rus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Froskeas είπε Τον μίκυ τον τζάγγερ τον έχεις δει πώς είναι? Ωσάν εκατονταετής ομοιάζει. Θαρρώ πως δεν έχει πουλήσει ούτε το κορμί του ούτε κοιμάται στην ομόνοια. Είναι έτσι ελέω δρογίων. Δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφος εξ αρχής Εδώ ειναι teenager Eδώ 30άρης Εδώ 40άρης Και εδώ σήμερα 78 χρονών (σχεδόν 80! ) Και εδώ μια φωτογραφία ενός παππού στο χωριό με το καθαρό νερό και το φρέσκο γάλα Και εδώ συναυλία του το 2020................................. Αν κάνανε κάτι τα ντρόγκια (δέν ξέρω λέω απλά κρίνοντας απο το παρουσιαστικό του σε σύγκριση με άλλους 80άριδες) είναι να του δίνουν ζωντάνια και νεανικότητα. Αν βαψει και ο παππους τα μαλλια του ισως διαπιστωσεις οτι εχει λιγοτερες ρυτιδες απο το Μικ. Ο Μικ βεβαια ειναι φαινομενο, δε θα τον παρουμε για δειγμα, απο μικρος ειχε πολυ ενεργεια οπως λενε οι γνωστοι του. Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις φωτος διασημων πριν/μετα, η διαφορά στο μετα ειναι τραγικη. Επισης να πουμε οτι καθαρo νερο εχεις μονο με φιλτρο, ενω το γαλα πρεπει να μετριαζεται στους ηλικιωμενους και φυσικα να ειναι light. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από rus
Phoenix4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 2:25 ΠΜ, Dr_Pepper είπε Ναι μπάρντα ισίλε είμαστε κάθε μέρα αλητικιά ζωή βράδυ και πρωί έτσι μεγαλώσαμε χωρίς επιλογή όπως λέει και ο ράπερ Κρύψου και εσύ μην σου βάλουμε δωρεάν ναρκωτικά στο ποτό σου όταν δεν θα βλέπεις για να σε παρασύρουμε. Κάπνιζε το Μάρλμπορο σου ή τα καρέλια σου, πιές το ποτάκι σου και νόμιζε πως αρμενίζεις σωστά. Μπορεί να μην κάνεις τιποτα απο όλα αυτά ούτε να τρώς κορεσμένα λιπαρά και να είσαι vegan μαγκιά σου αλλά το να πιστεύεις ότι τα ναρκωτικά (παρεμπιπτόντως τεχνικά καθαρά μιλώντας κάθε ουσία που επιδρά στο νευρικό σύστημα ειναι ναρκωτική ουσία συμπεριλαμβάνεται δηλαδή και η καφεΐνη η ασπιρίνη το γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ στην βαλεριάνα που πίνεις σαν τσάι για να κοιμηθείς κτλ κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία οπότε ας ονομάσουμε τα "κακά" ντρόγκια εφεξής) ότι τα ντρόγκια έχουν το status που έχουν για κάποιο άλλο λόγο πέρα απο κέρδος και τον έλεγχο τότε είσαι μακριά νυχτωμένος. Άντε καληνύχτες Σε παραδέχομαι ρε φίλε είσαι μάγκας. 3 σελίδες τώρα τους έχεις πάρει μπαλόμπαλα γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν κάτι ενώ είναι δομημένο με επιχειρήματα και αυτοί δεν μπορούν να το πιάσουν από πουθενά και απλά αναστενάζουν.
balt123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να αυτοκτόνησε για να μην τον πιάσουν για φοροδιαφυγή. Έλεγε σε συνεντεύξεις του οτί ήξερε πολλά για πολλούς και οτί θέλουν να τον βάλουν όσο πιο βαθιά γίνεται οι μυστικές υπηρεσίες και γι'αυτό δεν πάει να καταθέσει και για τον φόνο του γείτονα που είχε γίνει πριν πόσα χρόνια.. Ξέρω οτι κινούμαι στα όρια της συνωμοσιολογίας και των ψεκασμένων θεωριών για εξωγήινους που μας κάνουν probe αλλά μου φαίνεται πιο πιθανό κάποιος να ήθελε να τον ξεφορτωθεί ή κάποιο -όχι τόσο νόμιμο- deal να στράβωσε ή αυτό για τις αρχές των ΗΠΑ που λέει, παρά το να αυτοκτόνησε για να μην πάει φυλακή. Σε σχέση με το αντιβιωτικό του το είχα για 3-4 χρόνια νομίζω.. κάπου το 2005-2008 ήταν τρομερό. βέβαια αν για κάποιο λόγο κράσαρε η εγκατάσταση έπρεπε να πας για format για να βγει, αλλά τις περισσότερες φορές δεν δημιουργούσε πρόβλημα. απο το 8 και μετά άρχισε να γίνεται υπερβολικά βαρύ χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στο βιντεάκι που είχε βγάλει με τον λογιστή/γραμματέα που ήταν με κοστούμι ενώ αυτός είχε τα γκομενακια δίπλα στο τζακουζι είχα κλάψει απ'τα γέλια. Φαινόταν ωραίος τύπος με χιούμορ και στις συνεντεύξεις του επίσης φαινόταν σοβαρός (σχετικά). Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από balt123
Phoenix4 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, balt123 είπε Ξέρω οτι κινούμαι στα όρια της συνωμοσιολογίας και των ψεκασμένων θεωριών για εξωγήινους που μας κάνουν probe αλλά μου φαίνεται πιο πιθανό κάποιος να ήθελε να τον ξεφορτωθεί ή κάποιο -όχι τόσο νόμιμο- deal να στράβωσε ή αυτό για τις αρχές των ΗΠΑ που λέει, παρά το να αυτοκτόνησε για να μην πάει φυλακή. Άσε φίλε με τα αυτά που έχουν γίνει και έχουμε δει το τελευταίο έτος ++ πιο λογικές και πιθανές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας από την επίσημη αφήγηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα