Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Απλά θέλω να γνωστοποιήσω το τραγικό περιστατικό που μου συνέβη, και δυστυχώς έχει συμβεί σε πολλούς ακόμα ανυποψίαστους καταναλωτές τηλεφωνίας-ιντερνετ, σχετικά με τη διαχείρηση των προσωπικών μας δεδομένων. Πρίν κάτι μήνες έκανα έρευνα αγοράς για να αλλάξω εταιρια ιντερνετ στο σπίτι μου. Επισκέφτηκα ένα κόκκινο κατάστημα και ο υπάλληλος μου έδωσε μια προσφορά που με ενδιέφερε. Επειδή ήθελα να ρωτήσω και τρίτη εταιρία το καθυστέρησα. Ο τύπος μου λέει για να μην χάνουμε χρόνο αν το πάρω απόφαση να του αφήσω ένα αντίγραφο της ταυτότητάς μου και ένα τηλέφωνο του για να έρθω την επομενη φορα με τα υπόλοιπα στοιχεία μου να κάνουμε το συμβόλαιο. Το ξέρω ότι είναι βλακεία μου αλλα επειδή είχα πειστεί 99% να προχωρήσω το συμβόλαιο του έδωσα τη ταυτότητα μου να την εκτυπώσει. Δέν μίλησα με κανέναν άλλο υπάλληλο αυτής της εταιρίας. Τελικά δέν κάναμε ποτέ το συμβόλαιο. Μετά απο 1 μήνα περίπου λαμβάνω μια επιστολή που με καλωσορίζει στο νέο μου συμβόλαιο απο την εταιρία του τύπου που είχα δώσει την ταυτότητά μου!!!! Δηλαδή αυτός πήρε το αντίγραφο της ταυτότητάς μου, βρήκε απο την παλιά εταιρια που είχα το ιντερνετ το τελευταίο λογαριασμό μου, έκλεψε το ΑΦΜ μου και έφτιαξε ένα πλαστό συμβόλαιο με ένα σταυρό (Χ) για υπογραφή χωρίς να λάβω ποτέ αντίγραφο.. Οπως καταλαβαίνετε πήγα στο κατάστημα και κάλεσα το 100 να του πάρω τα στοιχεία και τα έγγραφα. Η εταιρία του κοκκινου καταστήματος δέν μου έδινε να μιλήσω με κάνενα υπεύθυνο εκτός απο πωλητές. Εκανα ηλεκτρονικό αίτημα απο το CRM τους και δέν μου απάντησαν ποτε! Ο ένας πωλητής με έδινε στον άλλο πωλητή. Το νομικό τους τμήμα με έδωσε σε πωλητή να με ενημερώσει ότι δέν χρειαζεται να μιλήσουμε! Τα κεντρικά τους γραφεία μου λένε ότι δέν μπορούν να ασχοληθούν με το θέμα μου! Μίλησα με το δικηγόρο μου και τελικά έκανα καταγγελία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιων και το υπουργείο καταναλωτή. Πρίν λίγες μέρες μου απάντησαν και λίγο πολύ λένε ότι μου κάνουν χάρη που θα μου κάνουν πίστωση το πρόστιμο που μου βάλανε γιατι έφυγα απο τις "υπηρεσίες" τους.. Αυτονόητα έκανα μεταφορά γραμμής απο αυτους τους αλήτες και πήγα στη Forthnet με την οποία εταιρία είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Ισως η μόνη σοβαρή εταιρία στο τομέα ιντερνετ.. Συμπέρασμα: Τα προσωπικά μας δεδομένα δέν προστατεύονται με κανένα τρόπο. Ο μόνος τρόπος να προστατευτουν στην Ελλάδα είναι να μην τα δώσουμε ποτε!
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, ioannis000 είπε Απλά θέλω να γνωστοποιήσω το τραγικό περιστατικό που μου συνέβη, και δυστυχώς έχει συμβεί σε πολλούς ακόμα ανυποψίαστους καταναλωτές τηλεφωνίας-ιντερνετ, σχετικά με τη διαχείρηση των προσωπικών μας δεδομένων. Πρίν κάτι μήνες έκανα έρευνα αγοράς για να αλλάξω εταιρια ιντερνετ στο σπίτι μου. Επισκέφτηκα ένα κόκκινο κατάστημα και ο υπάλληλος μου έδωσε μια προσφορά που με ενδιέφερε. Επειδή ήθελα να ρωτήσω και τρίτη εταιρία το καθυστέρησα. Ο τύπος μου λέει για να μην χάνουμε χρόνο αν το πάρω απόφαση να του αφήσω ένα αντίγραφο της ταυτότητάς μου και ένα τηλέφωνο του για να έρθω την επομενη φορα με τα υπόλοιπα στοιχεία μου να κάνουμε το συμβόλαιο. Το ξέρω ότι είναι βλακεία μου αλλα επειδή είχα πειστεί 99% να προχωρήσω το συμβόλαιο του έδωσα τη ταυτότητα μου να την εκτυπώσει. Δέν μίλησα με κανέναν άλλο υπάλληλο αυτής της εταιρίας. Τελικά δέν κάναμε ποτέ το συμβόλαιο. Μετά απο 1 μήνα περίπου λαμβάνω μια επιστολή που με καλωσορίζει στο νέο μου συμβόλαιο απο την εταιρία του τύπου που είχα δώσει την ταυτότητά μου!!!! Δηλαδή αυτός πήρε το αντίγραφο της ταυτότητάς μου, βρήκε απο την παλιά εταιρια που είχα το ιντερνετ το τελευταίο λογαριασμό μου, έκλεψε το ΑΦΜ μου και έφτιαξε ένα πλαστό συμβόλαιο με ένα σταυρό (Χ) για υπογραφή χωρίς να λάβω ποτέ αντίγραφο.. Οπως καταλαβαίνετε πήγα στο κατάστημα και κάλεσα το 100 να του πάρω τα στοιχεία και τα έγγραφα. Η εταιρία του κοκκινου καταστήματος δέν μου έδινε να μιλήσω με κάνενα υπεύθυνο εκτός απο πωλητές. Εκανα ηλεκτρονικό αίτημα απο το CRM τους και δέν μου απάντησαν ποτε! Ο ένας πωλητής με έδινε στον άλλο πωλητή. Το νομικό τους τμήμα με έδωσε σε πωλητή να με ενημερώσει ότι δέν χρειαζεται να μιλήσουμε! Τα κεντρικά τους γραφεία μου λένε ότι δέν μπορούν να ασχοληθούν με το θέμα μου! Μίλησα με το δικηγόρο μου και τελικά έκανα καταγγελία στην επιτροπή τηλεπικοινωνιων και το υπουργείο καταναλωτή. Πρίν λίγες μέρες μου απάντησαν και λίγο πολύ λένε ότι μου κάνουν χάρη που θα μου κάνουν πίστωση το πρόστιμο που μου βάλανε γιατι έφυγα απο τις "υπηρεσίες" τους.. Αυτονόητα έκανα μεταφορά γραμμής απο αυτους τους αλήτες και πήγα στη Forthnet με την οποία εταιρία είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Ισως η μόνη σοβαρή εταιρία στο τομέα ιντερνετ.. Συμπέρασμα: Τα προσωπικά μας δεδομένα δέν προστατεύονται με κανένα τρόπο. Ο μόνος τρόπος να προστατευτουν στην Ελλάδα είναι να μην τα δώσουμε ποτε! Ο τίτλο δεν ταιριάζει με το κείμενο σου. Εδώ, μιλάμε για μια πλαστογραφία υπογραφής που άντε να αποδειχθεί ότι δεν υπέγραψες ΕΣΥ.
phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, ioannis000 είπε Ο μόνος τρόπος να προστατευτουν στην Ελλάδα είναι να μην τα δώσουμε ποτε! Και θα δυσκολευτούν να τα βρουν μόνοι τους αν θέλουν. Oh wait..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 34 minutes ago, ioannis000 said: Ισως η μόνη σοβαρή εταιρία στο τομέα ιντερνετ.. Not really, άλλου παπά ευαγγέλιο όμως.
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Το παρον θεμα είναι ενα κακογουστο αστειο θαρρω να πω...
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Έλα εντάξει, διαφήμιση στην Forthnet ήθελες να κάνεις. Καλή προσπάθεια πάντως από το να πλασάρεις μια άλλη ιστορία που σπάει μάτι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έλα εντάξει, διαφήμιση στην Forthnet ήθελες να κάνεις. Καλή προσπάθεια πάντως από το να πλασάρεις μια άλλη ιστορία που σπάει μάτι. Τί εννοείς.. οτι είμαι ο CEO της Forthnet και μπήκα να κάνω διαφήμιση την εταιρεία? Δεν έχω κανένα συμφέρον απο την Forthnet, απλά την εμπειρία μου γράφω. Δέν θέλω να δημοσιεύσω screenshot απο τα έγγραφα γιατι θα ρωτήσω το δικηγόρο μου αν έχει νόημα να μηνύσω αυτον τον πωλητή.. απλά περιμένω την απάντηση της αρχικής εταιρίας που ήμουν γιατι απο εκεί βρήκε αυτός τα προσωπικά μου δεδομένα.. Όπως είπε και ο προηγούμενος άντε τώρα να αποδείξεις ότι δέν είμαι αγράμματος για να υπογράφω με σταυρό...
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι να μηνύσεις τον πωλητη. Ο πωλητής θα πει πως εσύ του έδωσες στοιχεία και υπέγραψες, οπότε ελλείψει αποδείξεων θα γίνει μια δική του στυλ ο λόγος σου εναντίον του δικου μου. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από Basilhs23___
jimis_vts Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, ioannis000 είπε Τί εννοείς.. οτι είμαι ο CEO της Forthnet και μπήκα να κάνω διαφήμιση την εταιρεία? Δεν έχω κανένα συμφέρον απο την Forthnet, απλά την εμπειρία μου γράφω. Δέν θέλω να δημοσιεύσω screenshot απο τα έγγραφα γιατι θα ρωτήσω το δικηγόρο μου αν έχει νόημα να μηνύσω αυτον τον πωλητή.. απλά περιμένω την απάντηση της αρχικής εταιρίας που ήμουν γιατι απο εκεί βρήκε αυτός τα προσωπικά μου δεδομένα.. Όπως είπε και ο προηγούμενος άντε τώρα να αποδείξεις ότι δέν είμαι αγράμματος για να υπογράφω με σταυρό... Καλά πρώτα ξεκινάμε ότι forthnet και σοβαρή εταιρεία δεν πάνε αυτές οι λέξεις μαζί. Και μεταξύ μας εκτός οτε ολες καφενείο είναι. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Off topic... 1 1
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, ioannis000 είπε Τί εννοείς.. οτι είμαι ο CEO της Forthnet και μπήκα να κάνω διαφήμιση την εταιρεία? Δεν έχω κανένα συμφέρον απο την Forthnet, απλά την εμπειρία μου γράφω. Δέν θέλω να δημοσιεύσω screenshot απο τα έγγραφα γιατι θα ρωτήσω το δικηγόρο μου αν έχει νόημα να μηνύσω αυτον τον πωλητή.. απλά περιμένω την απάντηση της αρχικής εταιρίας που ήμουν γιατι απο εκεί βρήκε αυτός τα προσωπικά μου δεδομένα.. Όπως είπε και ο προηγούμενος άντε τώρα να αποδείξεις ότι δέν είμαι αγράμματος για να υπογράφω με σταυρό... Αρκετά περίεργο ποστ αν δεν είναι τρολλ η διαφήμιση. Και η fortnet δεν φημίζεται για καλή εταιρεία. Και πέραν από αυτό, το ότι άφησες σε εταιρεία να βγάλουν την ταυτότητα σου χωρίς να το σκεφτείς ήδη εγείρει κόκκινο σημαιάκι ότι κάτι δεν πάει καλά με την ιστορία σου.
theoritikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Από πότε η forthnet πληρώνει ιντερνετικα τρολ για να την προωθούν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις