NickAthn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Ειμαι έτοιμος να αγοράσω νέο MacBook αφού έδωσα το παλιό μου και συνειδητοποίησα ότι είναι η χειρότερη εποχή για αγορά νέου MacBook αφού βγαίνουν (λογικά) τα νέα 14inch με τον M1X Σεπτέμβριο. Εγώ χρειάζομαι τα 16gb αλλά για κάποιους μήνες μπορώ να αντέξω και με 8gb (έχω και desktop). Η ερώτηση μου λοιπόν είναι εξής, εγώ επειδή χρειάζομαι άμεσα Mac αξίζει να αγοράσω το MacBook Pro 13 inch με 16gb η με 8gb με την προϋπόθεση ότι θα το πουλήσω γύρο στο Οκτώβριος, τι θα κρατήσει καλύτερη αξία μεταπωλήσεις ; Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη!
onelonelystar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) προφανώς το 16άρι θα έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία, ίσως κάνα 100άρι παραπάνω, βέβαια δεν ξέρω πόσο πιο εύκολο θα είναι να το πουλήσεις. Δεν κοιτάς και για κάνα MacMini? 8 λεπτά πριν, NickAthn είπε (έχω και desktop). κάνε υπομονή με το desktop (PC υποθέτω?) τότε και πάρε κατευθείαν το 14άρι όταν βγει! my 2 cents.. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από onelonelystar
fouros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δεν βρίσκω το λόγο να πάρεις το pro, εχω το air m1 16gb απο το Φλεβάρη και δε θα έδινα τα παραπάνω λεφτα που ζητάει το pro, ειδικά αν θα το πουλουσα και σύντομα. 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, fouros είπε Δεν βρίσκω το λόγο να πάρεις το pro, εχω το air m1 16gb απο το Φλεβάρη και δε θα έδινα τα παραπάνω λεφτα που ζητάει το pro, ειδικά αν θα το πουλουσα και σύντομα. depends, για μενα το προ ειναι μονοδρομος, μεγαλυτερη φωτεινοτητα και μπαταρια, και active cooling. Αλλα εξαρταται για τι δουλεια το θελεις πανω απ ολα, αν εχεις να κανεις heavy tasks το προ ειναι καλυτερη αγορα
fouros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε depends, για μενα το προ ειναι μονοδρομος, μεγαλυτερη φωτεινοτητα και μπαταρια, και active cooling. Αλλα εξαρταται για τι δουλεια το θελεις πανω απ ολα, αν εχεις να κανεις heavy tasks το προ ειναι καλυτερη αγορα O καθένας έχει προτιμήσεις του. Μας ειχε συνηθίσει η apple ως τωρα το pro model, να ειναι πολύ ποιο γρήγορο, με καλύτερη οθόνη , περισσότερες θύρες. Εφόσον για 1η πρωτη φορά δεν ισχυει κατι από αυτά τα 100 nits η μεγαλυτερη φωτεινότητα (στην ηδη πολύ καλή) , λιγο καλύτερη μπαταρία (16 αντι 20 ωρες) το active cooling που ανοιγει μια στις 1000 , το value for money είναι πολύ υψηλότερο (μαζι με το λιγο μικροτερο βάρος ) 2
Haldol Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Η αξία μεταπώλησης εξαρτάται (και) από τη ζήτηση. Προσωπικά, πιο εύκολα θα έπαιρνα MBP με 16GB, παρά MBA με 8GB. Ανεξαρτήτως τιμής. But that's just me. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/6/2021 στις 7:09 ΜΜ, fouros είπε active cooling που ανοιγει μια στις 1000 Και πολύ λες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα