Recreator Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδία! Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή κατηγορία, αλλα δεν νομίζω πως ταιριάζει κάπου αλλού το θέμα. Αγόρασα ενα κινητό μέσω αγγελίας, το οποίο ειναι αρχικά αγορασμένο απο Γερμανικό Amazon ~ 8 μηνες πριν. Το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί, αλλά είχα την εντύπωση οτι το Amazon έχει την καλύτερη εγγύηση και θα με κάλυπτε, οπότε δεν ανησυχούσα όταν προχώρησα στην αγορά. Έχοντας την απόδειξη στα χέρια μου, επικοινώνησα μαζί τους, αλλά δεν δέχονται να συζητήσουν οτιδήποτε σχετικά με την παραγγελία, αν δεν επικοινωνήσω απο τον λογαριασμό που έκανε την αρχική παραγγελία (κάποιοι εκπρόσωποι απλά μου ζήτησαν την διεύθυνση email, την οποία επίσης δεν ξέρω). Παράλληλα, εχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες του (έμαθα οτι εχει αλλάξει κοντά 7 χέρια) και το τελευταίο άτομο που επικοινώνησα με ενημέρωσε οτι δεν ήταν ο αρχικός αγοραστής και έφυγε απο την συζήτηση. Κάνω κάτι λάθος; Είμαι καταδικασμένος να το κάνω φρίζμπι το κινητο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
marioshrist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το service της εταιρίας του κινητού αν έχεις απόδειξη αγοράς.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Tι κινητό είναι αυτό που έχει αλλάξει πιο πολλά χέρια και απο δεκάρικο;
Kostasspil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Σκυταλοδρομία το κάνανε; Μίλα με την εταιρία που έχει service εφόσον έχεις απόδειξη μπας και βγάλεις άκρη
Recreator Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tι κινητό είναι αυτό που έχει αλλάξει πιο πολλά χέρια και απο δεκάρικο; Το κινητο ειναι ενα Poco F2 Pro... Και εγω εμεινα καγκελο οταν αρχισα να ξετυλιγω το κουβαρι... 🤣 34 λεπτά πριν, marioshrist είπε Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το service της εταιρίας του κινητού αν έχεις απόδειξη αγοράς. Μαλλον αυτο θα κανω, γιατι το Amazon δεν συνεργαζεται καθολου δυστυχως (chat,τηλεφωνο και email). Δεν εχω παει ακομα επειδη ειναι μακρια και γιατι ειναι η Infoquest που κανει σερβις και απο οσο εχω ακουσει δεχεται μονο κινητα αγορασμενα απο Ελλαδα. Επομενως ηθελα να αποφυγω να παω τσαμπα Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από Recreator
giorgos4ever Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Recreator είπε Το κινητο ειναι ενα Poco F2 Pro... Και εγω εμεινα καγκελο οταν αρχισα να ξετυλιγω το κουβαρι... 🤣 Μαλλον αυτο θα κανω, γιατι το Amazon δεν συνεργαζεται καθολου δυστυχως (chat,τηλεφωνο και email). Δεν εχω παει ακομα επειδη ειναι μακρια και γιατι ειναι η Infoquest που κανει σερβις και απο οσο εχω ακουσει δεχεται μονο κινητα αγορασμενα απο Ελλαδα. Επομενως ηθελα να αποφυγω να παω τσαμπα Η infoquest πάντως τα iphone από το εξωτερικό τα αναλαμβάνει κανονικά Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από giorgos4ever
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Σε αυτό το thread είναι ένα παλικάρι που λέει ότι η αμαζον αναλαμβάνει κινητό ακόμα και με ξεκλειδωμενο bootloader. Για στείλε του ένα μήνυμα κάτι θα ξέρει παραπάνω να σε βοηθήσει. 1
Narayan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μάλλον το κινητό που αγόρασες δεν είναι το ίδιο που αγοράστηκε από Amazon, και αυτός που στο πούλησε βρήκε δικαιολογία πως δεν είναι ο πρώτος κάτοχος για να σε ξεφορτωθεί. 2
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Στην απόδειξη αναγράφεται το ΙΜΕΙ? Δεν εχω προσεξει ποτε. Αν ναι, ας τα τσεκαρει
Recreator Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δεν γραφει IMEI, μονο αριθμο παραγγελιας και ενα ASIN, που νομιζω ειναι ο αριθμος προϊοντος. Βεβαια οταν παταω την επιστροφη στο Amazon, με βαση τον αριθμο παραγγελιας, μου βγαζει ενα galaxy note 10 ασπρο. Οποτε ειναι πιθανο να ειναι πλαστη η αποδειξη; Λιγο τραβηγμενο δεν ειναι;
_Biohazard_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, Recreator είπε Δεν γραφει IMEI, μονο αριθμο παραγγελιας και ενα ASIN, που νομιζω ειναι ο αριθμος προϊοντος. Βεβαια οταν παταω την επιστροφη στο Amazon, με βαση τον αριθμο παραγγελιας, μου βγαζει ενα galaxy note 10 ασπρο. Οποτε ειναι πιθανο να ειναι πλαστη η αποδειξη; Λιγο τραβηγμενο δεν ειναι; Η απόδειξη δεν λέει τι προϊόν αφορά; Μόνο έναν αριθμό παραγγελίας και αυτό το ASIN που παραπέμπει σε άλλο κινητό;
Recreator Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Η απόδειξη δεν λέει τι προϊόν αφορά; Μόνο έναν αριθμό παραγγελίας και αυτό το ASIN που παραπέμπει σε άλλο κινητό; Λεει οτι ειναι ενα Poco F2 Pro, 128 GB. Το ASIN που εψαξα βγαζει Poco F2 Pro, αλλα ο αριθμος παραγγελιας βγαζει το Galaxy Note 😕 Εχει και την διευθυνση του αγοραστη και θα πηγαινα να χτυπαω κουδουνια, αν δεν ηταν Φλωρινα, 550 χιλιομετρα μακρια 🤣
Narayan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Recreator είπε Λεει οτι ειναι ενα Poco F2 Pro, 128 GB. Το ASIN που εψαξα βγαζει Poco F2 Pro, αλλα ο αριθμος παραγγελιας βγαζει το Galaxy Note 😕 Εχει και την διευθυνση του αγοραστη και θα πηγαινα να χτυπαω κουδουνια, αν δεν ηταν Φλωρινα, 550 χιλιομετρα μακρια 🤣 Δυστυχώς μάλλον στην έφερε με παραποιημένη απόδειξη, δεν είναι από Amazon από κινητό. Πρόλαβες να το χρησιμοποιήσεις ή εξ αρχής είχε θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα