MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, onelonelystar είπε τότε αντί να τα κάνετε όλα αυτά, γιατί δεν κάνετε να αισθάνονται άνετα οι κοπέλες που επιλέγετε να έχετε δίπλα σας, χωρίς να περιμένετε από αυτές να είναι σαν μοντέλα τις Victoria Secret? (γενικά μιλάω, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά). Νομίζω ότι καταλάβατε διαφορετικό πράγμα από αυτό που έγραψα.
onelonelystar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, MakeGreeceSexyAgain είπε Νομίζω ότι καταλάβατε διαφορετικό πράγμα από αυτό που έγραψα. I apologise. βασικά ίσως απλά να βρήκα την αφορμή να πω τα δικά μου 😛
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Νομίζω κάθε άντρας θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά να δοκιμάσει τα εξής: Αποτρίχωση με κερί Κομμωτήριο με ντεκαπάζ, βαφές κτλ. 2+ ώρες διαδικασία Πολύωρο βάψιμο (makeup) Σούπερ στενά παντελόνια και ρούχα γενικότερα Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας Ξέχασες τις 12ποντες γόβες . Φίλε μου δεν με νοιάζει τι τραβάνε αλλά ξέρεις καμμια να παραπονιέται ; 1
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Ξέχασες τις 12ποντες γόβες . Φίλε μου δεν με νοιάζει τι τραβάνε αλλά ξέρεις καμμια να παραπονιέται ; Σκληρός
daredevil92 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν είναι μόνο θέμα προτύπων. Είναι και θέμα ανταγωνισμού και ματαιοδοξίας. Η άβαφτη/αμακιγιάριστη δεν έχει πολλές ελπίδες απέναντι σε μια μακιγιαρισμένη. Προφανώς και οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να φαίνεται πιο άσχημη έχει δικαίωμα επιλογής αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει μεγάλη επιτυχία. Οσον αφορά τα πρότυπα η σύγκριση είναι εις βάρος του άντρα. Ο άντρας σήμερα πρέπει να είναι ωραίος, μάγκας, πλούσιος, καλοντυμένος, να υπερασπίζεται και να εντυπωσιάζει την γυναίκα σε κάθε στιγμή (δεν το λένε αλλά το θέλουν). Γι' αυτό και στις ψυχικές ασθένειες/αυτοκτονίες η διαφορά είναι χαώδης (70% άντρες). Γιατί το 95% των αντρών δεν μπορούν να επιτύχουν τα πρότυπα που τους έχουν επιβληθεί. Αν και εκτός θέματος, συμφωνώ απόλυτα. Είναι απόλυτα δεδομένο ότι ο άντρας έχει αμάξι και καλό μισθό. Εμφάνιση δεν ξέρω πόσο σημαντική είναι. Και μπορεί η τάση να είναι να λέμε για την ανισότητα σε βάρος των γυναικών, αλλά η ανισότητα σε βάρος των αντρών ούτε που έχει ακουστεί. 2
mic2mic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, onelonelystar είπε όσον αφορά τους άντρες, προσωπικά τα αποτριχωμένα "ντούκια" ποτέ δεν μου άρεσαν.. είναι στο ίδιο στυλ με τις κοπέλες που είναι υπερ-στυλιζαρισμένες.. δεν χρειάζονται υπερβολές... προσέχουμε πιο πολύ την εξωτερική εμφάνιση παρά το εσωτερικό και μετά λέμε "τελικά δεν με ήθελε για αυτό που είμαι.." σημεία των καιρών... Εδώ είναι διαφορετικές οι προτεραιότητες αντρών και γυναικών. Συνήθως στις γυναίκες άνω των 20-25 δεν αρέσουν τα "αποτριχωμένα ντούκια" επειδή στέλνουν το μήνυμα ότι ασχολούνται υπερβολικά πολύ με τον εαυτό τους, ενώ οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν κάποιον να ασχολείται υπερβολικά μαζί τους. Οι άντρες από την άλλη, συνήθως δίνουν περισσότερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση των γυναικών. 3
velociraptoras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, mp123 είπε Ξέχασες τις 12ποντες γόβες . Φίλε μου δεν με νοιάζει τι τραβάνε αλλά ξέρεις καμμια να παραπονιέται ; οταν τα εχουμε καλά με τον εαυτο μας δεν παραπονομαστε. αποτριχωση κανω αό τα 11, λειζερ, φωτόλυση κλπ δε μπορω να κανω γιατι εχω ευαισθησία στο δερμα λόγω φαρμακευτικής αγωγής, ηλεκτρόλυση λόγο οικονομικών. αλλά όλα τα υπολοιπα τα εχω δοκιμασει. οχι για τους αντρες αλλα γιατι και μενα με ενοχλούν οι τριχες μου. ντεκαπαζ στα μαλλια κανω συνεχεια παλι οχι για να αρέσω αλλά γιατι μου αρέσει να τους αλλάζω συνέχεια χρωματα και να κανω τρελα κουρέματα. τακουνια δε φοράω σχεδον ποτέ, υποφέρω, μακιγιαζ σπάνια, βαριέμαι. 1 1
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Πηγαίνετε να ρωτήσετε τα "κορίτσια" στη Συγγρού για να μάθετε ποια μέθοδος είναι η καλύτερη. Δεν το λέω ειρωνικά ούτε κάνω πλάκα 1 1
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Πηγαίνετε να ρωτήσετε τα "κορίτσια" στη Συγγρού για να μάθετε ποια μέθοδος είναι η καλύτερη. Δεν το λέω ειρωνικά ούτε κάνω πλάκα
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, mic2mic είπε Εγώ πάντως δεν λέω ότι προτιμώ τις αμακιγιάριστες γυναίκες προκειμένου να τις κάνω να αισθάνονται πιο άνετα. Όντως μου αρέσουν περισσότερο έτσι. Έχω δώσει μάχες με διάφορες φίλες μου κατά καιρούς ώστε να μην βάφονται όταν βγαίνουμε μαζί. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πολλές γυναίκες μπορεί να μην βαφτούν αν έρθει ένας φίλος μου στο σπίτι, αλλά αν έρθει φίλη τους τότε πιθανότατα θα βαφτούν. Σε μικρά γκάλοπ που κάνω κατά καιρούς σε φίλους μου, διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι σκέφτονται όπως κι εγώ. Πρέπει να βάφονται πολύ χάλια οι φίλες σου. Πέρα από την πλάκα, αν το βάψιμο είναι eye-liner και κόκκινο κραγιόν να ξέρεις ότι είναι για τους άντρες. Αν είναι 3 χρώματα σκιές και μπλε κραγιόν τότε είναι σίγουρα γιατί το γουστάρει η ίδια. Επίσης πολλές φορές όταν βγαίνει μία γυναίκα με έναν άντρα (εξαρτάται και τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο άντρας) δεν μπορεί να φορέσει ότι θέλει ή να βαφτεί όπως θέλει γιατί συνήθως ο κανακαρης έχει γνώμη (ή ότι δεν είναι αρκετά ωραία ή ότι είναι υπερβολικά ωραία και σεξυ). Με τις φίλες της μπορεί να κάνει ότι γουστάρει!
mm345 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Ψαχνοντας στο ιντερνετ υπαρχει και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=x7OHMRJdb28 χωρις να φαινεται εξαιρετικα δυνατο ως χημικο. Το μονο περιεργο συστατικο ειναι η οδοντοπαστα... 🙄
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, evabb είπε Επίσης πολλές φορές όταν βγαίνει μία γυναίκα με έναν άντρα (εξαρτάται και τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο άντρας) δεν μπορεί να φορέσει ότι θέλει ή να βαφτεί όπως θέλει γιατί συνήθως ο κανακαρης έχει γνώμη (ή ότι δεν είναι αρκετά ωραία ή ότι είναι υπερβολικά ωραία και σεξυ). Με τις φίλες της μπορεί να κάνει ότι γουστάρει! Αυτη που θα βαφτει/ντυθει γιατι ο αλλος έχει και γνώμη ειναι το ιδιο ηλιθιες με αυτους που εχουν γνωμη ΥΓ: υποστηρικτης των αβαφων γυναικων. 1 1
evabb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Αυτη που θα βαφτει/ντυθει γιατι ο αλλος έχει και γνώμη ειναι το ιδιο ηλιθιες με αυτους που εχουν γνωμη ΥΓ: υποστηρικτης των αβαφων γυναικων. Θα συμφωνήσω μόνο εν μέρει. Από μικρές τρώμε πλύση εγκεφάλου και κριτική. Μου πήρε χρόνια να μάθω να στέλνω στο διαολο κάτι τέτοιους.(και εννοείται ότι γίνομαι αυτόματα η καριόλα που τόλμησε να μιλήσει αντί να δεχθεί την επουράνια αντρική κριτική) Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, από ένα σημείο και μετά γίνεται δεύτερη φύση για κάποιες γυναίκες να σκέφτονται το τι θα σκεφτούν οι άντρες που τις περιτριγυριζουν. Είναι πολύ βαθιά ριζωμένη αυτή η νοοτροπία εδώ και αιώνες. Είναι μηχανισμός επιβίωσης. Για να μην αναφέρω το τι ακούμε όταν κάνουμε πράγματα που "δεν αρέσουν" στους άντρες. Έχω δει να χλεβαζουν και να βρίζουν γυναίκες γιατί είναι "υπερβολικά"μυώδης ή γιατί είναι "άσχημη" ή γιατί ντύνεται σαν "καλόγρια" και άλλα τέτοια ωραία. Κι αυτό είναι το λιγότερο. Ευτυχώς υπάρχει ένα κύμα αλλαγής τα τελευταία χρόνια και έχω ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αλλά θα αργήσει πολύ ακόμα να φτάσει στην Ελλάδα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, evabb είπε Θα συμφωνήσω μόνο εν μέρει. Από μικρές τρώμε πλύση εγκεφάλου και κριτική. Μου πήρε χρόνια να μάθω να στέλνω στο διαολο κάτι τέτοιους.(και εννοείται ότι γίνομαι αυτόματα η καριόλα που τόλμησε να μιλήσει αντί να δεχθεί την επουράνια αντρική κριτική) Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, από ένα σημείο και μετά γίνεται δεύτερη φύση για κάποιες γυναίκες να σκέφτονται το τι θα σκεφτούν οι άντρες που τις περιτριγυριζουν. Είναι πολύ βαθιά ριζωμένη αυτή η νοοτροπία εδώ και αιώνες. Είναι μηχανισμός επιβίωσης. Για να μην αναφέρω το τι ακούμε όταν κάνουμε πράγματα που "δεν αρέσουν" στους άντρες. Έχω δει να χλεβαζουν και να βρίζουν γυναίκες γιατί είναι "υπερβολικά"μυώδης ή γιατί είναι "άσχημη" ή γιατί ντύνεται σαν "καλόγρια" και άλλα τέτοια ωραία. Κι αυτό είναι το λιγότερο. Ευτυχώς υπάρχει ένα κύμα αλλαγής τα τελευταία χρόνια και έχω ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αλλά θα αργήσει πολύ ακόμα να φτάσει στην Ελλάδα. Συμφωνω. Αυτο ομως συμβαινει απο κομπλεξικους και κολλημένους στα παλια αντρες.. Δυστυχως καποια απο αυτα που κανουν οι γυναικες εχουν να κανουν με κριτικη που ακουνε απο αλλες γυναικες και οχι τοσο απο αντρες.. Δηλαδη ο αριθμος αντρων που θα σχολιασει πχ το πως εχει βαφτει καποια ειναι πολυ μικροτερος σε συγκριση με τον αριθμο γυναικων που θα το κανει.. 4
mp123 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, evabb είπε Θα συμφωνήσω μόνο εν μέρει. Από μικρές τρώμε πλύση εγκεφάλου και κριτική. Μου πήρε χρόνια να μάθω να στέλνω στο διαολο κάτι τέτοιους.(και εννοείται ότι γίνομαι αυτόματα η καριόλα που τόλμησε να μιλήσει αντί να δεχθεί την επουράνια αντρική κριτική) Δεν είναι θέμα ηλιθιότητας, από ένα σημείο και μετά γίνεται δεύτερη φύση για κάποιες γυναίκες να σκέφτονται το τι θα σκεφτούν οι άντρες που τις περιτριγυριζουν. Είναι πολύ βαθιά ριζωμένη αυτή η νοοτροπία εδώ και αιώνες. Είναι μηχανισμός επιβίωσης. Για να μην αναφέρω το τι ακούμε όταν κάνουμε πράγματα που "δεν αρέσουν" στους άντρες. Έχω δει να χλεβαζουν και να βρίζουν γυναίκες γιατί είναι "υπερβολικά"μυώδης ή γιατί είναι "άσχημη" ή γιατί ντύνεται σαν "καλόγρια" και άλλα τέτοια ωραία. Κι αυτό είναι το λιγότερο. Ευτυχώς υπάρχει ένα κύμα αλλαγής τα τελευταία χρόνια και έχω ελπίδα ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αλλά θα αργήσει πολύ ακόμα να φτάσει στην Ελλάδα. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να έχεις δίπλα σου μια ωραία γυναίκα που να είναι ελαφρά ωραία βαμμένη, να έχει ένα ωραίο σώμα στα σωστά κιλά του ύψους της , να κάνει αποτρίχωση και γενικά να προσέχει τον εαυτό της ; Ο άντρας θέλει δίπλα του μια περιποιημενη γυναίκα και όχι καλόγρια με δύο κιλά τρίχα και τα μπράτσα του σουγκλακου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις