτλ κτλ παθων με το ιδιο αμαξι πριν ενα τετραμηνο π μου το εκλεψαν και το βρηκα
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει άπειρες περιπτώσεις για κλοπή καταλυτών σε πολλές διαφορετικές περιοχές και στην Αθήνα πριν κανα μήνα τους έπιασαν κιόλας τους κλέφτες και είχαν βρει και την μάντρα που τους αγόραζε για 300€ τον έναν. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τέτοια έξαρση τελευταία για καταλύτες συγκεκριμένα 2
bezan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Τι να πω φιλε μ, πεινανε μαλλον. κριμα ομως πολυ
meletis_m Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο καιρό είχαν δράση και στη δυτ.Αττικη , ειδικά στα γύρω χωριά το τελευταίο διάστημα είχε αύξηση τών κλοπών μόνο σε καταλύτες . Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από meletis_m
Xejolontas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, bezan είπε παιδες προσεχετε, μου εκλεψαν χθες τον καταλυτη απο το αυτοκινητο, fiat cinquecento το ειχα παρκαρισμενο σε ενα στενο (Τζιτζικοστα γεωργιου), και μεσα στην ημερα εκοψαν τον καταλυτη με τροχο και τον πηραν. τα ματια σας 14 οπου παρκαρετε Μου κλέψανε τις ροδες περιοχή Καραμπουρνάκι, πριν 4 μήνες
nickol-us Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Έχει γεμίσει ο τόπος από φτηνά τροχουδάκια μπαταρίας, εύκολα προσβάσιμα για τον καθένα, είναι μόδα των τελευταίων ετών γενικά και ο λόγος ισχυρίζονται ότι είναι τα πολύτιμα μέταλλα που περιέχονται μέσα https://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/pia-politima-metala-megalis-aksias-periexoun-i-katalites-apo-ta-aftokinita-pou-klevoun Συνέβη σε συνάδελφο πριν 2-3 μήνες στον Βοτανικό, μετά υποτίθεται οτι έπιασαν μια σπείρα αλλά μάλλον φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη...
gbras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, nickol-us είπε Έχει γεμίσει ο τόπος από φτηνά τροχουδάκια μπαταρίας, εύκολα προσβάσιμα για τον καθένα, είναι μόδα των τελευταίων ετών γενικά και ο λόγος ισχυρίζονται ότι είναι τα πολύτιμα μέταλλα που περιέχονται μέσα https://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/pia-politima-metala-megalis-aksias-periexoun-i-katalites-apo-ta-aftokinita-pou-klevoun Συνέβη σε συνάδελφο πριν 2-3 μήνες στον Βοτανικό, μετά υποτίθεται οτι έπιασαν μια σπείρα αλλά μάλλον φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη... Και που τους πιάνουν τι γίνεται? σε μερικούς μήνες στην καλυτερη ειναι και παλι εξω. 5 1
CaMp3on Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, Xejolontas είπε Μου κλέψανε τις ροδες περιοχή Καραμπουρνάκι, πριν 4 μήνες Είχες μπουλόνια ασφαλείας; 1
Xejolontas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, CaMp3on είπε Είχες μπουλόνια ασφαλείας; oxi αλλα αποτι εμαθα μετα, και ασφαλειας να ειχα παλι θα τα κλεβανε, απλα θα τους επαιρνε ενα 5λεπτο παραπανω
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, Xejolontas είπε αλλα αποτι εμαθα μετα, και ασφαλειας να ειχα παλι θα τα κλεβανε, απλα θα τους επαιρνε ενα 5λεπτο παραπανω Συνήθως αυτό το 5-λεπτο αρκεί για να μην ασχοληθούν και να πάνε στο δίπλα αμάξι (που δεν έχει τέτοια μπουλόνια). Οπότε, πάντα μπουλόνια ασφαλείας, με 50 ευρώ έχουν, δε κοστίζουν τίποτα. 2
Xejolontas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Συνήθως αυτό το 5-λεπτο αρκεί για να μην ασχοληθούν και να πάνε στο δίπλα αμάξι (που δεν έχει τέτοια μπουλόνια). Οπότε, πάντα μπουλόνια ασφαλείας, με 50 ευρώ έχουν, δε κοστίζουν τίποτα. Ναι μόνο που το δικό μου ήταν το μόνο καινούριο στη γειτονιά. 3000 ζημιά, αλουμινίου ζαντες 1
Georgram Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Ναι μόνο που το δικό μου ήταν το μόνο καινούριο στη γειτονιά. 3000 ζημιά, αλουμινίου ζαντες Ω ρε φιλε κρίμα! Ασφάλεια μερικής κλοπής δεν είχες;
Xejolontas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Georgram είπε Ω ρε φιλε κρίμα! Ασφάλεια μερικής κλοπής δεν είχες; Μου τα αγόρασε όλα καινούργια η ασφαλιστική 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα