Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγκυρες πηγές από τον κύκλο του, μου αναφέρουν ότι δεν αυτοκτόνησε εξαιτίας της έκδοσης στις ΗΠΑ, αλλά γιατί είχε επενδύσει σε Bitcoin!!! :P

Δημοσ.

Ζήσαμε το alternate universe ενός κόσμου που αντί ο McAfee να είναι άλλος ένας πολυεκατομμυριούχος που ασχολείται με τα λεφτά του, είναι ένας τρελαμένος εγκληματίας, κάτι που το βλέπουμε μόνο σε comics. Λες να έχασε κάνα στοίχημα με κάποιον.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gab76 είπε

τεράστιο μυαλό όμως δυστυχώς με την ζωή που έκανε νομίζω ότι και που έφτασε στα 75 μια χαρά είναι. 

Ακριβώς αυτό. 

Η για να το πω αλλιώς, με αυτά που έκανε, τα θελε και τα έπαθε. Διάβαζα σήμερα ότι είχε συλληφθεί στην Δομινικανή δημοκρατία μαζί με άλλα άτομα σε ένα πλοιο με όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, πάλι καλά που δεν τον έπιασαν με πυρηνικά. 

Θα μπορούσε να είχε μια πολύ ήρεμη ζωή αλλα δεν. 

Η αυτοκτονία έγινε ξεκάθαρα για να γλιτώσει την φυλακή στις ΗΠΑ. 

25 λεπτά πριν, rus είπε

Διαβασα καλα? Η Ιντελ αφορασε το McAfee για $7,680,000,000 ??

Ναι. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα χαρακτηριζα τη ζωη του επικη.

Εζησε και εκανε πραγματα που αρκετοι μας δε θα φανταζοντουσαν κιολας.Και που εζησε μεχρι τα 75,θαυμα το θεωρω!

• Like 4
Δημοσ.

αστερι , απο τους αγαπημενους μου. Καλα εκανε και εζησε την ζωη οπωσ ηθελε , χωρις στερεοτυπα

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mike299 είπε

Έγκυρες πηγές από τον κύκλο του, μου αναφέρουν ότι δεν αυτοκτόνησε εξαιτίας της έκδοσης στις ΗΠΑ, αλλά γιατί είχε επενδύσει σε Bitcoin!!! :P

Αυτος ελεγε οτι ξερει ποιος ειναι ο Nakamoto

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Εγω θα χαρακτηριζα τη ζωη του επικη.

Εζησε και εκανε πραγματα που αρκετοι μας δε θα φανταζοντουσαν κιολας.Και που εζησε μεχρι τα 75,θαυμα το θεωρω!

Αυτοκτόνησε, τι κόλλημα όλοι "και που έζησε μέχρι τα 75 θαύμα ήταν" μια χαρά ήταν η υγεία του θα μας έθαβε όλους

Τα ναρκωτικά δεν κάνουν κακό στην υγεία

Τα νοθευμένα ναρκωτικά και  ότι φέρνει η εξάρτηση (πχ να μοιράζεσαι βελόνες κτλ) σε συνδυασμό με την φτώχεια ειναι που σκοτώνουν.

Αν είσαι πλούσιος και μπορείς να παίρνεις καθαρά ναρκωτικά και να τα καταναλώνεις με σωστό τρόπο αποστειρωμένα αξεσουάρ κτλ  δεν παθαίνεις τιποτα.

O Mick Jagger για παράδειγμα παίζει να έχει πάρει όσα ναρκωτικά καταναλώνει ο μέσος ναρκομανής του δρόμου x30 αλλά μια χαρά χοροπηδάει στις συναυλίες του παρά την ηλικία του λολ 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...