witty Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλημέρα σας, Εγκατέστησα ένα πρόγραμμα μέτρησης θερμοκρασίας του φορητού, και από ότι βλέπω η μέγιστη θερμοκρασία που έχει δώσει μέχρι τώρα είναι 64°C. Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που δεν θα πρέπει να ξεπερνάει ο φορητός ; Ένα μέλος μού πρότεινε ότι είναι καλό να μην ανεβαίνει πάνω από 75°C, αλλά βλέπω ότι ο φορητός μου ήδη από τους 64°C είναι ιδιαίτερα ζεστός (παρόλο που χρησιμοποιώ και βάση στήριξης με ανεμιστήρα), και σκέφτομαι μήπως ισχύει διαφορετική μέγιστη θερμοκρασία. Επίσης, χρησιμοποιούμε ως σημείο αναφοράς την θερμοκρασία σε idle λειτουργία ή όταν τρέχει το πιο βαρύ και απαιτητικό πρόγραμμα που έχουμε ; Ρωτάω διότι έχω δει και τις δύο απόψεις, και δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η καταλληλότερη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μια χαρα ειναι οι 75 για λαπτοπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτοί οι βαθμοί αφορούν την θερμοκρασία σε idle λειτουργία ή όταν τρέχει κάποιο βαρύ πρόγραμμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Εαν το αφηνεις λιγη ωρα να κραταει μετρησεις και κοιτας το μεγιστο τοτε προφανως θα ειναι η θερμοκρασια καποια στιγμη που θα ετρεξε κατι και το ζεστανε.Αν θες να σε πιο βαρια σεναρια,κατεβασε το cpu z και εχει σε ενα tab ενα stress test.Τρεξε το και δες.Αν ειναι κατω απο 80-85 εκει,τοτε εισαι μια χαρα.Σε νορμαλ συνθηκες δε προκειται να πιασει τοσο η θα ειναι στιγμιαια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Δεν το είχα υπ'όψιν μου το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα το κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταρχήν βάλε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα όπως το hwinfo και δες αν δείχνει τις ίδιες θερμοκρασίες, και εγώ είχα διάφορα και μου έδειχναν 10 βαθμούς παραπάνω από το πραγματικό. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από 1nsom-n1k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Ωραία ιδέα. Θα το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 υπαρχει καποιο αξιοπιστο μαγαζι που να κανει re paste σε φορητο razer blade ? Εχω μεγαλες θερμοκρασιες, το εχω καθαρισει εσωτερικα, αλλα θελω καποιος να αλλαξει τη παστα με καποια καλυτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα