velociraptoras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 23/6/2021 στις 3:46 ΜΜ, daredevil92 είπε Επειδή πλησιάζει η ώρα των διακοπών ψάχνω έναν τρόπο να ξεφορτωθώ τρίχες από πλάτη και ώμους. Για laser είναι λίγο αργά αφού θα μαυρίσω. Συνήθως κάνω ακροβατικά με την ξυριστική και τις τριμάρω αλλά η δικιά μου παραπονιέται ότι την τσιμπάνε και ότι ακόμα και πάνω από τη μπλούζα τις νιώθει. Οπότε σκέφτηκα μήπως δοκίμαζα κερί, χρησιμοποιείται καθόλου ή όλοι έχουν γυρίσει στο laser? δυστυχως το ξυρισμα και το τριμαρισμα τσιμπάνε πολύ. οπότε ή τις αφήνεις όπως έχουν ή κανε κερί/χαλάουα. εγω στα πόδια και μια στο τόσο και στο "μουστακι" κανω με ταινίες κερι, τις ζεσταίνεις ειτε τριβοντας με τα χέρια είτε με πιστολάκι για λίγα δευτερόλεπτα, ο πόνος είναι ανάλογος το σημείο, σε ποδια, μεση, πλάτη είναι ανεκτός. εχω και αποτριχωτική μηχανή αλλά εκείνη με πονάει πάρα πολύ δεν τη χρησιμοποιώ 23 ώρες πριν, Xtheodor είπε Άλλαξε φιλενάδα σίγουρα κάποια εκεί έξω θα σε βρει ελκυστικό όπως είσαι χωρίς να κάνει καμία αλλαγή ... Στο λέω εγώ που έχω ψωρίαση και φαίνεται και δεν έχω κανένα απολυτός πρόβλημα .... Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι και όχι όπως θέλουν οι γκόμενες να φαίνεται... δεν την ενοχλουν οι τριχες, το τσιμπημα μετα το ξυρισμα την ενοχλει τη φιλη 21 ώρες πριν, SoullessRider είπε Κρέμα αποτρίχωσης ?? Δεν ξέρω αν κάνει πραγματικά για όλες τις περιοχές και πόσο καλές είναι.... Αν ξέρει κάποιος ας μας πει παρακαλώ. πχ https://www.veet.co.uk/collections/veet-men https://www.skroutz.gr/s/14925056/Veet-Men-Sensitive-Skin-200ml.html Εγώ μέχρι στιγμής παλεύω με μια αδιάβροχη ξυριστική σώματος με έξτρα σπαστό βραχίονα για την πλάτη από την philips. η κρέμα αποτρίχωσης ειναι χημικό που κοβει τις τριχες, κοινως χημικό ξύρισμα αντι για ξυραφάκι. γενικά δε συστηνεται 2 ώρες πριν, mic2mic είπε Η διαφορά στον πόνο είναι απίστευτη. Οι γυναίκες μπορεί να πονάνε αλλά μπορεί να μην το καταλάβει κάποιος που βλέπει μια γυναίκα να κάνει αποτρίχωση. Ένας άντρας πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να συνεχίζει στον ρυθμό που κάνει μια γυναίκα. Από τον πολύ πόνο θα σταματάει και θα ξαναρχίζει συνέχεια. Για μια περιοχή όπως το χέρι ή το στήθος ίσως να κάνει και 1-2 ώρες να την αποτριχώσει. Είναι πάρα πολλοί οι άντρες που αγόρασαν αποτριχωτική και δεν αποτρίχωσαν ούτε 5 τετραγωνικά εκατοστά επειδή τα παράτησαν από τον πόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αντρικές τρίχες είναι πολύ πιο χοντρές από τις γυναικείες, αλλά κυρίως επειδή οι ρίζες τους είναι ΠΟΛΥ βαθύτερα. Φυσικά όπως είπα αν κάποιος άντρας έχει πολύ λίγες τρίχες, δεν υπάρχει καμμία σχέση στον πόνο. Εκεί ο πόνος πλησιάζει περισσότερο αυτό που αισθάνονται οι γυναίκες. πλακα κανεις οτι δεν πονάμε οι γυναίκες? πήρα αποτριχωτική 80 ευρω, εβαλα και το μειωτήρα και τριχες στο σωστό μηκος, και ουρλιαζα, 3 φορες που τη δοκιμασα δεν καταφερα να κανω ουτε το 1/4 της γαμπας, και εχω και λεπτές γάμπες αρα ετσι κι αλλιως μικρή εκταση. με τριχες μαυρες και χοντρες αλλά αραιές. με το κερι καμία σχέση, παιχνιδακι, μονο τις πρωτες φορες λιγος πόνος
mic2mic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, velociraptoras είπε πλακα κανεις οτι δεν πονάμε οι γυναίκες? πήρα αποτριχωτική 80 ευρω, εβαλα και το μειωτήρα και τριχες στο σωστό μηκος, και ουρλιαζα, 3 φορες που τη δοκιμασα δεν καταφερα να κανω ουτε το 1/4 της γαμπας, και εχω και λεπτές γάμπες αρα ετσι κι αλλιως μικρή εκταση. με τριχες μαυρες και χοντρες αλλά αραιές. με το κερι καμία σχέση, παιχνιδακι, μονο τις πρωτες φορες λιγος πόνος Δεν είπα ότι δεν πονάτε, είπα ότι ο πόνος είναι ΠΟΛΥ μικρότερος. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου αν έχεις έναν σχετικά τριχωτό άντρα για να τον χρησιμοποιήσεις ως πειραματόζωο. Πιάσε μια τρίχα του με ένα τσιμπιδάκι και τράβα την ΑΡΓΑ μέχρι να βγει, ώστε να καταλάβεις πόση δύναμη χρειάζεται και πόσο τεντώνει το δέρμα. Μετά κάνε το ίδιο με μια δική σου τρίχα και δες τη διαφορά. Επίσης εσύ γράφεις ότι είχες τρίχες στο σωστό μήκος, αλλά πολλές γυναίκες κάνουν και το λάθος να χρησιμοποιούν αποτριχωτική μηχανή με σχετικά μεγάλο μήκος τριχών. Το κερί χρειάζεται μεγάλο μήκος για να πιάσει, αλλά οι αποτριχωτικές μηχανές χρειάζονται μικρό μήκος. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από mic2mic
velociraptoras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, mic2mic είπε Δεν είπα ότι δεν πονάτε, είπα ότι ο πόνος είναι ΠΟΛΥ μικρότερος. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου αν έχεις έναν σχετικά τριχωτό άντρα για να τον χρησιμοποιήσεις ως πειραματόζωο. Πιάσε μια τρίχα του με ένα τσιμπιδάκι και τράβα την ΑΡΓΑ μέχρι να βγει, ώστε να καταλάβεις πόση δύναμη χρειάζεται και πόσο τεντώνει το δέρμα. Μετά κάνε το ίδιο με μια δική σου τρίχα και δες τη διαφορά. Επίσης εσύ γράφεις ότι είχες τρίχες στο σωστό μήκος, αλλά πολλές γυναίκες κάνουν και το λάθος να χρησιμοποιούν αποτριχωτική μηχανή με σχετικά μεγάλο μήκος τριχών. Το κερί χρειάζεται μεγάλο μήκος για να πιάσει, αλλά οι αποτριχωτικές μηχανές χρειάζονται μικρό μήκος. στο σωστο μηκος και πάλι εκλαιγα από τον πόνο. ισως επειδη εχω αντρικό τυπο τριχας. λιγες μεν, χοντρες και με βαθια ριζα. στον αντρα μου του βγαζω με τσιμπιδάκι καποιες φορές σε καποια σημεία στο λαιμό και δεν καταλαβαίνει τίποτα
jek20 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Πάρε αυτό απο το Αμαζον Γερμανιας. Θα βαζεις τα μιας χρησης ξυραφάκια σου και θα εισαί κομπλέ. (Μικρο tip: Αμα έχεις μεγάλες τριχες στην πλάτη ίσως χρειαστείς να 'ξοδεύεις' 2 ξυραφάκια κάθε φορά που ξυρίζεσαι γιατι μπουκόνουν και δεν κόβουν καλα, και θα δυσκολεύεσαι να κανεις τις υπόλοιπες). Για να μην είσαι σαν γυαλόχαρτο, πρέπει να κανεις αυτη την διαδικασία ανα 2 μερες, αλλά 'ντάξει, οτάν οι τρίχες ειναι κοντες, γίνεται πιο γρήγορα η όλη φάση.
evabb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 23/6/2021 στις 2:46 ΜΜ, daredevil92 είπε Επειδή πλησιάζει η ώρα των διακοπών ψάχνω έναν τρόπο να ξεφορτωθώ τρίχες από πλάτη και ώμους. Για laser είναι λίγο αργά αφού θα μαυρίσω. Συνήθως κάνω ακροβατικά με την ξυριστική και τις τριμάρω αλλά η δικιά μου παραπονιέται ότι την τσιμπάνε και ότι ακόμα και πάνω από τη μπλούζα τις νιώθει. Οπότε σκέφτηκα μήπως δοκίμαζα κερί, χρησιμοποιείται καθόλου ή όλοι έχουν γυρίσει στο laser? 4 σελιδες εκ των οποιων το 90 % ειναι «ποναει σαν να σε σφαζουν» και προτασεις για 10,000 αλλα πραματα. Τραβα κλεισε ενα ραντεβου σε αισθητικο να σου κανει ενα κερι να τελειωνεις. Οσο το ψιριζεις, δουλεια δεν γινεται. Φυσικα και θα νιωσεις κατι αλλα ας ειμαστε σοβαροι, αν ηταν τοσο επωδυνο οσο το παρουσιαζουν μερικοι τοτε κανεις δεν θα το εκανε. Επισης το λειζερ ποναει χειροτερα απο το κερι για οσους λενε για λειζερ και προφανως κοστιζει 10-20 φορες παραπανω. 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε πλακα κανεις οτι δεν πονάμε οι γυναίκες? πήρα αποτριχωτική 80 ευρω, εβαλα και το μειωτήρα και τριχες στο σωστό μηκος, και ουρλιαζα, 3 φορες που τη δοκιμασα δεν καταφερα να κανω ουτε το 1/4 της γαμπας, και εχω και λεπτές γάμπες αρα ετσι κι αλλιως μικρή εκταση. με τριχες μαυρες και χοντρες αλλά αραιές. με το κερι καμία σχέση, παιχνιδακι, μονο τις πρωτες φορες λιγος πόνος η αποτριχωτικη μηχανη ποναει γιατι τραβαει τις τριχες μια μια σε αντιθεση με το κερι και την χαλαουα που τραβανε πολλες τριχες μαζι και απλωνει το τραβηγμα σε μεγαλυτερη περιοχη. Ειλικρινα δεν αξιζει. Μια φιλη εχει τετοια μηχανη και πρεπει να την χρησιμοποιει καθε εβδομαδα. Καλυτερα το κερι και ακομα καλυτερα το λειζερ αν εχεις τα χρηματα και αντεχεις τον πονο. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Νομίζω κάθε άντρας θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά να δοκιμάσει τα εξής: Αποτρίχωση με κερί Κομμωτήριο με ντεκαπάζ, βαφές κτλ. 2+ ώρες διαδικασία Πολύωρο βάψιμο (makeup) Σούπερ στενά παντελόνια και ρούχα γενικότερα Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Νομίζω κάθε άντρας θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά να δοκιμάσει τα εξής: Αποτρίχωση με κερί Κομμωτήριο με ντεκαπάζ, βαφές κτλ. 2+ ώρες διαδικασία Πολύωρο βάψιμο (makeup) Σούπερ στενά παντελόνια και ρούχα γενικότερα Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας Να γεννήσει όχι; 4 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να γεννήσει όχι; Αν γινόταν... 1
mic2mic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Νομίζω κάθε άντρας θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά να δοκιμάσει τα εξής: Αποτρίχωση με κερί Κομμωτήριο με ντεκαπάζ, βαφές κτλ. 2+ ώρες διαδικασία Πολύωρο βάψιμο (makeup) Σούπερ στενά παντελόνια και ρούχα γενικότερα Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας Η αποτρίχωση συμφωνώ, είναι πρότυπο που έχει επιβληθεί εξίσου από άντρες και γυναίκες. Τώρα για τα υπόλοιπα, μάλλον έχουν επιβληθεί από τις ίδιες τις γυναίκες προς τις άλλες γυναίκες. Προσωπικά προτιμώ τις γυναίκες χωρίς καθόλου makeup, χωρίς καν βαμμένα μαλλιά και με άνετα ρούχα/ίσια παπούτσια. 6
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Δεν είπα ότι δεν πονάτε, είπα ότι ο πόνος είναι ΠΟΛΥ μικρότερος. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου αν έχεις έναν σχετικά τριχωτό άντρα για να τον χρησιμοποιήσεις ως πειραματόζωο. Πιάσε μια τρίχα του με ένα τσιμπιδάκι και τράβα την ΑΡΓΑ μέχρι να βγει, ώστε να καταλάβεις πόση δύναμη χρειάζεται και πόσο τεντώνει το δέρμα. Μετά κάνε το ίδιο με μια δική σου τρίχα και δες τη διαφορά. Επίσης εσύ γράφεις ότι είχες τρίχες στο σωστό μήκος, αλλά πολλές γυναίκες κάνουν και το λάθος να χρησιμοποιούν αποτριχωτική μηχανή με σχετικά μεγάλο μήκος τριχών. Το κερί χρειάζεται μεγάλο μήκος για να πιάσει, αλλά οι αποτριχωτικές μηχανές χρειάζονται μικρό μήκος. Οταν ο άντρας έχει π.χ 10.000 τρίχες και η γυναίκα 1000 αραιές, προφανώς και θα πονάει περισσότερο στον άντρα.
onelonelystar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας τότε αντί να τα κάνετε όλα αυτά, γιατί δεν κάνετε να αισθάνονται άνετα οι κοπέλες που επιλέγετε να έχετε δίπλα σας, χωρίς να περιμένετε από αυτές να είναι σαν μοντέλα τις Victoria Secret? (γενικά μιλάω, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά). 4
The_Judas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Νομίζω κάθε άντρας θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά να δοκιμάσει τα εξής: Αποτρίχωση με κερί Κομμωτήριο με ντεκαπάζ, βαφές κτλ. 2+ ώρες διαδικασία Πολύωρο βάψιμο (makeup) Σούπερ στενά παντελόνια και ρούχα γενικότερα Μόνο τότε καταλαβαίνεις το τι μαρτύριο τραβάνε για να είναι στη πένα και τι άθλια πρότυπα τους έχουμε επιβάλλει. P.S. Είμαι άντρας Δεν είναι μόνο θέμα προτύπων. Είναι και θέμα ανταγωνισμού και ματαιοδοξίας. Η άβαφτη/αμακιγιάριστη δεν έχει πολλές ελπίδες απέναντι σε μια μακιγιαρισμένη. Προφανώς και οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να φαίνεται πιο άσχημη έχει δικαίωμα επιλογής αλλά είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει μεγάλη επιτυχία. Οσον αφορά τα πρότυπα η σύγκριση είναι εις βάρος του άντρα. Ο άντρας σήμερα πρέπει να είναι ωραίος, μάγκας, πλούσιος, καλοντυμένος, να υπερασπίζεται και να εντυπωσιάζει την γυναίκα σε κάθε στιγμή (δεν το λένε αλλά το θέλουν). Γι' αυτό και στις ψυχικές ασθένειες/αυτοκτονίες η διαφορά είναι χαώδης (70% άντρες). Γιατί το 95% των αντρών δεν μπορούν να επιτύχουν τα πρότυπα που τους έχουν επιβληθεί. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2021 από The_Judas 4
mic2mic Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Εγώ πάντως δεν λέω ότι προτιμώ τις αμακιγιάριστες γυναίκες προκειμένου να τις κάνω να αισθάνονται πιο άνετα. Όντως μου αρέσουν περισσότερο έτσι. Έχω δώσει μάχες με διάφορες φίλες μου κατά καιρούς ώστε να μην βάφονται όταν βγαίνουμε μαζί. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πολλές γυναίκες μπορεί να μην βαφτούν αν έρθει ένας φίλος μου στο σπίτι, αλλά αν έρθει φίλη τους τότε πιθανότατα θα βαφτούν. Σε μικρά γκάλοπ που κάνω κατά καιρούς σε φίλους μου, διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι σκέφτονται όπως κι εγώ. 3
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, onelonelystar είπε τότε αντί να τα κάνετε όλα αυτά, γιατί δεν κάνετε να αισθάνονται άνετα οι κοπέλες που επιλέγετε να έχετε δίπλα σας, χωρίς να περιμένετε από αυτές να είναι σαν μοντέλα τις Victoria Secret? (γενικά μιλάω, δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά). Κανένας δεν είπε για μοντέλα, αλλά μια τριχωτή γυναίκα , ε δεν είναι συνήθως ελκυστική. Από την άλλη ένας άνδρας άτριχος για να δείξει πρέπει να έχει ένα καλογυμνασμενο σώμα, αλλιώς θα μοιάζει με ξεπουπουλιασμένη γαλοπούλα. Και οι άνδρες κάνουν πράγματα για να δείχνουν ελκυστικοί, ένας 25αρης ας πουμε που λιώνει στα γυμναστήρια και στα αθλήματα το κάνει νομίζεις μόνο και μόνο για την υγεία του; 1
onelonelystar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε αλλά μια τριχωτή γυναίκα , ε δεν είναι συνήθως ελκυστική. Από την άλλη ένας άνδρας άτριχος για να δείξει πρέπει να έχει ένα καλογυμνασμενο σώμα, αλλιώς θα μοιάζει με ξεπουπουλιασμένη γαλοπούλα. νομίζω δεν υπάρχει πλέον καμία κοπέλα που να μην περιποιείται όσον αφορά την τριχοφυίια, ιδίως τώρα που με το laser τις ξεφορτώνεσαι μια για πάντα. όσον αφορά τους άντρες, προσωπικά τα αποτριχωμένα "ντούκια" ποτέ δεν μου άρεσαν.. είναι στο ίδιο στυλ με τις κοπέλες που είναι υπερ-στυλιζαρισμένες.. δεν χρειάζονται υπερβολές... προσέχουμε πιο πολύ την εξωτερική εμφάνιση παρά το εσωτερικό και μετά λέμε "τελικά δεν με ήθελε για αυτό που είμαι.." σημεία των καιρών... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις