Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Οτι και καλά τώρα πιστεύετε πως θα αγοράσει κάποιος iphone/ipad και θα θέλει να αφαιρέσει βασικές εφαρμογές του που είναι και ένας από τους λόγους που το διάλεξε...

Περιμένετε μισό λεπτό γιατί αργεί και ο γλάρος να βράσει... 😛 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, billdanos είπε

Οτι και καλά τώρα πιστεύετε πως θα αγοράσει κάποιος iphone/ipad και θα θέλει να αφαιρέσει βασικές εφαρμογές του που είναι και ένας από τους λόγους που το διάλεξε...

Ε, καλα τωρα. Απλα καμια φορα και οι μανατζαραιοι της apple θελουν να τρολαρουνε λιγο τον κοσμο.

Οπως τα λες, το προιον ειναι καλο. Ονειρο για εναν επιχειρηματια να εχει ενα τετοιο προιον.

Οπως βεβαια και αλλα επιτυχημενα προιοντα.

Δημοσ.

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει “τα λέω στην κόρη για να τα ακούει η πεθερά”… πανέξυπνη τακτική να νομοθετήσουμε για αυτό με το λιγότερο bloatware, για να πάνε μετά στις συσκευές που έχουν δυο και τρεις φορές παρόμοιες εφαρμογές που δεν αφαιρούνται καν…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, billdanos said:

Αυτό που λες είναι ο 2ος λόγος και δεν πολύ ισχύει... 1-2 είναι οι system εφαρμογές που χρησιμοποίει ο χρήστης.

Ο πρώτος λόγος είναι το φλεξ και το κατάλαβα καλά από τους γύρω μου. Έφτασα σε σημείο να ακούω υπερβολές του τύπου "με το iPhone νιώθω γάματα παραγωγικός." και άλλα τέτοια. Και τα λέγανε με έναν τρόπο που ήταν σαν να σου λεγαν στα μούτρα "ειμαι ανωτερος".

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ναι γιατι ολοι οι χρηστες ειτε αντροιντ ειτε ιφον ειναι  pro users ή χρηστες που επελεξαν βαση κριτηριων ασφαλειας κτλ.Δεν ειναι ας πουμε ο μεσος χρηστης η κοπελιτσα που γραφεται σε οτι ναναι ραντομ εφαρμογες ιστα για λαικς ή για ποιος σε παρακολουθει το προφιλ σου , ο 45-50αρης+ που πρεπει να του εξηγησεις γιατι δεν μπορεις να εγκαταστησεις οποιαδηποτε εφαρμογη αντροιντ σε ιφον και τουμπαλιν.

Καλα τα λες μεχρι το σημειο που αφορα τους τεκ φρικσ

• Super Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, chrisxkar said:

Ναι γιατι ολοι οι χρηστες ειτε αντροιντ ειτε ιφον ειναι  pro users ή χρηστες που επελεξαν βαση κριτηριων ασφαλειας κτλ.Δεν ειναι ας πουμε ο μεσος χρηστης η κοπελιτσα που γραφεται σε οτι ναναι ραντομ εφαρμογες ιστα για λαικς ή για ποιος σε παρακολουθει το προφιλ σου , ο 45-50αρης+ που πρεπει να του εξηγησεις γιατι δεν μπορεις να εγκαταστησεις οποιαδηποτε εφαρμογη αντροιντ σε ιφον και τουμπαλιν.

Καλα τα λες μεχρι το σημειο που αφορα τους τεκ φρικσ

Ο μέσος χρήστης που λες μπορει να εγκαταστήσει 40 διαφορετικές εφαρμογές για κάθε υπηρεσία χωρίς κανένα πρόβλημα σε όλες τις πλατφόρμες! :) 

Δημοσ.

Η apple και τώρα σε αφήνει να κάνεις απεγκατάσταση εφαρμογών της,αλλά η google ακόμα έχει μείνει στην επιλογή force stop google.

18 ώρες πριν, SeaLion είπε

Χμμ... Μιλάμε για τις εφαρμογές: Phone και Messages?
Α, ναι και Safari... Χρειάζεται νομοθεσία για αυτές;

Όλες οι άλλες μπορούν να αφαιρεθούν εδώ και χρόνια https://support.apple.com/el-gr/HT208094

Και safari παλι το κανεις απεγκατασταση οποτε θελεις 

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, savvasf1 είπε

Και safari παλι το κανεις απεγκατασταση οποτε θελεις 

Όχι, δεν αφαιρείται το Safari από την συσκευή, μόνο από την Home Screen. Θα δεις πως μένει πάντα στην "Βιβλιοθήκη εφαρμογών" και δεν μπορεί να αφαιρεθεί από εκεί κι ας έχεις βάλει άλλον default browser. Λογικό, εν μέρει, καθώς έχει υλοποιηθεί ως εφαρμογή συστήματος που περιέχει τα frameworks για όλους τους browsers που μπορούν να εγκατασταθούν ή υπάρχουν ενσωματωμένοι σε διάφορες άλλες εφαρμογές.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, savvasf1 είπε

Αφαιρειτε εξωλοκληρου σε ios 14,6 το εχω δοκιμασει τωρα δεν ξερω αν μιλας σε αλλη εκδοση

Μόλις το κοίταξα και εγώ φίλε μου και δεν αφαιρείται…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...