YAWWWWWWWW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλησπερα σε ολους, ειμαι τελειοφοιτος του τμηματος ΟΕ της ΑΣΟΕΕ και φτανοντας στο τελος των σπουδων μου εχω αρχισει να σκεφτομαι για το τι πορεια θα ακολουθησω απο εδω και περα.Εχω καταληξει σε 2 επιλογες: α)Να ξεκινησω να δινω τα πρωτα papers του ΑCCA και να χτυπαω πορτες με την ελπιδα οτι θα αναγνωριστει απο καποια μεγαλη ελεγκτικη aka Big 4 και θα με προσλαβει,καλυπτοντας ετσι και τα εξοδα των υπολοιπομενων εξετασεων. β)Να ξεκινησω κατευθειαν καποιο σχετικο μεταπτυχιακο με την ελπιδα και παλι οτι θα αναγνωριστει απο καποια μεγαλη ελεγκτικη aka Big 4 και θα με προσλαβει καθως βλεπω οτι για junior θεσεις ζητανε πλεον μεταπτυχιακο παντου...Ετσι,θα εχω παρει και καποιες απαλλαγες και απ το ACCA το οποιο και θα ολοκληρωσω μετεπειτα.Εχω καταληξει στα 2 εξης μεταπτυχιακα: www.dept.aueb.gr/msc-fm www.dept.aueb.gr/master.accfin Επισης να σημειωσω οτι εχω ολοκληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις.Θα χαρω πολυ να ακουσω τη γνωμη σας η οτιδηποτε αλλο σχετικο εχετε να προτεινετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα