Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, pratinas είπε

Ρε μαν με το ζόρι να μας πεις ότι να ντράγκια της ελίτ είναι καλά και δεν πειράζουν κανέναν... 

Τι γίνεται; Αναδουλειές; 

Όχι της ελίτ o καθένας μπορεί να βρεί ντράγκια καλής ποιότητας αρκεί να το αντέχει η τσέπη του. 

Και δεν είπα ότι δεν πειράζουν (καλά οκ κάποια όντως δεν πειράζουν πχ κυρίως τα φυσικά όπως η φούντα και τα μανιτάρια) 

Απλά παίζουμε με τις έννοιες τα υπόλοιπα πειράζουν ναι όμως όπως πειράζει κάθε τι που δεν vegan bio και το καταναλώνεις (πχ τσιγάρο αλκοολ καφές ακόρεστα λιπαρά) 

Το ότι "κακό" μπορεί να σου κάνουν δεν ευθύνεται όμως ούτε για το 10% της άθλιας κατάστασης των πρεζονιών που βλέπεις στον δρόμο αυτό λέω. 

Τα πρεζόνια που ειναι πχ 20 και μοιάζουν με 50 ειναι έτσι επειδή λόγω της εξάρτησης τους και της οικονομικής τους κατάστασης πουλάνε τον κορμί τους δεν τρέφονται σωστά αγνοούν την προσωπική τους υγιηνή κοιμούνται στον δρόμο μοιράζονται βελόνες δεν μπορούν να βρούν δουλειά λόγω του ποινικού τους μητρώο (χρήστης ή μικροβαποράκι) και παίρνουν φθηνές δόσεις (νοθευμένες ακόμη και με ποντικοφάρμακο ανάλογα την περίπτωση ή αεροζόλ κτλ) και γιαυτό ειναι έτσι όπως ειναι. 

Με άλλα λόγια η κοινωνία μας φταίει για την κατάντια τους κατα 95% και 5% τα ναρκωτικά. 

Αυτό λέω. 

Δεν είπα ότι τα ναρκωτικά ειναι σαν το μήλο ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα

Απλά χρησιμοποιώ τους πλούσιους για να δείξω αυτό ακριβώς (ότι αν δεν μαστίζεσαι απο όλα τα απο πάνω της μιζέριας) η ζωή σου δεν διαφέρει ιδιαίτερα (όσο αφορά την εμφάνιση ή την κατάσταση της υγείας σου) απο έναν μέσο άνθρωπο

Αν διαβάσεις προσεκτικά τι γράφω θα καταλάβεις. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

@Dr_Pepperμια βόλτα με το Α10 ή 755, αν είσαι Αθήνα, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όλα όσα έγραψες…

Δεν έπαιρναν καλή και ποιοτική πρέζα και δεν έκαναν υγιεινή ζωή. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

@Dr_Pepperμια βόλτα με το Α10 ή 755, αν είσαι Αθήνα, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όλα όσα έγραψες…

5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Όχι της ελίτ o καθένας μπορεί να βρεί ντράγκια καλής ποιότητας αρκεί να το αντέχει η τσέπη του. 

Και δεν είπα ότι δεν πειράζουν (καλά οκ κάποια όντως δεν πειράζουν πχ κυρίως τα φυσικά όπως η φούντα και τα μανιτάρια) 

Απλά παίζουμε με τις έννοιες τα υπόλοιπα πειράζουν ναι όμως όπως πειράζει κάθε τι που δεν vegan bio και το καταναλώνεις (πχ τσιγάρο αλκοολ καφές ακόρεστα λιπαρά) 

Το ότι "κακό" μπορεί να σου κάνουν δεν ευθύνεται όμως ούτε για το 10% της άθλιας κατάστασης των πρεζονιών που βλέπεις στον δρόμο αυτό λέω. 

Τα πρεζόνια που ειναι πχ 20 και μοιάζουν με 50 ειναι έτσι επειδή λόγω της εξάρτησης τους και της οικονομικής τους κατάστασης πουλάνε τον κορμί τους δεν τρέφονται σωστά αγνοούν την προσωπική τους υγιηνή κοιμούνται στον δρόμο μοιράζονται βελόνες δεν μπορούν να βρούν δουλειά λόγω του ποινικού τους μητρώο (χρήστης ή μικροβαποράκι) και παίρνουν φθηνές δόσεις (νοθευμένες ακόμη και με ποντικοφάρμακο ανάλογα την περίπτωση ή αεροζόλ κτλ) και γιαυτό ειναι έτσι όπως ειναι. 

Με άλλα λόγια η κοινωνία μας φταίει για την κατάντια τους κατα 95% και 5% τα ναρκωτικά. 

Αυτό λέω. 

Δεν είπα ότι τα ναρκωτικά ειναι σαν το μήλο ένα την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα

Απλά χρησιμοποιώ τους πλούσιους για να δείξω αυτό ακριβώς (ότι αν δεν μαστίζεσαι απο όλα τα απο πάνω της μιζέριας) η ζωή σου δεν διαφέρει ιδιαίτερα (όσο αφορά την εμφάνιση ή την κατάσταση της υγείας σου) απο έναν μέσο άνθρωπο

Αν διαβάσεις προσεκτικά τι γράφω θα καταλάβεις. 

Μόλις τώρα, pratinas είπε

Δεν έπαιρναν καλή και ποιοτική πρέζα και δεν έκαναν υγιεινή ζωή. 

Εξήγησε μου τότε την ζωή των πλουσίων που παίρνουν ναρκωτικά αυτοί τι διαφορά έχουν; εκλεκτοί του θεού;

Πχ πάρε τον Macafee 75 χρονών και κοτσονάτος (άσχετο αν αυτοκτόνησε γιατί θα έμπαινε μέσα για φοροδιαφυγή) πως γίνεται να ειναι έφτασε στα 75 και να ειναι μια χαρά; 

Η μόνη διαφορά που έχουν ειναι ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα να παίρνουν καθαρά ναρκωτικά και όχι νοθευμένα, και να ζούν την ζωή τους χωρίς στερήσεις και χωρίς κινδύνους σύλληψης μιας και ούτε να πουλάνε χρειάζονται για να τα βγάλουν πέρα ούτε να πηγαίνουν στα σοκάκια για να βρούν αυτό που ψάχνουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι και? Βασίζεσαι σε 10, 100, 200 και ξεχνάς τους υπόλοιπους 1000 που ενώ είχαν τις ίδιες συνθήκες έφτασαν να συναγωνίζονται σε κατάντια τα παιδιά που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ…

θελεις να κάνουνε λίστα με πόσοι από αυτούς τους προνομιούχους πέθαναν από overdose?

θέλεις να βάλουμε στην εξίσωση ποσα από τα παιδιά αυτά νόμιζαν ότι θα είναι οι μικ τζακερ και κατέληξαν οι ειμι γουανχαουζ???

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ναι και? Βασίζεσαι σε 10, 100, 200 και ξεχνάς τους υπόλοιπους 1000 που ενώ είχαν τις ίδιες συνθήκες έφτασαν να συναγωνίζονται σε κατάντια τα παιδιά που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ…

θελεις να κάνουνε λίστα με πόσοι από αυτούς τους προνομιούχους πέθαναν από overdose? 

Εγώ προσωπικά ξέρω άτομα που παίρνουν ναρκωτικά αλλά ειναι καλοστεκούμενοι απο ανθρώπους που έχουν μπαρ/κλαμπ μέχρι σε χώρους που δεν έχουν σχέση με την νύχτα και όλοι τους ειναι μια χαρά (βασικά οι μισοι ειναι ντούκια όχι μόνο μια χαρά) 

Όταν ήμουν φοιτητής είχα γνωρίσει και πρεζόνια και άκουγα τις ιστορίες τους όλοι ειναι ήταν για κλάματα και υπήρχαν και κανα 2,3 απο "καλές οικογένειες" με την μόνη διαφορά ότι αυτοί τους παρατήσανε/αποκλήρωσαν 

Τα άτομα που ήταν καλοστεκούμενα και στην ηλικία μου τότε και κάνανε ναρκωτικά ήταν πάλι μια χαρά όσο αφορά την εμφάνιση τους και την υγεία τους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Εγώ προσωπικά ξέρω άτομα που παίρνουν ναρκωτικά αλλά ειναι καλοστεκούμενοι απο ανθρώπους που έχουν μπαρ/κλαμπ μέχρι σε χώρους που δεν έχουν σχέση με την νύχτα και όλοι τους ειναι μια χαρά (βασικά οι μισοι ειναι ντούκια όχι μόνο μια χαρά) 

Όταν ήμουν φοιτητής είχα γνωρίσει και πρεζόνια και άκουγα τις ιστορίες τους όλοι ειναι ήταν για κλάματα και υπήρχαν και κανα 2,3 απο "καλές οικογένειες" με την μόνη διαφορά ότι αυτοί τους παρατήσανε/αποκλήρωσαν 

Τα άτομα που ήταν καλοστεκούμενα και στην ηλικία μου τότε και κάνανε ναρκωτικά ήταν πάλι μια χαρά όσο αφορά την εμφάνιση τους και την υγεία τους. 

Βρε και εγώ ξέρω άνθρωπο που 60 χρόνια οδηγεί χωρίς κράνος, μηχανή και δεν έχει πάθει τίποτα… τι? θα το κάνω κανόνα και θα λέω ότι επειδή αυτός και καμία 30 άλλοι δεν έχουν πάθει κάτι, τι γαμάτο και ακίνδυνο που είναι να οδηγείς χωρίς κράνος…?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, AtiX είπε

Βρε και εγώ ξέρω άνθρωπο που 60 χρόνια οδηγεί χωρίς κράνος, μηχανή και δεν έχει πάθει τίποτα… τι? θα το κάνω κανόνα και θα λέω ότι επειδή αυτός και καμία 30 άλλοι δεν έχουν πάθει κάτι, τι γαμάτο και ακίνδυνο που είναι να οδηγείς χωρίς κράνος…?

Είδες εδώ ειναι η παρεξήγηση. 

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πλασάρω το να παίρνει κάποιος ναρκωτικά και εγώ οδηγώ χωρίς κράνος παρεμπιπτόντως το έχω στον αγκώνα :P 

Αλλά σε συνοδηγό θα το προσφέρω και αν ήταν να δώσω βόλτα την μηχανή στον ανεψιό μου θα του έδινα κράνος. 

Απλά σχολίασα ότι σχολίασα με αφορμή τα ποστ που διάβαζα σχετικά με το ότι ήταν θαύμα που έφτασε ο macafee τα 75 λες και πέθανε απο τα ναρκωτικά και όχι επειδή αυτοκτόνησε. 

Και με αφορμή αυτό μου ήρθαν και οι πολιτικές μου πεποιθήσεις (όχι κομματικές δεν ειμαι τέτοιος) και έθιξα ότι η κοινωνία μας φταίει για τις κατεστραμμένες ζωές των ναρκομανών σε καταλυτικό σημείο και όχι τα ίδια τα ναρκωτικά. 

Το ότι δεν ειναι "υγιεινά" τα ναρκωτικά δεν σημαίνει ότι ειναι ο λόγος που καταστρέφονται ανθρώπινες ζωές η μιζέρια και η φτώχεια και όλα όσα συνεπάγει μια τέτοια ζωή λόγω της κοινωνίας μας που απλά και μόνο για το συμφέρον ειναι έτσι όπως ειναι τους καταστρέφει. 

Όπως έγραψα και πριν όταν βρούνε τρόπο να βγάζουν λεφτά μόνο οι μεγάλοι και όχι οι μικροί απο τα ναρκωτικά (όπως συνέβη και με την ποτοαπαγόρευση) θα γίνουν και τα ναρκωτικά νόμιμα κάποια στιγμή γιατί σαν ουσίες αυτές καθ αυτές δεν ειναι πολύ πιο βλαβερές σε σύγκριση με άλλες νόμιμες ουσίες (πχ καφές και τσιγάρο) το κέρδος και ο διαμοιρασμός του ειναι ο λόγος που γίνανε παράνομα (γιατί πχ πριν καμιά 80 χρόνια δεν ήταν τα περισσότερα) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Αυτοκτόνησε, τι κόλλημα όλοι "και που έζησε μέχρι τα 75 θαύμα ήταν" μια χαρά ήταν η υγεία του θα μας έθαβε όλους

Τα ναρκωτικά δεν κάνουν κακό στην υγεία

Τα νοθευμένα ναρκωτικά και  ότι φέρνει η εξάρτηση (πχ να μοιράζεσαι βελόνες κτλ) σε συνδυασμό με την φτώχεια ειναι που σκοτώνουν.

Αν είσαι πλούσιος και μπορείς να παίρνεις καθαρά ναρκωτικά και να τα καταναλώνεις με σωστό τρόπο αποστειρωμένα αξεσουάρ κτλ  δεν παθαίνεις τιποτα.

O Mick Jagger για παράδειγμα παίζει να έχει πάρει όσα ναρκωτικά καταναλώνει ο μέσος ναρκομανής του δρόμου x30 αλλά μια χαρά χοροπηδάει στις συναυλίες του παρά την ηλικία του λολ 

Το παραπάνω post να μην το λάβει κανένας σοβαρά υπόψην. Ο χρήστης του πάσχει από σοβαρή άγνοια. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

φίλε μου δεν σου είπα να πάρεις χέστηκα τι θα κάνεις μετα συγχωρήσεως μην το παίρνεις προσωπικά απλά δεν έχω κέρδος ούτε αν πάρεις ούτε αν δεν πάρεις. 

Απο εκει και πέρα δεν είπα εγώ πχ η ηρωίνη κάνει θαύματα για την υγεία σου πάρε μια την ημέρα για να ζήσεις μέχρι τα 300

Απλά αυτό που λέω ότι υπάρχει μεγάλη ουρμπανιά για τις επιπτώσεις των ναρκωτικών η οποία κυρίως σατιρίζεται σε παραδείγματα ανθρώπων που ζουν μες στην μιζέρια που αυτή η μιζέρια ειναι που τους φέρνει όλα τα "κακά των ναρκωτικών" δεν υπάρχει κανένας χρήστης που ειναι αντέχει η τσέπη του τα ναρκωτικά(όχι ΜΟΝΟ τα ναρκωτικά πρέπει να αντέχει η τσέπη σου και όλα τα υπόλοιπα ) που να ειναι στην ίδια κατάσταση. 

Όσο για τον γιατρό που λες γιατρός ειναι κατι θα πεί. 

Ρώτα τον για τις επιπτώσεις που έχει το τσιγάρο στον εγκέφαλο του πνεύμονες κτλ κτλ
Ρώτα τον για τις επιπτώσεις που έχει το αλκοολ στον εγκέφαλο το συκώτι  κτλ
Ρώτα τον για τις επιπτώσεις που έχει η καφεΐνη στο νευρικό σου σύστημα
Ρώτα τον για τις επιπτώσεις της κοκακόλας στην υγεία σου
Ρώτα τον για τις επιπτώσεις που έχουν τα ακόρεστα λιπαρά.. 

Θα πάρεις παρόμοιες απαντήσεις αλλά δεν νομίζω να θωρείς πως αν καπνίζει κάποιος ένα μάλμπορο πίνει και ένα τζακ Ντάνιελς το πρωί κάνει το εσπρεσάκι του και το μεσημέρι τρώει απο τα goodys  ότι είναι περίεργος ή σκοτώνει τον εαυτό του ή είναι ρεμάλι της κοινωνίας. 

Μην κάνει όμως κάνα μπόνκο η τραβήξει καμιά γραμμή ειναι κατευθείαν προς λύπηση ή πάει για τάφο :P πες την αλήθεια έτσι το έχεις συνδέσει. 

Είναι λοιπόν το ίδιο ζημιογόνα (για να μην πω αρκετά λιγότερο ζημιογόνα εδικά σε σχέση με το τσιγάρο ή το αλκοολ και σε ανάψω θα υποχωρήσω λίγο και θα πω το ίδιο) για την υγεία με πολλά άλλα πράματα που καταναλώνεις. 

Τα ναρκωτικά απλά δεν συμφέρουν τις κυβερνήσεις προς το παρόν και γιαυτό ειναι παράνομα  (όπως κάποτε ήταν το αλκοολ)  μια φορά και έναν καιρό όχι τόσο παλιά μπορούσες να πάρεις κοκαΐνη το ίδιο εύκολα  με το να πάρεις ασπιρίνη. 
Βασικά την έβρισκες και σε καθημερινά αγαθά όπως αναψυκτικά για παράδειγμα. 

Όλα ειναι φάσεις όταν βρουν τρόπο να βγάζουν μόνο οι μεγάλοι το χρήμα και όχι οι μικροί θα γίνουν νόμιμα και τα ναρκωτικά κάθε λογής (ήδη η φούντα ειναι νόμιμη -ΞΑΝΑ όπως παλιά- σε κάμποσες χώρες)

Οι ίδιες οι κυβερνήσεις ειναι που ευθύνονται για το 99% των θανάτων και κατεστραμμένων ζωών απο τα ναρκωτικά κάνοντας τα παράνομα αυξάνουν και την τιμή και ένας άνθρωπος χωρίς ισχυρή οικονομική κατάσταση παγιδεύεται και κάνει το οτιδήποτε για να πάρει την (νοθευμένη απο πάνω) δόση του και γιαυτό σιγά σιγά ξεπέφτει. 

Και συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις την τραγική σου άγνοια. Ελπίζω να μην έχεις οικογένεια και παιδί. Για να απαντήσω και με το ίδιο νόμισμα, χεστηκα για το τι θα πάρεις εσύ και κατά πόσο σε ενδιαφέρει η ζωή σου, να μην παρασύρεις όμως άλλους στον λαιμό σου με τις εντελώς ανόητες και παιδαριωδεις απόψεις που γράφεις. 

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Είδες εδώ ειναι η παρεξήγηση. 

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να πλασάρω το να παίρνει κάποιος ναρκωτικά και εγώ οδηγώ χωρίς κράνος παρεμπιπτόντως το έχω στον αγκώνα :P 

Αλλά σε συνοδηγό θα το προσφέρω και αν ήταν να δώσω βόλτα την μηχανή στον ανεψιό μου θα του έδινα κράνος. 

Απλά σχολίασα ότι σχολίασα με αφορμή τα ποστ που διάβαζα σχετικά με το ότι ήταν θαύμα που έφτασε ο macafee τα 75 λες και πέθανε απο τα ναρκωτικά και όχι επειδή αυτοκτόνησε. 

Και με αφορμή αυτό μου ήρθαν και οι πολιτικές μου πεποιθήσεις (όχι κομματικές δεν ειμαι τέτοιος) και έθιξα ότι η κοινωνία μας φταίει για τις κατεστραμμένες ζωές των ναρκομανών σε καταλυτικό σημείο και όχι τα ίδια τα ναρκωτικά. 

Το ότι δεν ειναι "υγιεινά" τα ναρκωτικά δεν σημαίνει ότι ειναι ο λόγος που καταστρέφονται ανθρώπινες ζωές η μιζέρια και η φτώχεια και όλα όσα συνεπάγει μια τέτοια ζωή λόγω της κοινωνίας μας που απλά και μόνο για το συμφέρον ειναι έτσι όπως ειναι τους καταστρέφει. 

Όπως έγραψα και πριν όταν βρούνε τρόπο να βγάζουν λεφτά μόνο οι μεγάλοι και όχι οι μικροί απο τα ναρκωτικά (όπως συνέβη και με την ποτοαπαγόρευση) θα γίνουν και τα ναρκωτικά νόμιμα κάποια στιγμή γιατί σαν ουσίες αυτές καθ αυτές δεν ειναι πολύ πιο βλαβερές σε σύγκριση με άλλες νόμιμες ουσίες (πχ καφές και τσιγάρο) το κέρδος και ο διαμοιρασμός του ειναι ο λόγος που γίνανε παράνομα (γιατί πχ πριν καμιά 80 χρόνια δεν ήταν τα περισσότερα) 

Και πάλι λάθος, στα ναρκωτικά δεν πέφτουν μόνο φτωχοί και με άλλα κοινωνικά προβλήματα, πέφτουν πλούσιοι που επειδή νομίζουν πως τα έχουν όλα λένε από περιέργεια ας δοκιμάσουμε και αυτές τις ουσίες να δούμε πόσο όμορφα θα νιώσω η όχι, πέφτουν πολλοί από τα μεσσαία στρώματα παρασυρομενοι από κακές παρέες, οικογένειες που δεν έδωσαν σώστες συμβουλές η ήταν απούσες από πολλά πρόβληματα και φυσικά από συμβουλές σαν τις δικές σου, που πολλοί θα κάτσουν και θα πουν για δύο λόγους, είτε πουλάνε πρέζα είτε είναι χρήστες και αναζητούν δικαιολογία για να νιώσουν καλύτερα, να θέσουν ενόχους και άλλους και να απενοχοποιηθουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Κόψτε τα ναρκωτικά δεν φτάνουν για όλους! 

image.jpeg.7481fa9c2d90c380566b29abf1adbe33.jpeg

Να' χαμέ να λέγαμε να' χαμε να πούμε...Φάντης και ρετσινόλαδο ένα πραμα..

Επεξ/σία από sarakats85
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Τα πρεζόνια που ειναι πχ 20 και μοιάζουν με 50 ειναι έτσι επειδή λόγω της εξάρτησης τους και της οικονομικής τους κατάστασης πουλάνε τον κορμί τους δεν τρέφονται σωστά αγνοούν την προσωπική τους υγιηνή κοιμούνται στον δρόμο μοιράζονται βελόνες δεν μπορούν να βρούν δουλειά λόγω του ποινικού τους μητρώο (χρήστης ή μικροβαποράκι) και παίρνουν φθηνές δόσεις

Τον μίκυ τον τζάγγερ τον έχεις δει πώς είναι? Ωσάν εκατονταετής ομοιάζει. Θαρρώ πως δεν έχει πουλήσει ούτε το κορμί του ούτε κοιμάται στην ομόνοια. Είναι έτσι ελέω δρογίων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Τον μίκυ τον τζάγγερ τον έχεις δει πώς είναι? Ωσάν εκατονταετής ομοιάζει. Θαρρώ πως δεν έχει πουλήσει ούτε το κορμί του ούτε κοιμάται στην ομόνοια. Είναι έτσι ελέω δρογίων.

Δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφος εξ αρχής

Εδώ ειναι teenager 

Pin on hair

Eδώ 30άρης

The Untold Truth Of Mick Jagger

Εδώ 40άρης

Mick Jagger is a great grandfather: The Rolling Stones musician's latest  news set to make fans feel seriously old | The Independent | The Independent

Και εδώ σήμερα 

78 χρονών (σχεδόν 80! ) 

Mick Jagger at the 76th Venice Film Festival at Sala Grande on September 7, 2019 in Venice, Italy. (Photo by Matteo Chinellato/NurPhoto via Getty Images)

Και εδώ μια φωτογραφία ενός παππού στο χωριό με το καθαρό νερό και το φρέσκο γάλα 

Ο παππούς Δημοσθένης και η Αλτσχάιμερ: Μία παρτίδα σκληρού

Και εδώ συναυλία του το 2020

Αν κάνανε κάτι τα ντρόγκια (δέν ξέρω λέω απλά κρίνοντας απο το παρουσιαστικό του σε σύγκριση με άλλους 80άριδες) είναι να του δίνουν ζωντάνια και νεανικότητα. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sarakats85 είπε

Καλά και κακά ναρκωτικά...ούτε για χαβαλε δεν έπρεπε να γράφονται αυτά..

Διαφωνω, αυτο φωναζει οτι απλα δεν εχεις ιδεα, τα διασκεδαστικα drugs οπως τα λενε, δεν ειναι ουτε πρεζες, ουτε κοκαινες, και ΔΕΝ σκοτωνουν, αλλα ολα στο τσουβαλι απαγορευμενα για να κονομανε και ακουνε την λεξη και τρεχουν πολλοι... το τσιγαρο σκοτωνει, το ξυδι σκοτωνει, επειδη στο πουλανε με φορο και κονομανε απο τις νομιμες εξαρτησεις δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερα αλλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χειροτερα σε εθισμο και θανατους φυσικα... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...