daredevil92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Επειδή πλησιάζει η ώρα των διακοπών ψάχνω έναν τρόπο να ξεφορτωθώ τρίχες από πλάτη και ώμους. Για laser είναι λίγο αργά αφού θα μαυρίσω. Συνήθως κάνω ακροβατικά με την ξυριστική και τις τριμάρω αλλά η δικιά μου παραπονιέται ότι την τσιμπάνε και ότι ακόμα και πάνω από τη μπλούζα τις νιώθει. Οπότε σκέφτηκα μήπως δοκίμαζα κερί, χρησιμοποιείται καθόλου ή όλοι έχουν γυρίσει στο laser? 1
Nabuko Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Τόσο πολύ σε ενοχλούν οι τρίχες σου? Σε τι επίπεδο είσαι?
SakafliaC Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μάλλον η δικιά σου έχει το πρόβλημα, όχι εσύ.. Το κερί πονάει άπειρα επίσης.
daredevil92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τόσο πολύ σε ενοχλούν οι τρίχες σου? Σε τι επίπεδο είσαι? Ε έχω τις τριχούλες μου.. δεν είμαι και πουλόβερ σαν μερικούς αλλά έχω, Ενοχλούν και εμένα αλλιώς δεν θα τις πείραζα. 12 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Μάλλον η δικιά σου έχει το πρόβλημα, όχι εσύ.. Το κερί πονάει άπειρα επίσης. Ότι πονάει το ξέρω.. γενικά θα θλεά να μην ακούω χαρακτηρισμούς ότι είμαι αρκούδος, πουλόβερ, greek lover κτλ. Όλοι φοράνε κάτι αμάνικα και εγώ αν βάλω αμάνικο μου λένε "μαλάκα που σταματάνε οι τρίχες;" Απλά λέω αυτή τη φορά αν δοκίμαζα κερί να ένιωθα και το δέρμα μου γυμνό από τρίχες,όχι ξυρισμέννο.
Haldol Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Greek! Lover! Greek! Lover! Με τρίχα για πουλόβερ! Με τρίχα για πουλόβερ! Πέρα από την πλάκα, το κερί είναι εξαιρετική λύση, αν... αντέχεις τον πόνο. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από Haldol 1 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 28 λεπτά πριν, daredevil92 είπε Ε έχω τις τριχούλες μου.. δεν είμαι και πουλόβερ σαν μερικούς αλλά έχω, Ενοχλούν και εμένα αλλιώς δεν θα τις πείραζα. Ότι πονάει το ξέρω.. γενικά θα θλεά να μην ακούω χαρακτηρισμούς ότι είμαι αρκούδος, πουλόβερ, greek lover κτλ. Όλοι φοράνε κάτι αμάνικα και εγώ αν βάλω αμάνικο μου λένε "μαλάκα που σταματάνε οι τρίχες;" Απλά λέω αυτή τη φορά αν δοκίμαζα κερί να ένιωθα και το δέρμα μου γυμνό από τρίχες,όχι ξυρισμέννο. Καθαρα προσωπικη άποψη ειναι η laser η τιποτα. Βλεπω μερικους που ξυριζονται παντου και δε μου αρεσει που φαινεται η τριχα μαυρακια μιας και λογω παχους δε γινεται να μη φαινεται ακομα και να εχεις ξυριστει χωρια που γρατζουνανε. Επισης αναλογα το δερμα μπορει να εχεις θυλακιτιδα για κανα μηνα οτι και να κανεις.
james01gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 πάρε μία αποτριχωτική μηχανή. αυτές που παίρνουν οι γυναίκες για τα πόδια, όχι αυτές με το laser. τις πρώτες φορές θα πονέσεις ειδικά γιατί τα σημεία που θα περάσεις είναι ευαίσθητα. αλλά το καλό είναι πως με την μηχανή αυτή 1/ο πόνος θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου, ενώ με το κερί όχι. δηλαδή την 10η φορά που θα την χρησιμοποιήσεις θα πονάς ελάχιστα 2/οι τρίχες βγαίνουν πιο αδύναμες 3/είναι πρακτικότερο 1
Kostasspil Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 3 hours ago, daredevil92 said: τρίχες από πλάτη και ώμους. η δικιά μου παραπονιέται ότι την τσιμπάνε Πως την ενοχλούν την πλάτη και μάλιστα πάνω απ την μπλούζα; Τόσο πυκνές είναι; Τώρα για το κερί, αν την παλέψεις απ τον πόνο δώστου μια προσπάθεια
vampira Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Αυτή τη στιγμή έχεις τις επιλογές κερί, χαλάουα, ξύρισμα. Laser ούτε που θα το σκεφτείς να κάνεις μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός από το κερί υπάρχει η χαλάουα που γίνεται με ζεστή ζάχαρη. Έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το κερί κ πονάει λιγότερο. Υπάρχει ένα μηχανηματάκι για να απλώνεις την ζάχαρη που κάνει 10-15 ευρώ κ το πακετάκι με τις λωρίδες περίπου 3 ευρώ. Φαντάσου το σαν rol on που απλώνεις την ζεστή ζάχαρη στο σώμα σου κ πάνω σε αυτό βάζεις την λωρίδα. Φίλε μου αν θες να τις ξεφορτωθείς, κάνε το και μην ακούς κανέναν. Δικό σου είναι το σώμα, ό,τι θεωρείς εσύ καλύτερο θα κάνεις. 1
daredevil92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, vampira είπε Αυτή τη στιγμή έχεις τις επιλογές κερί, χαλάουα, ξύρισμα. Laser ούτε που θα το σκεφτείς να κάνεις μέσα στο καλοκαίρι. Εκτός από το κερί υπάρχει η χαλάουα που γίνεται με ζεστή ζάχαρη. Έχει την ίδια αποτελεσματικότητα με το κερί κ πονάει λιγότερο. Υπάρχει ένα μηχανηματάκι για να απλώνεις την ζάχαρη που κάνει 10-15 ευρώ κ το πακετάκι με τις λωρίδες περίπου 3 ευρώ. Φαντάσου το σαν rol on που απλώνεις την ζεστή ζάχαρη στο σώμα σου κ πάνω σε αυτό βάζεις την λωρίδα. Φίλε μου αν θες να τις ξεφορτωθείς, κάνε το και μην ακούς κανέναν. Δικό σου είναι το σώμα, ό,τι θεωρείς εσύ καλύτερο θα κάνεις. για τη χαλάουα έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν βρίσκω κάποιο κέντρο όλοι κερί κάνουν που έχω βρει στο ιντερνετ. Είχα κάνει κάποτε φωτόλυση και ενώ έχω λευκό δέρμα δεν έπιασε.
vampira Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, james01gr είπε πάρε μία αποτριχωτική μηχανή. αυτές που παίρνουν οι γυναίκες για τα πόδια, όχι αυτές με το laser. τις πρώτες φορές θα πονέσεις ειδικά γιατί τα σημεία που θα περάσεις είναι ευαίσθητα. αλλά το καλό είναι πως με την μηχανή αυτή 1/ο πόνος θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου, ενώ με το κερί όχι. δηλαδή την 10η φορά που θα την χρησιμοποιήσεις θα πονάς ελάχιστα 2/οι τρίχες βγαίνουν πιο αδύναμες 3/είναι πρακτικότερο Η αποτριχωτική μηχανή χρειάζεται πολύ προσεκτικό χειρισμό γιατί αλλιώς θα δημιουργήσεις πρόβλημα. Αν δεν έχεις κάθετα την μηχανή στην επιφάνεια που αποτριχώνεις -μηχανή κ πλάτη δηλαδή να σχηματίζουν 90 μοίρες, μπορεί να σπάσει η τρίχα κ μετά να γυρίσει προς τα μέσα κ στην πορεία να σου δημιουργήσει θυλακίτιδα. Είναι σύνηθες να δημιουργείται κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου σπάνιο. Ο πόνος δεν περιγράφεται. Με την πάροδο του χρόνου δεν μειώνεται ο πόνος, ας είναι αδύναμες οι τρίχες. Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μετά και από την χιλιοστή φορά πονάει σε συγκεκριμένα σημεία. Πχ, εκεί που βρίσκεται οστό και δεν θέλω να φανταστώ τι θα κάνει στην πλάτη. Όντως κάπως αδυνατίζουν οι τρίχες γιατί τις ξεριζώνει κ επομένως αργούν κ να ξαναβγούν. Πρέπει όμως να χρησιμοποιείς συνεχώς την αποτριχωτική, αν ξυριστείς 1-2 φορές φτου κ από την αρχή. Τα πέντε πρώτα λεπτά θα νοιώσεις πόνο που δεν έχεις νοιώσει ποτέ στην ζωή σου, μετά δεν θα καταλαβαίνεις γιατί βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την λυποθυμία 1 λεπτό πριν, daredevil92 είπε για τη χαλάουα έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν βρίσκω κάποιο κέντρο όλοι κερί κάνουν που έχω βρει στο ιντερνετ. Είχα κάνει κάποτε φωτόλυση και ενώ έχω λευκό δέρμα δεν έπιασε. Μπορείς να κάνεις μόνος σου, στο supermarket θα τα βρεις. Για το λευκό δέρμα νομίζω μόνο λέιζερ Αλεξανδρίτης. Σχετικά με τα λέιζερ, αυτό που μου έχει πει η ανιψιά μου που είναι μέσα στα ιατρικά κ αισθητικά, καλύτερα να μην πας σε γιατρό αλλά σε κάποιο πολύ καλό κέντρο αισθητικής όπου έχουν πολύ μεγάλη πείρα. - αν ήξερα κάποιο θα έλεγα, αλλά δεν έχω υπόψην. Πάντως θα έπρεπε να ξέρουν τι θα λειτουργήσει καλύτερα στο δέρμα σου, θεωρώ ότι ήταν λάθος του κέντρου. Θέλει μεγάλη προσοχή σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, λεϊζερ φωτόλυση κλπ γιατί κυκλοφορούν πολλοί άπειροι και μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά στο δέρμα. Ξαναλέω, τέτοιες επεμβατικές τεχνικές ΠΟΤΕ καλοκαίρι. 1
daredevil92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, vampira είπε Η αποτριχωτική μηχανή χρειάζεται πολύ προσεκτικό χειρισμό γιατί αλλιώς θα δημιουργήσεις πρόβλημα. Αν δεν έχεις κάθετα την μηχανή στην επιφάνεια που αποτριχώνεις -μηχανή κ πλάτη δηλαδή να σχηματίζουν 90 μοίρες, μπορεί να σπάσει η τρίχα κ μετά να γυρίσει προς τα μέσα κ στην πορεία να σου δημιουργήσει θυλακίτιδα. Είναι σύνηθες να δημιουργείται κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου σπάνιο. Ο πόνος δεν περιγράφεται. Με την πάροδο του χρόνου δεν μειώνεται ο πόνος, ας είναι αδύναμες οι τρίχες. Μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μετά και από την χιλιοστή φορά πονάει σε συγκεκριμένα σημεία. Πχ, εκεί που βρίσκεται οστό και δεν θέλω να φανταστώ τι θα κάνει στην πλάτη. Όντως κάπως αδυνατίζουν οι τρίχες γιατί τις ξεριζώνει κ επομένως αργούν κ να ξαναβγούν. Πρέπει όμως να χρησιμοποιείς συνεχώς την αποτριχωτική, αν ξυριστείς 1-2 φορές φτου κ από την αρχή. Τα πέντε πρώτα λεπτά θα νοιώσεις πόνο που δεν έχεις νοιώσει ποτέ στην ζωή σου, μετά δεν θα καταλαβαίνεις γιατί βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την λυποθυμία Μπορείς να κάνεις μόνος σου, στο supermarket θα τα βρεις. Για το λευκό δέρμα νομίζω μόνο λέιζερ Αλεξανδρίτης. Σχετικά με τα λέιζερ, αυτό που μου έχει πει η ανιψιά μου που είναι μέσα στα ιατρικά κ αισθητικά, καλύτερα να μην πας σε γιατρό αλλά σε κάποιο πολύ καλό κέντρο αισθητικής όπου έχουν πολύ μεγάλη πείρα. - αν ήξερα κάποιο θα έλεγα, αλλά δεν έχω υπόψην. Πάντως θα έπρεπε να ξέρουν τι θα λειτουργήσει καλύτερα στο δέρμα σου, θεωρώ ότι ήταν λάθος του κέντρου. Θέλει μεγάλη προσοχή σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, λεϊζερ φωτόλυση κλπ γιατί κυκλοφορούν πολλοί άπειροι και μπορεί να πάθεις μεγάλη ζημιά στο δέρμα. Ξαναλέω, τέτοιες επεμβατικές τεχνικές ΠΟΤΕ καλοκαίρι. και πως θα το κάνω μόνος μου στην πλάτη δεν είμαι το αγόρι λάστιχο
vampira Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, daredevil92 είπε και πως θα το κάνω μόνος μου στην πλάτη δεν είμαι το αγόρι λάστιχο χαχαχα θα βάλεις την φίλη σου βρε!
daredevil92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, vampira είπε χαχαχα θα βάλεις την φίλη σου βρε! σώθηκα
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Όλοι εσείς που λέτε ότι πονάει, το έχετε δοκιμάσει? Πέρα το ότι παίζει ρόλο το ποσό χαλαρό είναι το δέρμα (aka γυμνασμένος ή όχι), πονάει ελαχιστα (δεν είμαι εγώ τόσο γυμνασμένος ας πούμε ) με κάποια τσιμπήματα που τα νιώθεις αριστερά λόγω καρδιάς (μεταφέρω αυτό που μου έχει πει η αισθητικός). Προσωπικά, πέρα από ενοχλητικό πάνω μου, το βρίσκω και αντιαισθητικο τόσο σε εμένα, όσο και σε άλλους. Αν τελικά πας, να κατεβάσεις ελάχιστα το παντελόνι με την έννοια να σε κάνει χαμηλά στην μέση, και όταν σηκωθείς να σου κάνει χέρια ώμους. Εμένα είναι μαύρες οι τρίχες ψηλά, μετά γίνονται καστανοξανθες οπότε της λέω τις μαύρες να τις κάνει ψηλά στο μπράτσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις