atssssss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας, έχω ένα iphone 5s, και δυστυχώς δεν του είχα κάνει σχεδόν ποτέ back up. Κατά λάθος τις προάλλες του άνοιξε δίπλα του ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό και ψιλοποτίστηκε. Το τράβηξα γρήγορα και δεν είδα να έχει πάρει πολύ νερό, αλλά κόλαγε, του κάνω ένα restart και μου έβγαλε για recovery και μετά δεν άνοιγε καθόλου. Στον φορτιστή που το έβαλα για λίγο έβγαινε ένας ήχος από το ηχείο. Το πήγα σε ένα μαγαζί service iphone, αλλά μου είπαν πως δεν καταφέραν κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος για back up των αρχείων; Η συσκευή δεν με νοιάζει να δουλεύει, με ένοιαζε να είναι λειτουργική μόνο για να τραβήξω το back up. Υπάρχει τρόπος να διαβαστεί μόνο το chip αποθήκευσης; Γνωρίζει κανείς κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί για τέτοιες περιπτώσεις μπας και σώσω καμία φωτογραφία; Σας ευχαριστώ πολύ
Rizogalos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Κολλητέ αν πότισε υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξει ξανά ποτέ για να πάρεις αρχεία από μέσα σίγουρα με κάποιο τρόπο πρέπει να ανοίξει .
atssssss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Είχε γεμίσει αδερφέ μου. Τις πιο παλιές τις έχει εκεί. Τις νέες τις κλαίω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα