Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Ασε την χαλάουα,θέλει πλάσιμο στα χέρια πριν την απλώσεις.Κερί σε ρολ ον https://www.skroutz.gr/c/990/proionta-apotrixosis/f/621282/keriera.html?keyphrase=roll+on&o=roll+on+αποτριχωση
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Ασε την χαλάουα,θέλει πλάσιμο στα χέρια πριν την απλώσεις.Κερί σε ρολ ον https://www.skroutz.gr/c/990/proionta-apotrixosis/f/621282/keriera.html?keyphrase=roll+on&o=roll+on+αποτριχωση ΔΕΝ το προτείνω, αναλόγως την πυκνότητα, πονάει αρκετά παραπάνω από το κανονικό κερί. Μην ξεχνάς ότι το κερί σε αισθητικό είναι ζεστό, οπότε βοηθάει αρκετά στο να ανοίξουν οι πόροι στο δέρμα. +bonus tip κάνε και ένα μπάνιο με ζεστό νερό πριν πας. Και για να ανοίξουν οι πόροι, αλλά και επειδή δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο για λιγες ώρες μετά γιατί αναλόγως σαπούνι/δέρμα ίσως ερεθιστει η πλάτη
vampira Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ασε την χαλάουα,θέλει πλάσιμο στα χέρια πριν την απλώσεις.Κερί σε ρολ ον https://www.skroutz.gr/c/990/proionta-apotrixosis/f/621282/keriera.html?keyphrase=roll+on&o=roll+on+αποτριχωση όχι βρε, το βάζεις στην μηχανή απευθείας, όπως και το κερί. Σε αυτές τις μηχανές που έβαλες. Αντί για κερί παίρνεις την ειδική, ξέρω γω τι ακριβώς είναι; ζάχαρη.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ το προτείνω, αναλόγως την πυκνότητα, πονάει αρκετά παραπάνω από το κανονικό κερί. Μην ξεχνάς ότι το κερί σε αισθητικό είναι ζεστό, οπότε βοηθάει αρκετά στο να ανοίξουν οι πόροι στο δέρμα. +bonus tip κάνε και ένα μπάνιο με ζεστό νερό πριν πας. Και για να ανοίξουν οι πόροι, αλλά και επειδή δεν πρέπει να κάνεις μπάνιο για λιγες ώρες μετά γιατί αναλόγως σαπούνι/δέρμα ίσως ερεθιστει η πλάτη Η συσκευή αυτή ζεσταίνει το κερί και ρέει πιο ευκολα.
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Η συσκευή αυτή ζεσταίνει το κερί και ρέει πιο ευκολα. Δεν είναι το ίδιο. Το έχω δοκιμάσει, πονάει αρκετά παραπάνω
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δεν είναι το ίδιο. Το έχω δοκιμάσει, πονάει αρκετά παραπάνω Πούλαγα τέτοια στο κατάστημα που είχα αλλά δεν το έχω δοκιμάσει πάνω μου.Και VEET που είχε βάζο με κερί που το ζέσταινες σε μικροκύματα ήταν πολύ αποτελεσματικό. 2 ώρες πριν, vampira είπε όχι βρε, το βάζεις στην μηχανή απευθείας, όπως και το κερί. Σε αυτές τις μηχανές που έβαλες. Αντί για κερί παίρνεις την ειδική, ξέρω γω τι ακριβώς είναι; ζάχαρη. Η χαλάουα πλάθεται στα χερια πριν την βάλεις https://www.simoun.gr/el/products/halaua/chalaua/#:~:text=Αφαιρείτε το πλαστικό σακουλάκι και την πλάθετε%2C τραβώντας και αναδιπλώνοντάς τη με τα δάχτυλά σας μέχρι να ασπρίσει (1-2 λεπτά) Το ίδιο γράφει και η Κλεοπάτρα και η carnaby ,απο τις μάρκες που κυκλοφορουσαν παλιά και τις ξέρω.
mp123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είστε σκληρά αγόρια εδώ που βάζετε κερί , κρέμες και αποτριχωτικες μηχανές. Εγώ μια ξυριστική μηχανή χρησιμοποιώ και problem solved. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από mp123 1
Jos3ph Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καλημέρα , έκανα κάποτε με κερί , μετά παντρεύτηκα. Αν μπορείς να βρεις ένα άτομο με ελαφρύ χέρι και πολύ γρήγορη κίνηση , δεν πονάει όσο αν το κάνει κάποιος/α μέτριος/α. Μπορεί να κάνω πάλι φέτος, για αντιστάθμιση στα κιλά που πήρα
onelonelystar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Καλημέρα , έκανα κάποτε με κερί , μετά παντρεύτηκα. 🤣 και μετά λέγανε για τις γυναίκες ότι μετά το γάμο παρατάνε τον εαυτό τους. Πέρα από την πλάκα, ο καθένας ας κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα και άνετα με τον εαυτό του. Υ.Γ. η ξυριστική μηχανή είναι ότι χειρότερο αισθητικά και τεχνικά κατ'εμέ. Με το κερί τουλάχιστον για 1 μήνα θα είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από onelonelystar
nojom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 τι κερί και ιστορίες γι αγρίους λέτε. Η λύση είναι το laser. Τώρα όμως είναι καλοκαίρι και δε προτείνεται. Έχει διαφορά στην τιμή αλλά το αξίζει.
papp0us Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ρε πλάκα κάνετε, μια φορά με ψήσανε για κερί στην πλάτη, και μέσα σε 2.5 λεπτά ήθελα να πλακώσω την αισθητικό στο ξύλο, δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο μίσος για άνθρωπο, που να μην την είχα πληρώσει να το κάνει κιολας. Έμεινα με 2 γραμμές καθαρές στην πλάτη και έφυγα Πονάει το ρημάδι, αν δεν έχεις σοβαρό αισθητικό πρόβλημα, κάνε την πάπια
Xtheodor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Άλλαξε φιλενάδα σίγουρα κάποια εκεί έξω θα σε βρει ελκυστικό όπως είσαι χωρίς να κάνει καμία αλλαγή ... Στο λέω εγώ που έχω ψωρίαση και φαίνεται και δεν έχω κανένα απολυτός πρόβλημα .... Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι και όχι όπως θέλουν οι γκόμενες να φαίνεται... 5 1
Georgram Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, Xtheodor είπε Άλλαξε φιλενάδα σίγουρα κάποια εκεί έξω θα σε βρει ελκυστικό όπως είσαι χωρίς να κάνει καμία αλλαγή ... Στο λέω εγώ που έχω ψωρίαση και φαίνεται και δεν έχω κανένα απολυτός πρόβλημα .... Αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι και όχι όπως θέλουν οι γκόμενες να φαίνεται... καλά χαλάρωσε εσυ! Ο άνθρωπος από μόνος του ειπε ότι και τον ίδιο τον ενοχλουν! Δεν μπορώ να καταλάβω μερικοί γιατί είστε τόσο μυγιάγγιχτοι! Τόσο παράξενο είναι να σε πει η κοπέλα σου κάτι το οποίο είναι καλό αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό; 1
Jts Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Georgram είπε καλά χαλάρωσε εσυ! Ο άνθρωπος από μόνος του ειπε ότι και τον ίδιο τον ενοχλουν! Δεν μπορώ να καταλάβω μερικοί γιατί είστε τόσο μυγιάγγιχτοι! Τόσο παράξενο είναι να σε πει η κοπέλα σου κάτι το οποίο είναι καλό αλλά και για τον ίδιο σου τον εαυτό; Καλά αν δεν είχε θέμα αυτός και τον έπρηζε η κοπέλα του θα ήταν πρόβλημα αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Πάντως ontopic δοκίμασε κερί, ο πόνος είναι σχετικός, άλλοι πονάνε περισσότερο και άλλοι λιγότερο, πέρα των τεχνικών δηλαδή. Μετά θα ξέρεις αν αξίζει ή όχι. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από Jts
Προτεινόμενες αναρτήσεις