nixi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Κάποιον αξιόλογο και με λογικές τιμές? Όχι κατ' ανάγκη εξουσιοδοτημένο. Το πήγαινα παλιότερα Παναγιωτόπουλο αλλά μου λέει σε 15 μέρες...
GeorgeTrzs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 http://www.bmwart.4ty.gr/el/BMW ART - SERVICE - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ BMW ΑΤΤΙΚΗ? Παλιός φίλος καλός μηχανικός με εμπειρία στα Bmw... 1
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δεν έχω μηχανή αλλά είμαι γείτονας και αυτόν τον βλέπω πάντα τίγκα. Οι αξιολογήσεις δείχνουν να επιβεβαιώνουν την εικόνα που μου έχει δημιουργήσει η τόση κίνηση και η παρουσία του χρόνια. 1
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 41 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δεν έχω μηχανή αλλά είμαι γείτονας και αυτόν τον βλέπω πάντα τίγκα. Οι αξιολογήσεις δείχνουν να επιβεβαιώνουν την εικόνα που μου έχει δημιουργήσει η τόση κίνηση και η παρουσία του χρόνια. Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ ???
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Αυτόν τον έχει αναφέρει ο οπ ότι τον πήρε τηλέφωνο και δεν είναι διαθέσιμος 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ ??? Που το λέει αυτό;
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Που το λέει αυτό; Αν πατήσεις πάνω στο link που έχει ο χάρτης θα το δεις:
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δεν βλέπω κάποιο λινκ που να βγάζει στην κεντρική σελίδα της γκουγκλ. Πατώντας πάνω στην ετικέτα του google maps βγάζει κάτω από την φωτογραφία της επιχείρησης την φράση "Επίσημος έμπορος bmw"
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Τι να σου πω, λες στο επίμαχο post άλλα να δείχνει ο δικός μου browser και άλλα ο δικός σου? Να τι βλέπω εγώ, υπόψιν από desktop έκδοση: Αυτό που σου έδειξα στο προηγούμενο post μου το έβγαλε πατώντας πάνω στο "26 αξιολογήσεις".
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Αυτόν τον έχει αναφέρει ο οπ ότι τον πήρε τηλέφωνο και δεν είναι διαθέσιμος Που το λέει αυτό; Panagiotopoulos SA - Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ Pyrgou - Patron National Rd (12th Km), Dounaiika, Kardamas 272 00, Greece αυτο μου βγαζει εμενα Directions Την εχουμε ξανακανει αυτή τη συζητηση νομιζω
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1) Δεν είδα ότι αναφέρθηκε ότι τον πήρε, βέβαια και να το έβλεπα δεν ήξερα ακόμα ότι τον λένε Παναγιωτόπουλο, εγώ το πήγα με διεύθυνση. Δικό μου λάθος! 2) Η διεύθυνση είναι οδό Κανάρη στον Γέρακα. Ο άλλος στα Πέρα Λεχαινά στον Δήμο Μόρντορ δεν ξέρω τι είναι.
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Στις 23/6/2021 στις 10:33 ΜΜ, Joshua21 είπε Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ ??? Ε ενταξει τεχνολογικα δεν ειναι μακρια τα bmw ετσι και αλλιως 🤣
mp123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Πήγαινε στον Σφακιανάκη αδερφέ. Μην νομίζεις πως βλέπεις μια βιτρίνα και θα είναι ακριβά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα